2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar gunaydin..sizi merakta biraktim kusura bakmayin. Yatak yuzu gordugumde saat 2 idi :)) eve gec gectim.
Her sey cok guzeldi.. her sonuc bizi heyecanlandircakti..kutudan pembe ciktikizimiz geliyor cok guzel fotograflar videolar var.cok degisikti yaa..inanin ifade edemiyorum.profilde fotg koyucam sizin icin :)) heyecanimi paylastiniz tesekkur ederim.

Hayırlı olsun saglıkla gelsın guzel kızın

Günaydın herkese..

Hayirli olsun canim... hoşluklarla güzelliklerle gelsin prenses :)

koltukaltım, bikini bölgem, meme başlarım ve göbeğimin tam ortasında dikey bir çizgi koyulaşmıştı. doğumdan sonra zamanla hepsi geçti merak etme geçiyor. bana geçecek diyenlere inanmamıştım ve kafama çok takmıştım şimdi de koyulaşmaya başladılar

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin miniğin Hep böyle tatlı heyecanlarınız olsun

ben de 3 kg almışım düzenli beslenmeye başlayamadım. sabah işyerinde simit poğaça yiyorum yaz meyveleri de beni yoldan çıkarıyor
Bu sabah itibariyle 5 kilo almış bulunuyorum:)
10 gündür diyetisyene gidiyorum 1 haftada 1 kilo aldım nasıl oldu anlamadım kendi haşıma daha az alıyordum
İlk gebeliğimde 20 aldım bunda hedefim 15

Bende kilo +500 sadece ilkinde 7 kilo almistim bndada ondan daha az alicam gbi duruyor

Hayirli olsun prensesin kuzumm❤❤ masallah saglikla gelsinn hep boyle mutlu olunn ❤❤

yaa sağlıkla gelsın meleğinnn :) hayırlı olsun kuzum :)

hamilelikte lekelenmeler vucutta renk koyulasmları cok normal canım östorojen v bazı hormanlar arttıgı ıcın koyulasma olabılıyor bazı bolgelerde :) benımde göbeğim tüylendi baya

bende bu hafta gıdecegım netlesecek ınsallah benım kıde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…