Kizlarr yarin uçakla Antalya ya tatile gidecegim. Doktorum bi sakinca olmadigini soyledi ama ucak yolculugu geriyor beni ilk defa. Ben ki ilk ucak yolculugunu amerika ya yapmış be yilda en az 6 7 kere ucan biriyim ama bebis varken gerginim. bosuna vesvese ediyorum degil mi?
Bana 11.haftada folik asiti bıraktırdı ve multivitamin verdi.ocean mummy diye bir takviye,içinde her şey var.bu arada kan değerlerimde herhangi bir sorunum ya da eksikliğim yok.
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben bu aralar yoğun çalışıyorum pek bakamıyorm buralara. Bugun fark ettim ki koltuk altlarımın rengi koyulaşmış canım çok sıkıldı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Olduysa hamilelikten sonra geçti mi?
Canm ben 3 kili verdim ama gogislerimde çatlaklar başladı. Karışık bi şekilde hindistan cevizi yagi, mustela ve bio oil in çatlak kremlerini günde 2 defa kullanıyorm
Canm ben 3 kili verdim ama gogislerimde çatlaklar başladı. Karışık bi şekilde hindistan cevizi yagi, mustela ve bio oil in çatlak kremlerini günde 2 defa kullanıyorm
Ben sadece 1 kez sürebiliyorum sabah 05:30da kalkıp işe gidiyorum, ancak akşam sürebiliyorum göbeğim de çıktı baya. 2 kg almışım ama göbeğim akşamları özellikle kocaman. Annemde çok fazla doğum çatlağı var ben de çatlıcam diye çok korkuyorum
Ben sadece 1 kez sürebiliyorum sabah 05:30da kalkıp işe gidiyorum, ancak akşam sürebiliyorum göbeğim de çıktı baya. 2 kg almışım ama göbeğim akşamları özellikle kocaman. Annemde çok fazla doğum çatlağı var ben de çatlıcam diye çok korkuyorum
Eve gec geldim giremedim nete
18 cm olmus benim minik . 155 gr..her sey guzel dedi.. daha.once 2 kaybim.oldugu icin bu zamana kadar 15.gunde bir gidiyodum.dra..artik gelme dedi :) 1 eylulde bidahaki randevum..ben iyiydi boyle dedim oyle iste.. bebis buyumus ben gram bile almamisim.
18 cm olmus benim minik . 155 gr..her sey guzel dedi.. daha.once 2 kaybim.oldugu icin bu zamana kadar 15.gunde bir gidiyodum.dra..artik gelme dedi :) 1 eylulde bidahaki randevum..ben iyiydi boyle dedim oyle iste.. bebis buyumus ben gram bile almamisim.