Kızlar biz bu ilaçları ne kadar kullanacağız decavit+gyneferon(kan ilacı)+d3damla+ corasprin’ kullanıyorum decavit bitmek üzere bi kaç tane kaldı alacak mıyım tekrardan
Valla benim dr folik asiti bile kesmedi decavit ve corapirin doguma kadar kullaniliyo ben aspirin degil igne oluyorum doguma kadar
kan ilacına yeni basladim d3 d vitaminim dusuk oldu halde istiyom vermiyo decavit karsilar diyo her dr farkli
Ben de sadece i mom kullaniyorum doguma kadar devam dedi. Kontrole gelmeden 1hafta once kan ilacina basla sendeki etkilerine bi bakalim dedi doktor. Ay kizlar bidr ben cuma gununden beri hissetmeye basladimm ❤❤ hatta bunu yazarken bile 2 kere hissettimm :)) ❤
Valla benim dr folik asiti bile kesmedi decavit ve corapirin doguma kadar kullaniliyo ben aspirin degil igne oluyorum doguma kadar
kan ilacına yeni basladim d3 d vitaminim dusuk oldu halde istiyom vermiyo decavit karsilar diyo her dr farkli
Folik asiti 11. Haftada bıraktırdı bana bırakır bırakmaz da decavite başlattı, d vitaminim benim de bayağı duşük çıktı doktor bunu başörtülü olmama bağladı en güzel d vitamini kollardan alınıyormuş dirsekle bilekler arası balkonda bari aç kollarını otur dedi sağlık ocağı verdi d3 bazen unutsam da kullanmaya çalışıyorum
Ben de sadece i mom kullaniyorum doguma kadar devam dedi. Kontrole gelmeden 1hafta once kan ilacina basla sendeki etkilerine bi bakalim dedi doktor. Ay kizlar bidr ben cuma gununden beri hissetmeye basladimm ❤❤ hatta bunu yazarken bile 2 kere hissettimm :)) ❤
Bende sanki hissediyorum ya bi kaç kez kesin dedim bu bebek hareketi, sürekli karnımda ses hareket var ama ayırt ediliyormuş gerçekten, böyle gıdıklar gibi içimde bişiy kayıyor
Bende sanki hissediyorum ya bi kaç kez kesin dedim bu bebek hareketi, sürekli karnımda ses hareket var ama ayırt ediliyormuş gerçekten, böyle gıdıklar gibi içimde bişiy kayıyor
benim oğlum erkekse doğur dedi ve hiç kız bebeğin lafını ettirmedi
kızımız olursa ne olacak dediğimde o erkek bebek dedi durdu kız gelirse garip olur anne benim oyuncaklarımla kmim oynayacak dedi durdu oğlum
Sorun şu ki sağlıksız yemiyorum :)
Yaz dolayısıyla evdeyim düzenli yiyorum
İlkinde pek dikkat etmemiştim tatlı gıdalara bunda dikkat ediyorum gene de alınıyor :)
Kızlar merhabalra bugün doktora gittim bebegim 16+2 haftalık kilosu 150 gr erkek bebek kilosu iyimi birde sizler 3lü 4lü tarama testi yaptırdınız mı gerekli mi nasıl yapılıyor acaba
sahlikli dogal olsun kilo yapmaz fazla zaten canim en iyisini yaparsin
amin canim bzde oyle biz esimle kiz diyoruz benim oglan erkeeek diye bagiriyo kiz pis erkek cici diyo napacaksin erkek kardesi diyorum aannn surecem anne diyo
Bende o mu degil mi bilemedim ilk hissettigimde ama son 3gundur oluyo bu ara ara. Oyle kayan vs gibi bisey degilde icerden bisey baski yapio minik bir noktaya seklinde ❤ ins yakinda seninde baslar zaten zamani geldi geliyor ❤
Kızlar merhabalra bugün doktora gittim bebegim 16+2 haftalık kilosu 150 gr erkek bebek kilosu iyimi birde sizler 3lü 4lü tarama testi yaptırdınız mı gerekli mi nasıl yapılıyor acaba
Canim mrb. Benim de 194gr cikti 17+1 de. Cinsiyet belirsiz :) 4lu test yaptirdim dojtorum istedi ayni 2li test gibi kan veriosun. Sonucumu bile aldik cok sukur normal.❤
Mucize resmen ❤ ben hala ogle yemegi yiyemedim hala disarda denetimdeyim benimki acliktan vurdu bemce aciktim artik anne die :) saatleri cok alakasiz ilk gece 1 de hissetmistim uyumaya calisirken :)