2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağolun kızlar hepsini degerlendiricem yarın arayip. Keşke pazar günü de acil muayenehaneler olsa :))
Canim bende anadolu yakasinda oturuyorum pendik kaynarcada cihan tip merkezi var cuneyt uzun doktorum cok iyi tavsiye ederim 12 haftada bildi oglumuda oyle bilmiati onceden buda kiz bunuda erken ogrendim tavsiye ederim

Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Benim de bir oğlum olacak inşallah :)

Detaylı ultrasonu araştırıyordum. Aranızda Zeynep Kamil'e daha önceki gebeliklerinde giden var mı? İkili testi orada yaptırmıştım çok ilgilenmişti doktor. Detaylıyı da orada yaptırmak istiyorum ama cd ve çıktı veriyorlar mıdır bilginiz var mı?

Kızlar İstanbul'da USG cihazı iyi olan neresi var ben benim Dr.a iyice sinir oldum. Çocuğun bacaklar açık yine de net bişey söylemedi. Hadi göstermiyor olsa anlarım da

Koşuyolu Medipol tavsiye ederim. Cihazları çok iyi. Benim doktorum 14. haftada cinsiyeti söyledi.

Canim bende anadolu yakasinda oturuyorum pendik kaynarcada cihan tip merkezi var cuneyt uzun doktorum cok iyi tavsiye ederim 12 haftada bildi oglumuda oyle bilmiati onceden buda kiz bunuda erken ogrendim tavsiye ederim

Ben Beykoz tarafindayim canım ama ctesi sorun olmaz arayıp konuşurum çok sağol

Hoşgeldin aramıza :) Zeynep kamilden randevu alabilirsen iyi tabi de randevu bulunmuyor ki arkadaşım 4 hafta uğraştı detaylı ultrasona randevu alabilmek için alamadı özelde yaptırdı en son, şansını dene bence

Hoşbuldum :) evet doğru diyorsun. İkilide de çok zor almıştım randevuyu. Son haftaya kadar şansımı deneyeceğim bakalım

Kızlar İstanbul'da USG cihazı iyi olan neresi var ben benim Dr.a iyice sinir oldum. Çocuğun bacaklar açık yine de net bişey söylemedi. Hadi göstermiyor olsa anlarım da
Eminim çok merak ediyorsundur başka Dr git bencede canım

Canım acıbademe gidiyorum ben, bana cinsiyeti 11. Haftada söyledi. Cihazları iyi sanırım
Sigorta yaptırdın mı? benim ilk doğum acıbadem de oldu olağanüstü memnun kaldım
Bunda doğum sigortası yaptırmadık bakalım:)
Bu sene iki kere zam gördü acıbadem

Galiba edosko yorgunluktan ve heyecan mutluluktan yarin yada daha gec vakitte yazar bizde catladik meraktan partiden fotograflarda olsa keske balonjn patlamasi ve babanin sevincini gorebilsek vidyolarini izliyorum hosuma gdyo ama dogum hikaye vidyolarini cok seviyorum izliyorum hep

Ben de seviyorum canım. Bu cinsiyet partisi de hoş geliyor ama kendim yapmam yapamam nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…