genital bolgenden mi aci sizi yasiyorsun canimmerhabalar 16+4 hft hamileyim de rahmimde ara ara sızı oluyor nedendir acaba bilgisi olan yada bu tarz acı sızı yaşayan var mı ?
ben de bi haftadır benzer duygular içindeydim hatta hareketlerini hiç hissetmiyor oluşum da sürekli kafama takılıyordu, dün akşam gittim çok şükür sorun yok, evhammış benimki. yani sizinki de öyle olabilir ama bi hafta stresle yaşamaktansa alabileceğiniz doktor varsa randevu alıp gitseniz?Kızlar ben 14+6 yim son birkaç gündür hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi.ruyamda beta hcg min sifirlandigini gördüm.aklima kötü kötü şeyler geliyor.gozume uyku girmiyor,bişey olacak diye ödüm kopuyor.ya karnimda bişey olduysa ve farkında değilsem allah korusun.sabahtan beri de vajinam ağrıyor biraz.nolur bana biseyler söyleyin,çoğunuz bu haftaları geçtiniz.neler hissettiniz.haftaya doktor kontrolüm var,meraktan ölücem bebegim nasıl diye.bi görsem kalp atışını duysam iyi dese doktor çok rahatlayacam.cinsiyeti bile hiç gözümde yok şu anda.
Benim de oluyor canım bazen birden girip çıkan bir ağrı oluyor bazen hafif ağrılar oluyor normaldir diye çok üstüne düşmedim bendemerhabalar 16+4 hft hamileyim de rahmimde ara ara sızı oluyor nedendir acaba bilgisi olan yada bu tarz acı sızı yaşayan var mı ?
Bende de 2 defa olmuştu. Dr. Korkma dedi . Aslında ilaç vermem ama yolun başındayız verecem dedi . Cleocin yazmıştı, geçti hamdolsunkızlar benim yaklasık bi haftadır lekelenmem oluyor , ilk oldu oyle 2 dmla fln degıl 2 3 tane 1 tl buyuklugunde gıbı net geldi sonra damla damla devam ettı sonrasında da akıntım hep sulu ama rengı acık kahve olarak geldı ha kesıldı ha kesılcek derken koyu sarı oldu sımdıde yıne aynı boyutlarda kahverengı leke gelmıs acaba doktora gıtsem mı normalde 1 hafta sonra
Ben de bazen gebe değilmişim gibi hissediyorum . Sanırım bu durum hareketlerini ciddi ciddi hissedene dek sürecek.Kızlar ben 14+6 yim son birkaç gündür hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi.ruyamda beta hcg min sifirlandigini gördüm.aklima kötü kötü şeyler geliyor.gozume uyku girmiyor,bişey olacak diye ödüm kopuyor.ya karnimda bişey olduysa ve farkında değilsem allah korusun.sabahtan beri de vajinam ağrıyor biraz.nolur bana biseyler söyleyin,çoğunuz bu haftaları geçtiniz.neler hissettiniz.haftaya doktor kontrolüm var,meraktan ölücem bebegim nasıl diye.bi görsem kalp atışını duysam iyi dese doktor çok rahatlayacam.cinsiyeti bile hiç gözümde yok şu anda.
Dr a gitsen ya da arasan.. bir hafta bekleme aklında bişey kalmasın canimkızlar benim yaklasık bi haftadır lekelenmem oluyor , ilk oldu oyle 2 dmla fln degıl 2 3 tane 1 tl buyuklugunde gıbı net geldi sonra damla damla devam ettı sonrasında da akıntım hep sulu ama rengı acık kahve olarak geldı ha kesıldı ha kesılcek derken koyu sarı oldu sımdıde yıne aynı boyutlarda kahverengı leke gelmıs acaba doktora gıtsem mı normalde 1 hafta sonra
4gündür geceleri kasiklarim agrisiyla uyaniyorum ama öyle bi sanci agrı daha önce yaşamadim yerimden kalkamiyorum sagindan soluma donemiyorum yaz günü olmasina ragmen acik pencere dokunuyor bana büyk ihtimalle gaz sancisi diye çok aldiriş etmiyorum gün içersinde öyle bi sıkıntı yok seninkisi neye bağli bi sancıki nezamanlar oluyorKızlar ben 14+6 yim son birkaç gündür hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi.ruyamda beta hcg min sifirlandigini gördüm.aklima kötü kötü şeyler geliyor.gozume uyku girmiyor,bişey olacak diye ödüm kopuyor.ya karnimda bişey olduysa ve farkında değilsem allah korusun.sabahtan beri de vajinam ağrıyor biraz.nolur bana biseyler söyleyin,çoğunuz bu haftaları geçtiniz.neler hissettiniz.haftaya doktor kontrolüm var,meraktan ölücem bebegim nasıl diye.bi görsem kalp atışını duysam iyi dese doktor çok rahatlayacam.cinsiyeti bile hiç gözümde yok şu anda.
