2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masallah bebıse de sana da bundan sonra sen de bıraz daha rahatlarsın cınsıyet partısı bugun degıl mıydı

Kizlarrr ilkim ismi nasil??? Hamilelikten çok önce kızın olursa ismi ilkim olsun diyodum. Şimdi de hala aklımda ama cevrede pek sıcak bakmadılar. Bi de eşim diyo severken ismini nasıl kisaltacaz:)

Masallahhh bebisinee

Kizlarrr ilkim ismi nasil??? Hamilelikten çok önce kızın olursa ismi ilkim olsun diyodum. Şimdi de hala aklımda ama cevrede pek sıcak bakmadılar. Bi de eşim diyo severken ismini nasıl kisaltacaz:)
Canım hevesini kırmak istemem ama bana da pek hoş gelmedi. Alternatifleri de değerlendir istersen:)

Zaten isim kısa ne kısaltması .
Bence güzel . Kız senin kızın tatlım , ne istiyorsan koy, bakma kimseye.

Günaydın kızlar, akıntınız nasıl? Benim sıvı beyaz oluyor heleki sabah kalkınca gece bitane progestan fitil şeklinde alıyorum.normalmi acaba canım çok sıkıldı. Cvplarinizi bkliyirum

Hadı hayırlısı bakalım ben de fazls oturamıyorum gece mıdem tutuyor bıze haber ver ılk fırsatta
Tamam canim. Aksam olacak :)
Sabah kalktigimdada midem.kotuydu.cikardim.yine. ne zaman gecicek ya.ben artik umidi.kestim 9 ay kuscam.herhalde.

Günaydın kızlar, akıntınız nasıl? Benim sıvı beyaz oluyor heleki sabah kalkınca gece bitane progestan fitil şeklinde alıyorum.normalmi acaba canım çok sıkıldı. Cvplarinizi bkliyirum
Benim akintim surekli var canim.progestan kullanmiyorum ama..hamileligi ogrendigimden beri var.beyaz oldugu.icin dert etmiyorum.

merhabalar 16+4 hft hamileyim de rahmimde ara ara sızı oluyor nedendir acaba bilgisi olan yada bu tarz acı sızı yaşayan var mı ?
Ayni haftada ben de yasadim canim.sızı vuruyor belirli araliklarla diye endise ettim. Doktor cok normal rahim genisliyor hem iceride hem genital bolgeye baski yapiyor.rahat ol her seyi dusunme stres daha kotu dddi

Günaydın herkese..

Canım ben ilkinde de oldu bunda da olmaya başladı.. geçiyor korkma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…