Kizlarrr ilkim ismi nasil??? Hamilelikten çok önce kızın olursa ismi ilkim olsun diyodum. Şimdi de hala aklımda ama cevrede pek sıcak bakmadılar. Bi de eşim diyo severken ismini nasıl kisaltacaz:)
Merhaba arkadaşlar
Ben taşınma sürecinde olduğumdan pek yazamıyorum arada okuyorum
Evi bulduk tekrar tekirdaga döndük
Çarşamba evi tasiyacagiz kızlar gözümde bir büyüyor anlatamam size
Dua edin sikintisiz geçsin gitsin bu süreç hayırlısı ve sağlıkla Aaurora_z
sormussun sağol arkadaşım
Cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun @Ytmz benim şehri Yozgat olarak düzeltir misin
Kilo 86 canım
Günaydın kızlar, akıntınız nasıl? Benim sıvı beyaz oluyor heleki sabah kalkınca gece bitane progestan fitil şeklinde alıyorum.normalmi acaba canım çok sıkıldı. Cvplarinizi bkliyirum
Eve gec geldim giremedim nete
18 cm olmus benim minik . 155 gr..her sey guzel dedi.. daha.once 2 kaybim.oldugu icin bu zamana kadar 15.gunde bir gidiyodum.dra..artik gelme dedi :) 1 eylulde bidahaki randevum..ben iyiydi boyle dedim oyle iste.. bebis buyumus ben gram bile almamisim.
Merhaba arkadaşlar
Cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun @Ytmz benim şehri Yozgat olarak düzeltir misin
Kilo 86 canım
Herkeslere gunaaydinn ❤❤❤ edosko
canim benim aksama seni 4 gozle bekliyoruz valla ❤❤ Aanneveoglusu
canim benik Rabbim yardimcin olsun kendini cok cok yormamaya calis mumkun oldukca ❤ lemonade_85
doktorum bana en uygun 21.hafta dedi ultrason icin. Ben bu hafta randevu almaya gidicem
Canim selam. Bende de baya var akinti ama kremsi sekilde bu haftakarda artis olabilirmis akintida. Hep boyle sivi gibi miydi sende ? Eger degisiklik yoksa sorun yoktur. Varsa doktoruna bir sor derim icin rahat olur
Canım ılk oglumda bu vakıtler gecmıstı benım sıcaklar da tetıklıyor olabılır ılacı bırakıcam denrdım gectı mı dıye bın pısman oldum cok kotu oldum ılacsız gecse artık ıstahım da yok neyse sen aksamı dusun bugun ogrenceksın prenses mı gelıyor pasa mı?
Merhaba arkadaşlar
Kilo 86 canım
Ben de ev tasıycam benım de cok gozumde buyuyor kucuk cocukla daha zor sen topluyorsun o karıstırıyor Allah uardımcımız olsun eylulden evvel bıtse ısım eylulde semınerım baslıyor
Canım ılk oglumda bu vakıtler gecmıstı benım sıcaklar da tetıklıyor olabılır ılacı bırakıcam denrdım gectı mı dıye bın pısman oldum cok kotu oldum ılacsız gecse artık ıstahım da yok neyse sen aksamı dusun bugun ogrenceksın prenses mı gelıyor pasa mı?