2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bı bakıma uzakta oturmak ıyı bısey ama muhtac oldugunda yardım edenın olmaması da kotu bıse Allah yardımcın olsunn amın .. anamla konusyrken bayramdan once gekde yardım et dıyom onu da yol tutuyor zor oluyor gelmesı

daha birde bayram temızlıgım var nerden hatırlattın simdi

Ay hadi bakalim esine surpriz olacak :)
Bizimki yarin..sadece ablamla enistem biliyor..)

Merhaba kızlar benimde dün randevum vardı...17.5 cm ve 187 gr olmuş çok şükür herşey yolunda.yaş riski olduğundan doktor siz bilirsiniz demişti ama burada arkadaşlara sormuştum dün doktorun önerdiği Veracity yaptırdım..hayırlısıyla iyi sonuçlar gelir inş...

Gözün aydın canım inşallah bu testlerinde güzel sonuçlar gelir tedbirli davranarak en güzelini yapmışsın sağlıkla doğsun yavrular :)

Kuzum sen bu konuyu bir doktoruna sor.
iliskiyi girmeyi bırakın eger ondan dolayi geliyorsa bir haftada öyle dene bakalim girmediginde lekelenme Olacakmi allah yardimcin olsun kuzunuda korusun

Kuzum çalişan insanlarsiniz evine gelen olmaz pek belkide hiç aile durumunu bilmiyorum ama bebekler kolay olmuyor kaç ay hamile kalmak için bekledik gözyaşi döktük birakta evin 9aydan zaten 6ayimiz kaldi allahin izniyle birakta alti ayda temiz olmayiversin

Kuzum sen bu konuyu bir doktoruna sor.
iliskiyi girmeyi bırakın eger ondan dolayi geliyorsa bir haftada öyle dene bakalim girmediginde lekelenme Olacakmi allah yardimcin olsun kuzunuda korusun
ilkinde tamam ilişki olmustu kuzum, ama dun olanda ilişki olmamıstı temızlık te olmadı ıste de yorulmadım o yuzden endıselendım, ev konusunuda cok takmıyorum zaten haftada bır süpürüyorum dediğin gibi gelenım gıdenım cok olmuyor kımse yok pek fazla zaten ama biri gelsede eller havaya yanı oy oy kıscası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…