2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktora sağlık ocağına sorayım ne derlerse artık öyle yaparım

Ben de tatil hayalleri kuruyorum :) Çok zorlamayız İnşallah.

Yok muayane ucretı 122 Tl
Bu ayrıntılı ultrason parası
Cok pahallı kızımı bu dr dogurtmuştu dogum parası bıle vermemıstık ozaönlar
muayenesi bile cok pahali prof mu foktorun yada ozele mi gdyosun cnim bnde ozele gdyorum muayene ucreti 40 veriyoruz

Bu arada kizlar buse warol ile alisanin bebisleri erkekmis erkenden cinsiyeti ogrenmisler bile 6 cm mis bebek ama cinsiyeti belli ama ayaklar ve pipi gorunuyo hayirlisi olsun cumlemize doktoruda furkan kayabasoglu

muayenesi bile cok pahali prof mu foktorun yada ozele mi gdyosun cnim bnde ozele gdyorum muayene ucreti 40 veriyoruz
Evet doktorım prof unıversıteye gıdıyorum .. evet cok pahallı ama mevburım hıtmeye ılk hamılelıgım sorunluydu bırfaha onları yasamak ısyemıyorum ondan devam edıyorum

Evet doktorım prof unıversıteye gıdıyorum .. evet cok pahallı ama mevburım hıtmeye ılk hamılelıgım sorunluydu bırfaha onları yasamak ısyemıyorum ondan devam edıyorum
anladim canim en iyisini yapiyorsun bence en iyiler sonucta en iyisidir kucagimiza saglikla alalim insallah hepimiz

Bu arada kizlar buse warol ile alisanin bebisleri erkekmis erkenden cinsiyeti ogrenmisler bile 6 cm mis bebek ama cinsiyeti belli ama ayaklar ve pipi gorunuyo hayirlisi olsun cumlemize doktoruda furkan kayabasoglu
canım ultrasondan o kadar net konusmaları mumkunmu sence bu yurtdısında yaptırılan testlerde normalde cınsıyet de belırtılıyor ama cogusunda yazmıyor turkıyede cınsıyet ayrımı oldugu ıcın , oradan öğrenmısler yoksa bu kadar net heryere oglumuz olcak dıye yayarlarmı bız 4 ayı bıtırdık hala acaba dıyoruz

dmi yani vidyosunu izledim ultrasyon fotografini gosterdiler bebisin bacaklari pipisi gorunuyo

Aynı düşüncedeyim havalar ısındığı gibi parka:)
Bize de iyi gelir
İlkinde kanguru almadım bunda alacağım büyükle çıkınca da rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…