En güzeli canım. Ben de bol bol toprakla oynasınlar istiyorum.2020 yazında 1.5 yaşında olacaklar abi de 3.5 olacak atacağım doğanın kollarına ikisini akşama kadar koşup oynasınlar.otel tatili bir süre hayal olarak kalacak :)
Haftaya dr a gidecem. böyle kalirsam yazdiracam ama haftaya kadar sabretmek ayri meziyet...1-2hafta daha sabret gecıcek InsaAllah
Hıc dayanamıyorsan doktoruna zofran yazdır
Selam canim :) ben varim hala ve hala ogrenemedim :)
Bizim ki çok yakın evet. İnşallah kıskançlık olmaz canım. Tabi biraz zorluk olur ama birlikte büyürler.Yakınmış
Bizim 3 yaş 3 ay gibi olacak
Hepimize kolay gelsin
Ayni ayni canim bende de. Dun aksam donemedim sagdan sola, esim yardimci oldu. Butun bacagima yayiliyor. Sol kasigim da agriyor.4gündür geceleri kasiklarim agrisiyla uyaniyorum ama öyle bi sanci agrı daha önce yaşamadim yerimden kalkamiyorum sagindan soluma donemiyorum yaz günü olmasina ragmen acik pencere dokunuyor bana büyk ihtimalle gaz sancisi diye çok aldiriş etmiyorum gün içersinde öyle bi sıkıntı yok seninkisi neye bağli bi sancıki nezamanlar oluyor
İlişkiden sonra olduysa Dr ilişkiyi yasaklayabilir dikkat edin yine de. Allah korusun bebişlerimizi bir daha olmaz inşallahya doktorumu aradım yıllık ızındeymıs, pazartesı gunude devlettekı doktor kanama alanı vs yok demıstı cunku cumartesı olmustu ılk sordum bende.Bı kaz kez daha oldu bende bıkere ılıskıden sonra bıkerede temızlık yapıp belım agrıdıktan sonra bu sefer ılıskıde olmustu temızlıkte yapmıstım hangısıden kaynaklandı bılmıyorum ama haftada bır 2 yı gecmıyor yanı bızım ve kesınlıkle zorlama farklı poz. fln olmuyor, devlettekı progesan ıc ıstıyorsan demıstı artık doktora gıdene kadar ıcerım bakalım durum ne olacak M Manikmidepresifmi S Sss33301Nurkuzusu Tatliballim sedaerg9291
Havadan nem kapar oldukAyni ayni canim bende de. Dun aksam donemedim sagdan sola, esim yardimci oldu. Butun bacagima yayiliyor. Sol kasigim da agriyor.
Canim bisey olmaz tabiki bende uvakla antalyaya gittim. Benim tek sikintim koltugunun cok dik ve dar olmasindan kaynakli bel agrisi olmustu sonrasinda bide rotar olmustu havaalaninda da 2saat oturup beklemistimKizlarr yarin uçakla Antalya ya tatile gidecegim. Doktorum bi sakinca olmadigini soyledi ama ucak yolculugu geriyor beni ilk defa. Ben ki ilk ucak yolculugunu amerika ya yapmış be yilda en az 6 7 kere ucan biriyimama bebis varken gerginim. bosuna vesvese ediyorum degil mi?
Canim aman..kendini neden o kdr cok yordun ki? Onemli bir sey degildir herhalde ama eski tempomuzu surdurmeniz imkansiz su haldeyken. Is mis yapma birak ben mecbur kalmadikca yere bile egilmiyorum.Selam kızlar uzun zamandır yazamadım annemlerin yazlığa geldik çok bakamadım. İlk gün deniz, temizlik ve biraz fazla yürüyüş(3_4km) yapınca belim çok ağrıdı 1-2 damla pembe leke geldi çok korktum. Şimdi dinleniyorum çok yürümüyorum da aman siz de dikkat edin kendinize. Hava da çok sıcak nem de var tabi alışık olmayınca bünyeye ağır geldi:)
Sen kac haftalikken gittin cnm? Su radyasyon onleyici ic camasirlarindan almadigim icin cok pismanim. Ise yarar mi bilmesem de icim rahat ederdi en azindan.Canim bisey olmaz tabiki bende uvakla antalyaya gittim. Benim tek sikintim koltugunun cok dik ve dar olmasindan kaynakli bel agrisi olmustu sonrasinda bide rotar olmustu havaalaninda da 2saat oturup beklemistim
EVET ARA ARA AĞRI OLUYOR SANKİ İĞNE BATIRIR GİBİ ÇOK NADİRgenital bolgenden mi aci sizi yasiyorsun canim
14 15 haftaliktim canimm. Ben x rayden gecmedim zatenSen kac haftalikken gittin cnm? Su radyasyon onleyici ic camasirlarindan almadigim icin cok pismanim. Ise yarar mi bilmesem de icim rahat ederdi en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?