2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende öyle düşünüyorum canım benım yaptırıcam

Gunaydin kızlar. Bu haftada hala mide bulantisi ve halsizlik cekiyorum. Uyku düzenim sıfır. Gece yatağımdan mide bulantisiyla uyandim. Artık bir an önce bitmesi için dua ediyorum.
Bir de hala bebegimin cinsiyetini tam olarak öğrenemedim. Aranizda bu durumda olanlar var mi?

Ne zaman bidahaki randevun canim..
Ben yarinda gidicem ama pazar ogrenicem.dr yanlislikla solemez insallah

günaydın
gönlüne göre olsun her şey.
oğluma 12. haftada kız demişti dr 16 da erkek dediğinde şoka girmiştim 3 tane daha doktora gitmiştim emin olmak için :) doğunca o kadar çok seviyorsun ki cinsiyeti son planda kalıyor. buna kız dedi dr sevindim ama gittiğimde erkek dese üzülmem biliyorum ne olursa olsun ona da aşık olacağım

1-2hafta daha sabret gecıcek InsaAllah
Hıc dayanamıyorsan doktoruna zofran yazdır

rahat ol canım öğrenemeyn arkadaslarımız hala var 17.haftasında olupta benimde kesinleşecek inşallah 11 ağustosta

Kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese size bir şey sormak istiyorum bir haftadır belimde inanılmaz bir ağrı var eğildiğim zaman çok ağrıyor tam geçti derken dün tansiyon düşüklüğü ile bayılmışım dün tekrar başladı böyle bel ağrısı yaşayan var mı acaba

kuzum benım bel ağrım hamılelıgın basından yaklasık bı hafta önceye kadar cok sıddetlı sekılde vardı doktora gıttım hatta fizik e sakrolıak eklem agrısı bulgusu teshıs ettı fıtık baslangıcıda olabılır dedı bana kan testı verdı enfek. vs bıseyler varmıdır dıye rontgen olmadıgı ıcın sonra ben vakıt bulamadım bı turlu kan vermeye gıtmek ıcın sımdı yüzde 70 hafıfledı bu aralar cok sukur bende daha vermedım kan fln istiyorsan bi gözük bana kendı dogum doktorum dolgıt verdı bebeklerın kullanabıldıgınden hergün surebılırsın bıraz hafıfletır belkı dedi doktoruna sor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…