2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sorun şu ki sağlıksız yemiyorum :)
Yaz dolayısıyla evdeyim düzenli yiyorum
İlkinde pek dikkat etmemiştim tatlı gıdalara bunda dikkat ediyorum gene de alınıyor :)

ben çok sağlıksız besleniyorum. sabah hamur işi , sonra meyveler veee tatlı bakalım farkedecek mi benim kilo işi . öğle yemeğinde pilavımı yemeyerek başladım bugün

benim oğlum erkekse doğur dedi ve hiç kız bebeğin lafını ettirmedi
kızımız olursa ne olacak dediğimde o erkek bebek dedi durdu kız gelirse garip olur anne benim oyuncaklarımla kmim oynayacak dedi durdu oğlum
aaa ben bunu bir kişiden daha duydum, yani şöyle erkek çocuklarına bi kardeşi olacağını söylemişler fakat cinsiyet belirtmemişler. o da yavrum hemcinsi bi arkadaş olarak hayal etti herhalde. doğunca bu kız, istemem diye ağlamış, kabullenmemiş. ben henüz kardeşi olacağını söylemedim kızıma ama söyleyince farklılıkları benzerlikleri de anlatmak gerekecek galiba.

Bende o mu degil mi bilemedim ilk hissettigimde ama son 3gundur oluyo bu ara ara. Oyle kayan vs gibi bisey degilde icerden bisey baski yapio minik bir noktaya seklinde ❤ ins yakinda seninde baslar zaten zamani geldi geliyor ❤

İlk gebelikte 20-21. haftaya kadar hissetmemek normal diyorlar. Bakalım benim ne zaman olacak? :) Dediğin gibi artık başlar yavaş yavaş herhalde..

ben çok sağlıksız besleniyorum. sabah hamur işi , sonra meyveler veee tatlı bakalım farkedecek mi benim kilo işi . öğle yemeğinde pilavımı yemeyerek başladım bugün
Akıl vermek gibi olmasın da evden sandviç yap kahvaltı için :)
Öğlen yemeği şansın hiç yok mu
Sonrası için yulaf yoğurt meyve yiyebilirsin canım
Tatlı kilo için önemli tabi de gebelik şekerini düşün yeme :)

İlk gebelikte 20-21. haftaya kadar hissetmemek normal diyorlar. Bakalım benim ne zaman olacak? :) Dediğin gibi artık başlar yavaş yavaş herhalde..
Aynen aynen seninle ayniyiz ultrasona gore zaten sati degistirmedim de sende de baslar ❤

haklısın canım
iş yerinde mini buzdolabım var. peynir zeytin domates salatalık hazırlayacağım 1 haftalık dolor amaaba koyacağım. öğleyin yemek çıkıyor ama hep pilav makarna var pilav makarnayı yemeden yemeği ve yanındaki salata ya da 9 acacığı yiyeceğim. meyveyi günde 1 porsiyonla sınırlandıracağım . benim en büyük düşmanım akşam yemekten sonra çay ve yanında yediğim kurabiye, bisküvi, tatlı vb. bunları tüketmeyeceğim.

oğlum 9 aylık olunca sadece bunları yaparak 80 den 66 ya düşmüştüm. tabi şimdi amaç kilo vermek değil kontrollü kilo almak. inşallah uygulayabilirim.

sabahları kahvaltı etmeye onem goster, bende kahvaltı yapıyorum ekmek sadece sabahları tuketıyorum normalde hıc tuketmezdım.Öğlen de ekmek tuketmedıgım ıcın pılav makarna bulgur ne cıktıysa yıyorum yanında yemekle bırlıkte corba, sonrasında bu saatlerde tam olarak ya soguk sut yada peynır ekmek tarzı bı atıstırıyorum akşam eve gıdene kadar ıdare edıyor benı evde yemek ye sonrasında genelde bırsey yemıyorum bazen soguk meyve, eskıye gore sadece yemek pors. arttırdım onceden de yerdım kus kadar ama hepsınden 2 yem kas pılav makarna tarzında az yerdım hep .şimdilik 2 kg kadar aldım umarım böyle devam eder

Merhaba hamişler bende grup açıldığından beri takipteyim daha önceden bilgilerimi yazmıştım ama yönetici değiştiği için arada kaynamıştı ama hiç sorun değil sağlık olsun tekrar yazıyorum Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

@Ytmz
yaş 38 İstanbul sat 28/mart/2018 doğum tarihi 03/01/2019 cinsiyet kız 1. bebek kilo 85 ile başladım bir kaç kilo eksilmişti şu an 86.5 kiloyum.

Son düzenleme:
aramiza hosgeldin canim

havalar serinlese sabah yumurta yiyeceğim ama şimdi sıcaktan yiyemiyorum. ben hep iştahlıyım ve her zaman kilo problemim var

Folik asit aslında kesilmesi lazım ama neden kesmiyo anlamış degilim tek aklıma gelen başından beri yarim tablet ve birgün içiyorum birgün içmiyorum buna bağlıyorum dozunu düşük tutuyo

havalar serinlese sabah yumurta yiyeceğim ama şimdi sıcaktan yiyemiyorum. ben hep iştahlıyım ve her zaman kilo problemim var
bende bende 10 kg kadar vermıs bırı olaraktan kılo boyle cok takıntı oldu bende baya kısmıstım hamıle kalmadan bı ık ay once salmıstım yıne kg alıp hamıle kaldım

Ben de hıc ılk aylar yumurta sut et vs tuketemedım havalar serınleyınce de okul acılıyor kosturmacadan hıc yıyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…