2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günadyın kızlar :) doktora gıt dıyenlerın ustune annemde eklenınce bırde cumartesı gunu durmayınca acilde aldım soluğu doğumhaneye cıkabılmek ıcın 3 saat bekledım nerdeyse yok kan tahlılı ıdrar tahlılı derken, cıktım öylesine bi bebeğe baktı rastgele bır boyunu olctu 1 hafta gerı olctu bıde salak doktor en son gttgımde 15+2 ydı yıne 15+2 ölctu 30 sn baktı kaldırdı camasırıma baktı fln , düşük iğnesi yazdı onu oldum , idrar enf.cıktı magnezyum verdı klasık dınleneceksın agır kaldırmıcaksın fln fılan cok sukur ıgneden sonra kesıldı ıdrar enf. gecmıstır umarım bende son durumlar bunlar.Kendı doktoruma gıdıp bı an once ıcımı rahatlatmak ıstıyorum

Allahım nazarlardan saklasın cok tatlısınız masaAllah ❣ kız evlat cok baska oluyor tebrık ederım sag saglım kucagınıza alırsınız InsaAllah :*

InsaAllah daha ıyı olursun canım.. kendıne yuklenme yeter ❣

Gözükür aydın canimmm:)) allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinn

Bu sabah itibariyle 5 kilo almış bulunuyorum:)
10 gündür diyetisyene gidiyorum 1 haftada 1 kilo aldım nasıl oldu anlamadım kendi haşıma daha az alıyordum
İlk gebeliğimde 20 aldım bunda hedefim 15
senin haftana geldiğimde benim de 5 olur bu gidişle ilte 14 kg almıştım son 3 kg 40+1 de 1 günde gelmişti ve 40+3 de doğum olmuştu.

simit yerken bunları düşünmemde trajikomik halimi gösteriyor (

Günaydın kızlar, akıntınız nasıl? Benim sıvı beyaz oluyor heleki sabah kalkınca gece bitane progestan fitil şeklinde alıyorum.normalmi acaba canım çok sıkıldı. Cvplarinizi bkliyirum
Canım dün yazmışsın yeni gördüm benim de on gündür bi akıntı var ve su gibi kremsi falan değil bende merak ediyorum bu konuyu afedersin ama sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum o kadar fazla bide akıntı fazla daha önce yoktu yani

ilk hamileliğimin kabusuydu, kol altlarım, bikini bölgem ve meme ucu çevresi siyahi olmuştu resmen ve ben lohusalığın da etkisiyle hiç geçmeyecek sanıp ağlamıştım. hepsi geçti, vücut neredeyse eski haline döndü :) hiç endişelenmeyin.

edosko aa kiz bebismis darisi bize hayirlisi ne ise o olsun bizde yarin ogrenicez bakalim profil fotondan gordum cok tatli cikmissiniz rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin

Kızlar biz bu ilaçları ne kadar kullanacağız decavit+gyneferon(kan ilacı)+d3damla+ corasprin’ kullanıyorum decavit bitmek üzere bi kaç tane kaldı alacak mıyım tekrardan

Kızlar biz bu ilaçları ne kadar kullanacağız decavit+gyneferon(kan ilacı)+d3damla+ corasprin’ kullanıyorum decavit bitmek üzere bi kaç tane kaldı alacak mıyım tekrardan
vitamini sanırım doğum sonuna kadar kullanacağız canım bir arkadasım oyle dedi , cuma gunu gıdcekmıssın zaten yenısını yazar doktorun 1 2 gun ıcmezsen bısey olmaz ama otekıelrı bılmıyorum sanırım kan da devam doguma kadar

Özelde ilaç yazıldığında SSK karşılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…