ben 54 e kadar dusmustum dugun stres fln derken kılo vermak yeıne aldım 58 e yaklaştım hamıle kaldıgım ayda 59.6 fln cıkıyordum 58 e bı gerıledım 12.haftadan sonra toparladım hemen suan 61,5 fln değişiyor hedef 70 ama ne cıkar bahtımıza bılemem tabı daha tam hızlı kılo artıslarımız 5.aydan sonra oluyormus cunkum
Ay bisey takilmiyo ama.ben hala kusuyorum ya kotu ornegim sizin icin ama.benim.gecmiyo valla hic istahimda yok..bugun cok kotuyum mesela.sabah beri doyarcasina yemedim.hep zorla.
Kızlar biz bu ilaçları ne kadar kullanacağız decavit+gyneferon(kan ilacı)+d3damla+ corasprin’ kullanıyorum decavit bitmek üzere bi kaç tane kaldı alacak mıyım tekrardan
Merhaba corasprini neden kullanıyorsunuz acaba. Ben hastalığım sebebi ile hem corasprin Hemde oksapar iğne kullanıyorum. corasprine başladığımdan beri iğne yerlerim morarıyor
Merhaba corasprini neden kullanıyorsunuz acaba. Ben hastalığım sebebi ile hem corasprin Hemde oksapar iğne kullanıyorum. corasprine başladığımdan beri iğne yerlerim morarıyor
Önceki gebeliğimi kalp durması nedeniyle kaybetmiştim, çoğunlukla bebeğe yeterli kan akışı sağlanamadığından olur diyerek bu gebeliğimde doktorum başladı bi zararı olmaz yararı var dedi öyle ondan başladık 5. Haftada hala da kullanıyorum 34. Haftaya kadar da devammış
Önceki gebeliğimi kalp durması nedeniyle kaybetmiştim, çoğunlukla bebeğe yeterli kan akışı sağlanamadığından olur diyerek bu gebeliğimde doktorum başladı bi zararı olmaz yararı var dedi öyle ondan başladık 5. Haftada hala da kullanıyorum 34. Haftaya kadar da devammış
10. Haftada durmuştu şimdi eğer o gebeliğim devam etseydi 35. Haftada olacaktım Doğum için gun sayıyor olacaktım nasip böyleymiş rabbim aratmadı çok şükür yeniden nasip etti ardından
10. Haftada durmuştu şimdi eğer o gebeliğim devam etseydi 35. Haftada olacaktım Doğum için gun sayıyor olacaktım nasip böyleymiş rabbim aratmadı çok şükür yeniden nasip etti ardından
Ay bisey takilmiyo ama.ben hala kusuyorum ya kotu ornegim sizin icin ama.benim.gecmiyo valla hic istahimda yok..bugun cok kotuyum mesela.sabah beri doyarcasina yemedim.hep zorla.
Canım ben de ılac ıcmesem ne yesem cıkıyor yarın tekrar denıycem bakalım eskısı kadar kotu muyum mubarek ılac hem zor bulunuyor hem 10 tane 55 lıra gecse artık kurtulsak artık hasta mıyım acaba dıye dusunmeye basladım.Allah yardımcımız olsun
Canım ben de ılac ıcmesem ne yesem cıkıyor yarın tekrar denıycem bakalım eskısı kadar kotu muyum mubarek ılac hem zor bulunuyor hem 10 tane 55 lıra gecse artık kurtulsak artık hasta mıyım acaba dıye dusunmeye basladım.Allah yardımcımız olsun
Haşlanmiş patates yemeyi denesene birde sabah kalkinca kahvalti yapmadan hemen bi patates haşla tuzla ve sicakken ye su içme hiç ama miden rahat gissedersen bir saate bir birseyler ye hiç boşkalmasi. Miden
ilk hamileliğimin kabusuydu, kol altlarım, bikini bölgem ve meme ucu çevresi siyahi olmuştu resmen ve ben lohusalığın da etkisiyle hiç geçmeyecek sanıp ağlamıştım. hepsi geçti, vücut neredeyse eski haline döndü :) hiç endişelenmeyin.
İçimi rahatlattın canım valla kendimi kötü hissettim. Göğüslerim koyulaştı ama çok umursamamıştım ancak koltuk altı benim en dikkat ettiğim şeydir korkmuştm :)