2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben de bi haftadır benzer duygular içindeydim hatta hareketlerini hiç hissetmiyor oluşum da sürekli kafama takılıyordu, dün akşam gittim çok şükür sorun yok, evhammış benimki. yani sizinki de öyle olabilir ama bi hafta stresle yaşamaktansa alabileceğiniz doktor varsa randevu alıp gitseniz?

merhabalar 16+4 hft hamileyim de rahmimde ara ara sızı oluyor nedendir acaba bilgisi olan yada bu tarz acı sızı yaşayan var mı ?
Benim de oluyor canım bazen birden girip çıkan bir ağrı oluyor bazen hafif ağrılar oluyor normaldir diye çok üstüne düşmedim bende

Bende de 2 defa olmuştu. Dr. Korkma dedi . Aslında ilaç vermem ama yolun başındayız verecem dedi . Cleocin yazmıştı, geçti hamdolsun

Ben de bazen gebe değilmişim gibi hissediyorum . Sanırım bu durum hareketlerini ciddi ciddi hissedene dek sürecek.
Ultrasona girince görüyorum. Ayy ben hamileyim ya , içimde can var ya diyorum . Rahatlıyor gülüyorum

Giten dr a
Dr a gitsen ya da arasan.. bir hafta bekleme aklında bişey kalmasın canim

4gündür geceleri kasiklarim agrisiyla uyaniyorum ama öyle bi sanci agrı daha önce yaşamadim yerimden kalkamiyorum sagindan soluma donemiyorum yaz günü olmasina ragmen acik pencere dokunuyor bana büyk ihtimalle gaz sancisi diye çok aldiriş etmiyorum gün içersinde öyle bi sıkıntı yok seninkisi neye bağli bi sancıki nezamanlar oluyor

ya doktorumu aradım yıllık ızındeymıs, pazartesı gunude devlettekı doktor kanama alanı vs yok demıstı cunku cumartesı olmustu ılk sordum bende.Bı kaz kez daha oldu bende bıkere ılıskıden sonra bıkerede temızlık yapıp belım agrıdıktan sonra bu sefer ılıskıde olmustu temızlıkte yapmıstım hangısıden kaynaklandı bılmıyorum ama haftada bır 2 yı gecmıyor yanı bızım ve kesınlıkle zorlama farklı poz. fln olmuyor, devlettekı progesan ıc ıstıyorsan demıstı artık doktora gıdene kadar ıcerım bakalım durum ne olacak M Manikmidepresifmi S Sss33301 Nurkuzusu Tatliballim sedaerg9291

1-2hafta daha sabret gecıcek InsaAllah
Hıc dayanamıyorsan doktoruna zofran yazdır
Haftaya dr a gidecem. böyle kalirsam yazdiracam ama haftaya kadar sabretmek ayri meziyet...

Selam canim :) ben varim hala ve hala ogrenemedim :)

Oyyy kader ortağım.. :) valla artik gecsin istiyorum sanki hamile değilim de hastalikliymisim gibi hissediyorum. Oyy oyuy

Ayni ayni canim bende de. Dun aksam donemedim sagdan sola, esim yardimci oldu. Butun bacagima yayiliyor. Sol kasigim da agriyor.

İlişkiden sonra olduysa Dr ilişkiyi yasaklayabilir dikkat edin yine de. Allah korusun bebişlerimizi bir daha olmaz inşallah

Kizlarr yarin uçakla Antalya ya tatile gidecegim. Doktorum bi sakinca olmadigini soyledi ama ucak yolculugu geriyor beni ilk defa. Ben ki ilk ucak yolculugunu amerika ya yapmış be yilda en az 6 7 kere ucan biriyim ama bebis varken gerginim. bosuna vesvese ediyorum degil mi?

Canim bisey olmaz tabiki bende uvakla antalyaya gittim. Benim tek sikintim koltugunun cok dik ve dar olmasindan kaynakli bel agrisi olmustu sonrasinda bide rotar olmustu havaalaninda da 2saat oturup beklemistim

Canim aman..kendini neden o kdr cok yordun ki? Onemli bir sey degildir herhalde ama eski tempomuzu surdurmeniz imkansiz su haldeyken. Is mis yapma birak ben mecbur kalmadikca yere bile egilmiyorum.

Canim bisey olmaz tabiki bende uvakla antalyaya gittim. Benim tek sikintim koltugunun cok dik ve dar olmasindan kaynakli bel agrisi olmustu sonrasinda bide rotar olmustu havaalaninda da 2saat oturup beklemistim
Sen kac haftalikken gittin cnm? Su radyasyon onleyici ic camasirlarindan almadigim icin cok pismanim. Ise yarar mi bilmesem de icim rahat ederdi en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…