2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
INSAALLAH sıkıntısız bır tasınma olur amııın :)

Merhabalar mutlu pazarlar :) 5-6 gündür giremedim annemlerdeydim yeni döndüm evime, bebişimin hala cinsiyetini bilmiyorum cuma günü öğreneceğim inşaallah en uzun doktora gitmediğim süre oldu çok özledim minnakımı

Kızlar İstanbul'da USG cihazı iyi olan neresi var ben benim Dr.a iyice sinir oldum. Çocuğun bacaklar açık yine de net bişey söylemedi. Hadi göstermiyor olsa anlarım da

Bunları videodan çektim bayaa açık bacaklar hala net değilim dedi yaa

Eklentiler

• IMG-20180805-WA0001.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20180805-WA0000.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar İstanbul'da USG cihazı iyi olan neresi var ben benim Dr.a iyice sinir oldum. Çocuğun bacaklar açık yine de net bişey söylemedi. Hadi göstermiyor olsa anlarım da
Aslında büyükte bebeğin.gormesi lazım.medipol meganin cihazları iyidir yakınsan oradan randevu alabilirsin

Canım baktım şimdi Bağcılar'daymis ben Anadolu yakasindayim bayaa uzak
Doğru canım uzaktir orda Emsey i duymuştum ama sana yakın mı bilmiyorum.
Anadolu yakasında oturan arkadaşlar varsa yazarlar .acaba emin mi olamıyor

Canım baktım şimdi Bağcılar'daymis ben Anadolu yakasindayim bayaa uzak
Kadın doğuma olarak hiç gitmedim ama farklı branşlarda kullandım Başkent hastanesi var Altunizade de Medikal Park Göztepe var buralarda usg ile ilgili sorun yaşamayacağını düşünüyorum

Kız gibi sanki canım bende çok merak ettim öğrenince mutlaka yaz sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah

Kadın doğuma olarak hiç gitmedim ama farklı branşlarda kullandım Başkent hastanesi var Altunizade de Medikal Park Göztepe var buralarda usg ile ilgili sorun yaşamayacağını düşünüyorum

Canım acıbademe gidiyorum ben, bana cinsiyeti 11. Haftada söyledi. Cihazları iyi sanırım

Bende kiza benzettim birde erkeği hemen görüyorlar 16.haftasini doldurmus aslında görmesi lazımdı

Sağolun kızlar hepsini degerlendiricem yarın arayip. Keşke pazar günü de acil muayenehaneler olsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…