2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhabalar hanımlar
Cok sukur cok sukur sonunda doktoruma gorundum bebısım sureklı yuzunu sakladı gosyermedı
Cok sukur kı ıyı saglıklı gozukuyor ,3hafta sonrası için randevu al dedı bu seferkı ucresız
Masallah canim saglicakla gelsin ❤

Gecmıs olsın canım panık yapma ama got tabı ılıskıden olmustur bence doktor neyse sebep yol gosterır ıs guc de kalsın nolcak sen hamılesın

Bnm doktorum ilkindede bana omega yada magnezyum vermedi bundada vermez heralde bi sorunum da yoktu ilaclafi almak icin

Bisey yoktur insallah içini ferah tut..ama çok yormamak lazım kendimizi canim.. tekrar geçmiş olsun..

Bu hafta 4 kere bindim yarın 5.kez binecegim uçağa. .. Allaha emanet bebiskolar. ...

Ya kızlar benim doktorum bana sadece demir ilacı verdi sadece onu kullanıyorum vitamin ne bilim omega falan hiç bir şey verdi benim doktorda mı bir tuhaflık var acaba anlamadım ki görümcemde hamile onun doktoru kalsiyum magnezyum decavit diye bir ilaç varmış onu kullanıyor benim ki sadece bir ilac ne bilim anlamadım

Canım benımkı de mavnezyum kalsıyum balıkyagı kan ılacı verdı ben kılo verdım bulantı kusmadan hala gebelık oncesı kılom kadar bıle olmadım beslenmem cok saglıklı gıtmıyor ondan erken vermıs olabılır

Benimkide hicbirşey vermedi... kızımda da içmedim.. gerekli görseler verirler diye düşünüyorum canim

Kangurun hangi marka?
Bebek ne kadsr olunca kullanılıyor?
Ben boba 4g gözüme kestirdim.

Hiç stres yapma bu haftalar gebeliğin en iyi haftaları derler mide bulantısı azalır,kendini hafiflemiş hissedersin.lekelenme kanama olamadığı sürece rahat ol inşallah bişey yoktur

Inşallah canım,allaha şükür kanama falan yok.

Ay inşallah benimki de evhamdir.bi sorun olsa hemen gidecem doktora ama kaydadeğer bir sorun yok.icgudusel olarak sıkıntı yaşıyorum.

Ben de bazen gebe değilmişim gibi hissediyorum . Sanırım bu durum hareketlerini ciddi ciddi hissedene dek sürecek.
Ultrasona girince görüyorum. Ayy ben hamileyim ya , içimde can var ya diyorum . Rahatlıyor gülüyorum

Sanırım haklisin canım,hareketlerini hissetsek artık keşke.bir an önce perşembe olsun da evladımı göreyim içim rahatlasın inşallah.

Bizim tüm evde yedi yirmi dört klima çalışıyor.sanirim üşüttüm ben de,o yüzden olabilir ağrı girmesi.sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebeğine de.

Bana 11.haftada folik asiti bıraktırdı ve multivitamin verdi.ocean mummy diye bir takviye,içinde her şey var.bu arada kan değerlerimde herhangi bir sorunum ya da eksikliğim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…