2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
1 günlük yediklerini örnek olarak bizimle paylaşır mısın . biraz etkilenmem lazım az kilo alan hamişlerden
paylasim canim normalde kahvaltimi cok iyi yaparim yarim pide civari kahvaltim olmazsa olmaz patates kizartma sosis salam tereyegi yani oyle azda yemiyorum oglende yiyorum oda aksamdan kalan yemekten 1 tabak azicik yani fazla yiyemiyorum aksamda tabagi dolduruyor kv hepsini bitiremiyorum yatmadan once bir bardak sut oglen dut pekmezi yiyorum bebis icin tabi bool su meyveninde yarisi et tavuk sadece mangalda yiyorum tiksindim ondan bu kadarcikk yani cok yemiyeyim 1 tabakla azcik yemeklede doyabilirim bebisimde doyar bende cok kilo almamak lazim tabi asiri derecede olani soyluyorum bebege cok faydasi yokmus kilo almak oyle canim oglum sagolsun yedigimde gdyo cok hiperaktif yerinde durmuyo oturmuyo desem yeridir

ben de artık dur dedim kendime. sağlıksız olan yiyeceklerden uzak durma vaktiii. hem bana hem bebeğe zarar.

edosko aa kiz bebismis darisi bize hayirlisi ne ise o olsun bizde yarin ogrenicez bakalim profil fotondan gordum cok tatli cikmissiniz rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin
Amin canim.tsk ederim :) pembe de mavide ciksa ayni derecede sevinecektik...) hayirlisi bakalim.haberlerini bekliyoruz.cok heyecanli. Allah gonlune gore verir insallah

ben de artık dur dedim kendime. sağlıksız olan yiyeceklerden uzak durma vaktiii. hem bana hem bebeğe zarar
sahlikli dogal olsun kilo yapmaz fazla zaten canim en iyisini yaparsin

Amin canim.tsk ederim :) pembe de mavide ciksa ayni derecede sevinecektik...) hayirlisi bakalim.haberlerini bekliyoruz.cok heyecanli. Allah gonlune gore verir insallah
amin canim bzde oyle biz esimle kiz diyoruz benim oglan erkeeek diye bagiriyo kiz pis erkek cici diyo napacaksin erkek kardesi diyorum aannn surecem anne diyo

canım sağlıkla gelsin prensesin güzel bir anı oldu sizin ve bizim için

sahlikli dogal olsun kilo yapmaz fazla zaten canim en iyisini yaparsin

amin canim bzde oyle biz esimle kiz diyoruz benim oglan erkeeek diye bagiriyo kiz pis erkek cici diyo napacaksin erkek kardesi diyorum aannn surecem anne diyo
benim oğlum erkekse doğur dedi ve hiç kız bebeğin lafını ettirmedi
kızımız olursa ne olacak dediğimde o erkek bebek dedi durdu kız gelirse garip olur anne benim oyuncaklarımla kmim oynayacak dedi durdu oğlum

senin haftana geldiğimde benim de 5 olur bu gidişle ilte 14 kg almıştım son 3 kg 40+1 de 1 günde gelmişti ve 40+3 de doğum olmuştu.

simit yerken bunları düşünmemde trajikomik halimi gösteriyor (
O 3 kilo ödemdir senin gene iyi sonuç kilon:)
Az ye simit ben de çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…