Arası 1 yılsa çok gerek olduğunu düşünmüyorum bende 4 doz asi 4 yıl koruyor diye biliyorum benim 4 yıl var arasında ben yaptiricam sezeryanda steril ortam elbette oluşturuluyor ama normal de şartlar bazen değişebilir diye düşündüm ne olur ne olmaz
Canim birşey soracağım tetanoz aşısini her gebelikte yaptırmak gerekiyor mu
Örneğin geçen Eylül'de yaptitdiysam bu hamileliğimde yaptirmam gerekir mi yine
eylülde 2 yaşını dolduruyor ekimde kreşe başlatacağım yarım gün. doğum iznim bitip işe dönünce annemler 2 çocukla zorlanmasın diye önceden alıştıracağız kreşe. yaa çook tatlılar her hallerine katlanırız . sadece biraz sabır gerekiyor. 2020 yazında beraber kampa gittiğimizi hayal ediyorum :)
Bu arada kizlar buse warol ile alisanin bebisleri erkekmis erkenden cinsiyeti ogrenmisler bile 6 cm mis bebek ama cinsiyeti belli ama ayaklar ve pipi gorunuyo hayirlisi olsun cumlemize doktoruda furkan kayabasoglu
Evet doktorım prof unıversıteye gıdıyorum .. evet cok pahallı ama mevburım hıtmeye ılk hamılelıgım sorunluydu bırfaha onları yasamak ısyemıyorum ondan devam edıyorum
Evet doktorım prof unıversıteye gıdıyorum .. evet cok pahallı ama mevburım hıtmeye ılk hamılelıgım sorunluydu bırfaha onları yasamak ısyemıyorum ondan devam edıyorum
Bu arada kizlar buse warol ile alisanin bebisleri erkekmis erkenden cinsiyeti ogrenmisler bile 6 cm mis bebek ama cinsiyeti belli ama ayaklar ve pipi gorunuyo hayirlisi olsun cumlemize doktoruda furkan kayabasoglu
canım ultrasondan o kadar net konusmaları mumkunmu sence bu yurtdısında yaptırılan testlerde normalde cınsıyet de belırtılıyor ama cogusunda yazmıyor turkıyede cınsıyet ayrımı oldugu ıcın , oradan öğrenmısler yoksa bu kadar net heryere oglumuz olcak dıye yayarlarmı bız 4 ayı bıtırdık hala acaba dıyoruz
canım ultrasondan o kadar net konusmaları mumkunmu sence bu yurtdısında yaptırılan testlerde normalde cınsıyet de belırtılıyor ama cogusunda yazmıyor turkıyede cınsıyet ayrımı oldugu ıcın , oradan öğrenmısler yoksa bu kadar net heryere oglumuz olcak dıye yayarlarmı bız 4 ayı bıtırdık hala acaba dıyoruz
ocak şubat zorlar bizi bahar gelince atacağım çocukları çayır çimene :) büyük koşup enerjisini atsın küçük açık havada fazla oksijenden bayılsın :))
sling bizde gaz sıkıntısına çok iyi gelmişti. slinge takıp evde dolaşıyordum pırt pırt rahatlayıp uyuyordu. bunda slingi daha da kullanırız eller abiye lazım onun için boşta kalmalı.