2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlarrr ilkim ismi nasil??? Hamilelikten çok önce kızın olursa ismi ilkim olsun diyodum. Şimdi de hala aklımda ama cevrede pek sıcak bakmadılar. Bi de eşim diyo severken ismini nasıl kisaltacaz:)
Ben beğendim. İlksen ismi de var bir arkadaşım da İmge koydu. Birbirine benziyor fikir olsun :)

Merhaba arkadaşlar
Ben taşınma sürecinde olduğumdan pek yazamıyorum arada okuyorum
Evi bulduk tekrar tekirdaga döndük
Çarşamba evi tasiyacagiz kızlar gözümde bir büyüyor anlatamam size
Dua edin sikintisiz geçsin gitsin bu süreç hayırlısı ve sağlıkla
A aurora_z sormussun sağol arkadaşım
Cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun
@Ytmz benim şehri Yozgat olarak düzeltir misin
Kilo 86 canım

Günaydın kızlar, akıntınız nasıl? Benim sıvı beyaz oluyor heleki sabah kalkınca gece bitane progestan fitil şeklinde alıyorum.normalmi acaba canım çok sıkıldı. Cvplarinizi bkliyirum
Benim fitil kullanmadığım halde oluyor Dr kokulu ve rengi farklilaama yapmadığı sürece korkma dedi

Maşallah bebise canım bende artık ayda bire düştüm kontrol için

Allah kolaylik versin canim.zor is ama yavas yavas yapicaksin artik..sonra oh mis gibi onu dusun :)

Herkeslere gunaaydinn ❤❤❤ edosko canim benim aksama seni 4 gozle bekliyoruz valla ❤❤ A anneveoglusu canim benik Rabbim yardimcin olsun kendini cok cok yormamaya calis mumkun oldukca ❤ lemonade_85 doktorum bana en uygun 21.hafta dedi ultrason icin. Ben bu hafta randevu almaya gidicem

CANIM ben jel gibi değilde sıvı şeklinde olduğu için korkuyorum.srnin kıvamı nasıl?
Canim selam. Bende de baya var akinti ama kremsi sekilde bu haftakarda artis olabilirmis akintida. Hep boyle sivi gibi miydi sende ? Eger degisiklik yoksa sorun yoktur. Varsa doktoruna bir sor derim icin rahat olur

Tamam canim. Aksam olacak :)
Sabah kalktigimdada midem.kotuydu.cikardim.yine. ne zaman gecicek ya.ben artik umidi.kestim 9 ay kuscam.herhalde.
Canım ılk oglumda bu vakıtler gecmıstı benım sıcaklar da tetıklıyor olabılır ılacı bırakıcam denrdım gectı mı dıye bın pısman oldum cok kotu oldum ılacsız gecse artık ıstahım da yok neyse sen aksamı dusun bugun ogrenceksın prenses mı gelıyor pasa mı?

Ben de ev tasıycam benım de cok gozumde buyuyor kucuk cocukla daha zor sen topluyorsun o karıstırıyor Allah uardımcımız olsun eylulden evvel bıtse ısım eylulde semınerım baslıyor

Evet canim aksam.ogrenicem
Bu arada ben artik bebisi hissediyorum..) gidiklanma gibi ayirt edebiliyorum
Bulantimda gecer insallah.. bu halimize sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…