2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecmıs olsın canım panık yapma ama got tabı ılıskıden olmustur bence doktor neyse sebep yol gosterır ıs guc de kalsın nolcak sen hamılesın
suanlık beklemedeyım canım duruma gore doktor randevumu one cekebilirim bakalım ne olacak daha oncede oldugu ıcın cok endıslenmemıstım ılk basta tekrarlayınca 3 4 gun sonra bı endıselendım , bakalım arkadasım bebeklerımız sağlıkla gelsınler ınsallah

Hayırdır ne oldu canım ?

Hayırdır ne oldu canım ?
ya kuzum gecen hafta cumartesı lekelenmem oldu daha oncede bı kac kez oldu temızlıkten sonra bıkere bıkerede ılıskıden sonra , cumartesı de ilişkide oldu temızlıkte oldu lekemgeldı normalde 2 gune gecerdı bu sefer de oyle oldu ama sonra akıntı bazen bulanık kahvemsı geldı sonra kesıır gıbı oldu dun yıne leke geldı boyle 1tl kadar 2 tane oyle dusun yıne hafıf hafıf damla damla akıntının ıcınde devam ettı onu sormustum arkkadaslara pazartesı gunu doktotrada soylemıstım dev. gıttıgım kanama alanı yok ılıskı olmasın demıstı bende takmamıstım tekrar gelınce bı endısleendım kendı doktorum da yıllık ızındeymıs

InsaAllah herkes saglikli bir sekilde evlatlarunu kucaguna alir .. doktorunun dedigini dinle olmassa ozelden baska bir doktora git . Esin afrdersin ama iliskide cok mu zorluyir seni o anda ?

Gunaydin kizlar.bugun randevum var bakalim benim minik nasil

Günaydın canım.hayirli haberlerle gel inşallah.benim de perşembe günü randevum iple çekiyorum.cinsiyeti de sadece ben öğrencem,eşime anneme bile söylemeyecem.butun sevdiklerimi toplayıp cinsiyet partisi yapacam inşallah:)

Geçmiş olsun canım bir müddet dikkat et kendini yorma.

InsaAllah herkes saglikli bir sekilde evlatlarunu kucaguna alir .. doktorunun dedigini dinle olmassa ozelden baska bir doktora git . Esin afrdersin ama iliskide cok mu zorluyir seni o anda ?
hayır hayır tam aksıne, hamileliğmden itibaren nerdeyse tam anlamıyla olmadı bıle hıc oyle soyleyeyım en kapalı olarak. Zorlasa ona acaba derım zaten ama değil bi günü temizlik yaptım mesela belim cok kotu oluyor bazen (genelde) dınlenerek yapmayıp bı anda yuklendıgımde de geliyor. Plesantayla ılgılı bırsey olabılır mı acaba

Bak ıste suphelerın var azar azar yap yukşenmenın anlamı yok ki ! Tadını cıkarmaya bak bu donemlerın bı es dost akraban yok mu yardımcı olucak

Ben de uctum canim 1 ay once, 1 hafta sonra tekrar ucacagim insallah. Hicbir sey olmaz merak etme. Antalya yakin bir mesafe. Ayaklarini oynat demisti doktorum. Ben de salladim oturudugum yerde :)

Bak ıste suphelerın var azar azar yap yukşenmenın anlamı yok ki ! Tadını cıkarmaya bak bu donemlerın bı es dost akraban yok mu yardımcı olucak
malesef şehir dışına evlenenlerdenim burda tek bir akrabam bıle yok , eşimin ailesinden de yardım ıstemem kaynanam zaten yaslı gorumcemın ıkı cocugu var onlara zor yetıyor. Annem olsa her oturmaya geldıgınde yapar temızlıgımı gıderdı valla. E eşimde her zaman herzaman yardım edemıyor gecen hafta hem cumartesı hem pazar mesaısı vardı mesela mecburen yapıyorsun, zaten onun harıcınde ev işyle haftaıcı pek ugrasmıyorum çalıştıgım ıcın ugrasamıyorum daha dogrusu yemek yap camasır yıka en fazla yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…