2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynı düşüncedeyim havalar ısındığı gibi parka:)
Bize de iyi gelir
İlkinde kanguru almadım bunda alacağım büyükle çıkınca da rahat olur
ben belime güvensem tandem yaparım iki bebeyi :) kanguru çok rahat oluyor. ilkinde acemiydim ilk günler kanguruyu takarken zorlanmıştım bunda usta oldum hop takarım hooop çıkarım diye hayal ediyorum. kesinlikle kanguru almalısın çok rahat edersin.

kızlar benim yaklasık bi haftadır lekelenmem oluyor , ilk oldu oyle 2 dmla fln degıl 2 3 tane 1 tl buyuklugunde gıbı net geldi sonra damla damla devam ettı sonrasında da akıntım hep sulu ama rengı acık kahve olarak geldı ha kesıldı ha kesılcek derken koyu sarı oldu sımdıde yıne aynı boyutlarda kahverengı leke gelmıs acaba doktora gıtsem mı normalde 1 hafta sonra

BENCE GİT CANIM İHMAL ETME

merhabalar 16+4 hft hamileyim de rahmimde ara ara sızı oluyor nedendir acaba bilgisi olan yada bu tarz acı sızı yaşayan var mı ?

Bence git, ihmal etme.

Git tabi canım durdugun kabahat

Selam kızlar uzun zamandır yazamadım annemlerin yazlığa geldik çok bakamadım. İlk gün deniz, temizlik ve biraz fazla yürüyüş(3_4km) yapınca belim çok ağrıdı 1-2 damla pembe leke geldi çok korktum. Şimdi dinleniyorum çok yürümüyorum da aman siz de dikkat edin kendinize. Hava da çok sıcak nem de var tabi alışık olmayınca bünyeye ağır geldi:)

Kızlar benim kasık ağrılarım ilk haftalara göre daha da arttı normal mi sizde de oluyor mu adet ağrısından biraz daha hafif

Kızlar ben 14+6 yim son birkaç gündür hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi.ruyamda beta hcg min sifirlandigini gördüm.aklima kötü kötü şeyler geliyor.gozume uyku girmiyor,bişey olacak diye ödüm kopuyor.ya karnimda bişey olduysa ve farkında değilsem allah korusun.sabahtan beri de vajinam ağrıyor biraz.nolur bana biseyler söyleyin,çoğunuz bu haftaları geçtiniz.neler hissettiniz.haftaya doktor kontrolüm var,meraktan ölücem bebegim nasıl diye.bi görsem kalp atışını duysam iyi dese doktor çok rahatlayacam.cinsiyeti bile hiç gözümde yok şu anda.

Çok geçmiş olsun bazen ilişkiye devam edenlerde sık ve zorlayıcı ilişkide lekelenme olabiliyor. Bana doktor haftada 1-2 geçmeyin demişti zaten ayda yılda 1 oluyor. Doktora git canım bazen enfeksiyon da sarı akıntı oluyor ama kahverengi duymadım sor mutlaka.

Hiç stres yapma bu haftalar gebeliğin en iyi haftaları derler mide bulantısı azalır,kendini hafiflemiş hissedersin.lekelenme kanama olamadığı sürece rahat ol inşallah bişey yoktur

magnezyuma başladınız mı? başlayanlar kaçıncı hafta başladı?

omega-3'e daha var ama magnezyuma başlattı doktorum (16. hafta)

Benim az bi lekelemmem olmuştu sonra iki günde midem hiç bulanmadi sanki hamile değilmisim gibi.11.haftada sonra soluğu hastanede aldım herşey yolunda dedi doktor.ertesi gün bir mide bulantısı.sanki vücudum dalga geçti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…