2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben 11. Ve 14. Haftalarımda bindim hiç sıkıntı yaşamadım inşallah seninde öyle geçer canım stres yapma

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben bu aralar yoğun çalışıyorum pek bakamıyorm buralara. Bugun fark ettim ki koltuk altlarımın rengi koyulaşmış canım çok sıkıldı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Olduysa hamilelikten sonra geçti mi?

Canm ben 3 kili verdim ama gogislerimde çatlaklar başladı. Karışık bi şekilde hindistan cevizi yagi, mustela ve bio oil in çatlak kremlerini günde 2 defa kullanıyorm
Ben sadece 1 kez sürebiliyorum sabah 05:30da kalkıp işe gidiyorum, ancak akşam sürebiliyorum göbeğim de çıktı baya. 2 kg almışım ama göbeğim akşamları özellikle kocaman. Annemde çok fazla doğum çatlağı var ben de çatlıcam diye çok korkuyorum

Canm benim normalde cildim çok kuru zaten kilo alıp vermekten hep çatlamış bacaklarım. Bakalım hamilelikte nolcam

Oh sukur ALLah saglıkla kavustursun InsaAllah ^^ cınsıyet kızmıydu

Canım hayırlı olsun doğum tarihlerimiz senle aynı ben de haftaya gidicem:) detaylı ultrason in tarih söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…