2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah yavruna canım harika bir duygu dimi

Şu bir gerçek her çocuk kendi hemcinsini daha çok görüyor aslında onlara da en güzel h diye kendi hemcinsi ana biz ebeveynler nasipse farkli cinsiyet olmasını gönlünüzden geçiriyoruz ama her şekilde evlâd evladtir rabbime binlerce şükür bize nasip etti şükür

Çok acıkıyorum çok gecenin bu saatinde aç uyanır mı insan ya

Elevit de aynı içerik o da büyük ama daha yumuşak hatlarda kolay yutuluyor birde onu denersin bitince canım

Ben ilk gebeligimde elevit almıştım sonra bir çok kişi içinde domuz jelatini olduğunu söyledi. Bir kaç topikte de vardı bununla ilgili bir konu. Araştırdım şirketin açıklaması vs olmadığı yönündeydi ama midem bulandı bir defa içmedim öyle duruyor canim.

kaç kilo almamız gerekiyormuş bu dönemde dr bişey söyledi mi

yemek yanında cacık veya salata yiyeceğim. yemekte çıkan pilav , makarnayı yemeyeceğim. sebze yemeği, nohut, et, tavuk vb çıkan yemeği yiyorum.

ooo sen çok zayıfsın keyfine bak yeme konusunda. tek tesellim doğumdan sonraki 1 hafta içinde başlangıç kiloma dönmem. bunda da öyle olmasını umuyorum.

Düzenli ve Sağlikli besleniyormusun ?
yemek saatlerım suan hep aynı sabah 7bucuk kahvaltı(sadece kahvaltıda ekmek yıyıorum) oglen 12 yemek 3 çeşit saat 4 gibi (simit bazen sut) aksam 7bucuk gıbı de aksam yemegı bazen de tv ızlerken meyve. Aralarda tabı haftasonu kacamaklar oluyor bu 6 gunluk bu sekılde pazarları bazen dısarda bazen kaynanamda o gunlerım tatıl he bide işyerinde ceviz fındık badem fln var aklıma gelırse onlardan attıyorum agzıma sence nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…