2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde bir ara ağırdı baya ama yatış şeklinden yada belim rüzgarda kaldı ondan diye düşündüm.ama bayilacak kadar tansiyonun düşüyorsa doktoruna bir danış istersen

Benimde bir ara ağırdı baya ama yatış şeklinden yada belim rüzgarda kaldı ondan diye düşündüm.ama bayilacak kadar tansiyonun düşüyorsa doktoruna bir danış istersen
Bayılma bel ağrısından değil tansiyonum düşmüş bir anda o yüzden oldu zaten bir haftadır bu bel ağrısı vardı geçti derken tekrar başladı doktor kontrolüm de bayramdan sonra olmadı geçmezse hafta içi giderim heralde doktora teşekkürler cevabın için

Bendede var resmen sabah akşam aşiri yorgunluk halindeyim belim agriyor sürekli biyerlere dayanmam gerekiyor yada yatiyorum ama kuzum bayilma hiç olmadi allaha sükür

Dün değişik deneyimler okudum. Doğuma kadar erkek beklerken doğumda kız olduğunu görmüşler veya tam tersi durumlar da yaşayan olmuş.Nasıl olur böyle birşey anlamıyorum . Hazırlık yapacaz, bu hikayeleri okuyunca korktuk .Eşimle zaten karar aldık şuan bişey almak yok.

Bendede var resmen sabah akşam aşiri yorgunluk halindeyim belim agriyor sürekli biyerlere dayanmam gerekiyor yada yatiyorum ama kuzum bayilma hiç olmadi allaha sükür
Zaten sürekli dinleniyorum canım bende hiç bir şey yapmıyorum dün beş dakika diş doktoruna uğramıştım ordan çıktıktan sonra oldu muhtemelen ondan oldu diye düşünüyorum ben zaten dün aksilik üstüne aksilik yaşayınca korktum bir şey olacak miniğime diye dün kadın doğuma da uğradım ama o ondan değildir dedi bel ağrısını sormayı bile unuttum zaten kendi doktoruma da gidemedim gittiğim hastanede bi doktora göründüm

dimi canım ama bende hayretle bakıyorum , o yuzden askıda benımde gercı tam net de degıl suan ama. Ben ilk olarak biberon emzık ıslak mendıl fln ne bıleyım bu tarz seylerı almayı planlıyorum kıyafet ıcın yenı sezon beklemek gerk bıraz da kıs bebegı olacagı ıcın sımdı hep yazlık seyler var genel olarak

Ayrintili ultrasonda cinsiyeti kesin belli oluyor diye duymuştum O durum başina gelenler acaba ayrintiliya girmemişlermiki sonuçta bebek ultrsonda yeni dogmus bebek görüntüsünde herşeyi gözüküyor

Kuzum bel agrisi olmasi normal vucut kendini doguma hazirliyor bel kemiklerin açiliyor oyuzden yatarken sağ taraftan bir damar geçiyormuş sola yatmamizin daha sağlikli olacagı yaziyordu

Kuzum bel agrisi olmasi normal vucut kendini doguma hazirliyor bel kemiklerin açiliyor oyuzden yatarken sağ taraftan bir damar geçiyormuş sola yatmamizin daha sağlikli olacagı yaziyordu
Evet canım bunu bende bilmiyorum o yüzden dikkat ediyorum genelde sola doğru yatıyorum bazen sağa dönüyorum hamilelikte bel ağrısı olduğunu biliyorum ama bu kadar erken beklemiyordum son aylarda olur diye düşünüyordum yine doktora danışacağım tabi

Canım şimdi cihazlar daha kaliteli net gösteriyor.birde 18.haftadan sonra değişeceğini zannetmiyorum 12ile 15arasi yanılma oluyor ama 16dan sonra kesin görüyorlar genelde

Tabiki doktorun en iyisini bilir
Benim ilk gebelik oldugu icin. Neyin nezaman olduğunu bilemiyorumherhangi bir tecrübem yok ama gebelikle ilgili progrAm günlük vucuttAki degişimleri söylüyor 13. haftada olmasi lazim sanirim tam hatirlamiyorum bel agrilariniz başlamiş olabilir destekleyici minder koymanizda fayda var diye okumuştum

Aynen yazlıklar dolu. Eşime diyorum ki kız dedi diye hemen havaya girmeyelim. Hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Ama gel gör ki ben dünden başladım : güzelimmm meleğim demeye

Saol canım teşekkür ederim cevabın için benim de ilk gebelik bende bilmiyorum o yüzden burda danışmak istemiştim sizlere

Saol canım teşekkür ederim cevabın için benim de ilk gebelik bende bilmiyorum o yüzden burda danışmak istemiştim sizlere
Belki bu içini birazda olsa rahatlatir 13.haftadan bahsediyorki maşallah biz 16 17.haftalardayiz

Eklentiler

• 4688D30E-768F-4944-8752-0C846D8511F4.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 53

geçenlerde arkadaşın yeğenine kız demişlerdi tatilde mecbur başka dr gitmişler dr erkek demiş. 1 hafta sonra doğdu veee erkek. garibimin her şeyi pembeydi :)

Dün kontrolde doktor anlattı. aynı hastanede bir doktorun başına gelmiş bebek doğduğunda farklı cinsiyet olduğunu görünce aile hastanede olay çıkartmışlar oda süsleme parasını falan hastaneden istemişler

Ya gerçekten böyle şeyler var mı ya bizimki kabak gibi açmıştı bacak arasını pipisini net gördükacaba emin mi olamiyorlar
Adamlarda haklılar okadar masraf cinsiyet farklı çok trajikomik olmuş

Canim birşey soracağım tetanoz aşısini her gebelikte yaptırmak gerekiyor mu
Örneğin geçen Eylül'de yaptitdiysam bu hamileliğimde yaptirmam gerekir mi yine
Arası 1 yılsa çok gerek olduğunu düşünmüyorum ama yine de bi sağlık ocağında danış tabi bende 4 doz asi 4 yıl koruyor diye biliyorum ilk gebeliğimde 4 doz oldum benim 4 yıl var arasında ben yaptiricam yine sezeryanda steril ortam elbette oluşturuluyor ama normal de şartlar bazen değişebilir diye düşündüm ne olur ne olmaz

Son düzenleme:
Selam canim :) ben varim hala ve hala ogrenemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…