Merhabalar hanımlar
Cok sukur cok sukur sonunda doktoruma gorundum bebısım sureklı yuzunu sakladı gosyermedı
Cok sukur kı ıyı saglıklı gozukuyor ,3hafta sonrası için randevu al dedı bu seferkı ucresız
Merhabalar hanımlar
Cok sukur cok sukur sonunda doktoruma gorundum bebısım sureklı yuzunu sakladı gosyermedı
Cok sukur kı ıyı saglıklı gozukuyor ,3hafta sonrası için randevu al dedı bu seferkı ucresız
kızlar benim yaklasık bi haftadır lekelenmem oluyor , ilk oldu oyle 2 dmla fln degıl 2 3 tane 1 tl buyuklugunde gıbı net geldi sonra damla damla devam ettı sonrasında da akıntım hep sulu ama rengı acık kahve olarak geldı ha kesıldı ha kesılcek derken koyu sarı oldu sımdıde yıne aynı boyutlarda kahverengı leke gelmıs acaba doktora gıtsem mı normalde 1 hafta sonra
ya doktorumu aradım yıllık ızındeymıs, pazartesı gunude devlettekı doktor kanama alanı vs yok demıstı cunku cumartesı olmustu ılk sordum bende.Bı kaz kez daha oldu bende bıkere ılıskıden sonra bıkerede temızlık yapıp belım agrıdıktan sonra bu sefer ılıskıde olmustu temızlıkte yapmıstım hangısıden kaynaklandı bılmıyorum ama haftada bır 2 yı gecmıyor yanı bızım ve kesınlıkle zorlama farklı poz. fln olmuyor, devlettekı progesan ıc ıstıyorsan demıstı artık doktora gıdene kadar ıcerım bakalım durum ne olacak MManikmidepresifmiSSss33301@Nurkuzusu@Tatliballim@sedaerg9291
Kizlarr yarin uçakla Antalya ya tatile gidecegim. Doktorum bi sakinca olmadigini soyledi ama ucak yolculugu geriyor beni ilk defa. Ben ki ilk ucak yolculugunu amerika ya yapmış be yilda en az 6 7 kere ucan biriyim ama bebis varken gerginim. bosuna vesvese ediyorum degil mi?
Ya kızlar benim doktorum bana sadece demir ilacı verdi sadece onu kullanıyorum vitamin ne bilim omega falan hiç bir şey verdi benim doktorda mı bir tuhaflık var acaba anlamadım ki görümcemde hamile onun doktoru kalsiyum magnezyum decavit diye bir ilaç varmış onu kullanıyor benim ki sadece bir ilac ne bilim anlamadım
Ya kızlar benim doktorum bana sadece demir ilacı verdi sadece onu kullanıyorum vitamin ne bilim omega falan hiç bir şey verdi benim doktorda mı bir tuhaflık var acaba anlamadım ki görümcemde hamile onun doktoru kalsiyum magnezyum decavit diye bir ilaç varmış onu kullanıyor benim ki sadece bir ilac ne bilim anlamadım
Canım benımkı de mavnezyum kalsıyum balıkyagı kan ılacı verdı ben kılo verdım bulantı kusmadan hala gebelık oncesı kılom kadar bıle olmadım beslenmem cok saglıklı gıtmıyor ondan erken vermıs olabılır
ben belime güvensem tandem yaparım iki bebeyi :) kanguru çok rahat oluyor. ilkinde acemiydim ilk günler kanguruyu takarken zorlanmıştım bunda usta oldum hop takarım hooop çıkarım diye hayal ediyorum. kesinlikle kanguru almalısın çok rahat edersin.
Hiç stres yapma bu haftalar gebeliğin en iyi haftaları derler mide bulantısı azalır,kendini hafiflemiş hissedersin.lekelenme kanama olamadığı sürece rahat ol inşallah bişey yoktur
ben de bi haftadır benzer duygular içindeydim hatta hareketlerini hiç hissetmiyor oluşum da sürekli kafama takılıyordu, dün akşam gittim çok şükür sorun yok, evhammış benimki. yani sizinki de öyle olabilir ama bi hafta stresle yaşamaktansa alabileceğiniz doktor varsa randevu alıp gitseniz?
Ben de bazen gebe değilmişim gibi hissediyorum . Sanırım bu durum hareketlerini ciddi ciddi hissedene dek sürecek.
Ultrasona girince görüyorum. Ayy ben hamileyim ya , içimde can var ya diyorum . Rahatlıyor gülüyorum
4gündür geceleri kasiklarim agrisiyla uyaniyorum ama öyle bi sanci agrı daha önce yaşamadim yerimden kalkamiyorum sagindan soluma donemiyorum yaz günü olmasina ragmen acik pencere dokunuyor bana büyk ihtimalle gaz sancisi diye çok aldiriş etmiyorum gün içersinde öyle bi sıkıntı yok seninkisi neye bağli bi sancıki nezamanlar oluyor
Bizim tüm evde yedi yirmi dört klima çalışıyor.sanirim üşüttüm ben de,o yüzden olabilir ağrı girmesi.sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebeğine de.
Bana 11.haftada folik asiti bıraktırdı ve multivitamin verdi.ocean mummy diye bir takviye,içinde her şey var.bu arada kan değerlerimde herhangi bir sorunum ya da eksikliğim yok.