2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
merhaba kızlar ,
bugün tam olarak 17 haftalık hamileyim. kullandığınız ilaçlar vitaminler nelerdir. kan ilacı kullanıyormusun özellikle bunu merak ediyorum.

Ben şuan : devit-3 ( günde 9 damla )
elevit günde 1 kez
kullanıyordum. progestanı yeni bıraktık birde başka bir doktora göründüm geçen gün mutlaka kan ilacı kullanmam gerektiğini söyledi

merhaba kızlar ,
bugün tam olarak 17 haftalık hamileyim. kullandığınız ilaçlar vitaminler nelerdir. kan ilacı kullanıyormusun özellikle bunu merak ediyorum.

Ben şuan : devit-3 ( günde 9 damla )
ben kan ilaci gynefero kullaniorum vitamin olarak sadece decavit kullaniyorum

canim hamilelik takvimini kullanmiyor musun yapamadinsa yardimci olayim

bende bende 10 kg kadar vermıs bırı olaraktan kılo boyle cok takıntı oldu bende baya kısmıstım hamıle kalmadan bı ık ay once salmıstım yıne kg alıp hamıle kaldım
bende 66 dan 72 ye çıktım öyle hamile kaldım. hedef 79 dan yukarı çıkmamak

ben kan ilaci gynefero kullaniorum vitamin olarak sadece decavit kullaniyorum
decavit ile elevit aynı canım öyle görünüyor içerik olarak. aa evet gyno ferro sanol diye yazıyor . demekki kullanmak gerekiyormuş. diğer doktorum vermemişti. kaçıncı haftada vermişti canım kan ilacını doktorun.

Ben de hıc ılk aylar yumurta sut et vs tuketemedım havalar serınleyınce de okul acılıyor kosturmacadan hıc yıyemem

karatay diyeti ben de çok işe yaramıştı zayıflamak için ama yeniden başlayamadım kahvaltıda 2 yumurta fikri bile midemi bulandırıyor şu an

Canım bende imom kullanıyorum ayrıca ferrum fort kan ilacı ve bu hafta osteo diye bir kalsiyum&magnezyum hapı kullanmaya başladım. İlk gebeliğimde ve emzirirken kalsiyum almamıştım emzirme döneminde kaburga kemiğim tek taraflı eğildi evet bildiğin dışa doğru bombeli oldu dr. Kalsiyum kullanmamama bağlamıştı o sebeple bu defada bunları anlatıp ben istedim doktorumdan

ilk baslafigimdan beri veriyor canim

Kurabiye tatlı bisküvi

Ben bunları yemediğim halde bu ay fazla kilo aldım doktordan fırçayı yedim az önce ama bebek iyi çok şükür :)

Öğle salata cacık yersen sonrasında açlık krizine girersin evden sebze götürmeyi dene canım yanına

bende 66 dan 72 ye çıktım öyle hamile kaldım. hedef 79 dan yukarı çıkmamak
ben 54 e kadar dusmustum dugun stres fln derken kılo vermak yeıne aldım 58 e yaklaştım hamıle kaldıgım ayda 59.6 fln cıkıyordum 58 e bı gerıledım 12.haftadan sonra toparladım hemen suan 61,5 fln değişiyor hedef 70 ama ne cıkar bahtımıza bılemem tabı daha tam hızlı kılo artıslarımız 5.aydan sonra oluyormus cunkum

bende bende 10 kg kadar vermıs bırı olaraktan kılo boyle cok takıntı oldu bende baya kısmıstım hamıle kalmadan bı ık ay once salmıstım yıne kg alıp hamıle kaldım
Hayatımdaki en fazla kiloda hamile kaldım hiç 68 olmamıştım zaten çok kilo aldım diyete başlayayım derken bi baktım bebiş gelmiş yerleşmiş bile doktor 80 e kadar çıkabilirsin en fazla dedi 80 kilo bile çok sonra nasıl vereceğim

Canım dikkat edersen çok almıyorsun. Dikkat etmeye çalışırız.

16+3haftaligiz kuzum bende bugune kadar regenenis multi vitamin kullandim bugun kontrol vardi ve
gyno-tardyferon demir eksikigi bu kan ilaci sanirsam
Coledan-d. 6 damla Vitamin c3
Osteo kalsiyum magnezyum bunlari verdi

Özellıkle hala bulantısı olan arkadaslar sızın de bogazınızs bısey takılıp kalmıs gıbı. Hıssredıyor musunuz yutkunmakta zorlanıyorum sankı gecmedı gıttı bu hıs yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…