2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım dikkat edersen çok almıyorsun. Dikkat etmeye çalışırız.
etmeye calısıyoruz kuzum ıste haftasonu salıyorum bıraz bıde esım mesaıye kalırsa aperatıf seylerle gecırıyorum aksam yemegını genelde dikkat edıyorum , öyle abur cuburum tatlım falan yok denılecek kadar az o tarz seyler zaten suanlık bu sekılde tabı

helloanneguru dıye bı kadın var hamılelıgınde 99 kg kadar cıkmıs tam 30 kılo almıs, ve sonrasında 6 ay ıcınde hamıle kaldıgı kıloya gerı donmus yaptıgı tek sey ıse anında fast food tatlı ekmek makarna kesmek emzirmek extra birşey yok , süt içinde sekersız komposto ıcıyormus cok sut yapıyor dıyordu ıstedıgınız her meyeden yapabılırsınız

Belli bi saatin var güzel ama sagliklimi bilmiyorum
Benim ne saatim var ne saglikli sabah kahvaltida sen gibi ekmekti pogacaydi yiyorum peynir yok yumurta yok arada gunde bir bardak süt iciyorum öyle haftada iki kez balik yiyim hergun kirmizi et sebze yiyim yok canim ne isterse onu yiyorum doktor saglikli beslen diyor ama böyle giderse sagligi yakalayamiyacagim sanirsam sende varmi peki böyle haftada belli balikti etti vs

yanı saglıklımıdır konusuna gelınce evet bı dusunuyor ınsan, bu sıcakta bı kere balık yemıyorum yıyemem yanı. kendım evde mutlaka haftadad bır tavuk ve bikere kıymadan herhangı bırsey yapıp yerim mutlaka.Benim avantajım ısyerınde de etlı yemekler gelıyor ordan oglen alıyorum yıne bıraz proteın fılan. onun harıcınde bazende hıc bellı olmuyor yapıyorum patates kızartmasını ranch sos ketcap kahvlatılık akşamları yiyorum yanı kacamagım oluyor dedıgım gıbı esım mesaıye fln kaldıgında.Çalısınca bıde zaten aksam yemek yapmak cok zor oluyor benım ıcın en azından o gunlerı gecıstırıyorum zaten aldıgımız duzenlı bır vıtamın var.Vitamının amacı zaten anneler duzenlı ve yeterınc saglıklı beslenemedıgı ıcın dısarıdan eksıgı karsılayabılelım dıye ıcıyoruz. bu sekılde dıye tabıkı saglıksız beslenmek dogru olmaz.Abur cubura tatlıya ekmege fln gomulmek bunun bebegede bı yararı yok anneye de. Dikkat et sadece alabbıldıgın yıyebıldıgın bebeğinin ihtiyacın oldugu kadarını ye cokta kasma bence

Kizlar ya benim sol kasigim belim ve kalcam cok agriyor. Aranizda bunu yasayan var mi?
bel ve kalca ağrısı benden sorulur Normalmış canım doktorum dedıkı kalça kemıklerının oldugu kısımda artan hormonlar nedenıyle vucut kendını doguma hazırlamaya baslıyormus ve o hormon sayesınde esneklık oynama baslıyormus kalca kemıklerınde doğumda gereken acıklık ıcın bu yuzden de agrı yapıyormus bazıları erken hıssedebılıyormus bazısı etkılenmıyormus.Ben cok cok etkılenenlerdenım sakrolıak eklem agırısı denıldı hamıleıkte orataya cıkan belkı fıtıkda olabılırmıs fizik doktoru öyle dedi ama tabıkı muayene uzerınden tahmınler rontgen olmadıgı ıcın, ama napalım bebegımız ıcın mecbur dayanıcaz ben kendımı bu dusunceye alıstırdım bazen oturmak yatmak bıle ıskence bana dusun

kızlar trendyolda indirim günleri sabah itibari ile baslamıs , carters cok guzel tulumlar ıkıtanesı 40 tl ıdı ama mubarek 2 saatte tukenmıs

Meyve falan çok yiyorum agzim boş durmuyor ama yemek konusuna gelince iki kaşik tamm doydum
Hep üzülüyordum bebege hiç balik yiyemedim diye ama bundan sonra dikkat etmeye çalişacagim dedigin gibi okadar hap kullaniyoruz kuzumuz aç kalmaz içim birazda olsa rahatladi hem bulantilar da azaldi artik bundan sonra daha dikkat ederiz balik gebelikten bu yana 3 defa yedim onlarda dışarida evde zaten kokusunda rahatsiz olurdum eti yapiyorum hafta 3 kere tavuguda iki kere falan ama benim mide küçuk galiba az bisey yedigimde doyuyorum ve hiç kendimi beslenmiş gibi hissetmiyorum belkide bu yüzden sagliksiz beslendigimi düsünmem 46kiloyum şuan 1kilo almişiz bakalim hamileligi kaç kilo ile kapatacagiz

Bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar da biz kiloları varsın 6 ayda değil 1 sene de verelim takmamaya çalışıyorum

şu sigara knusnda çok vicdan azabı çekiyorum ama içmeyince çok stresli oluyorum günde 3 tane içiyorum ilk 3 ay tiksindim ama snra çok canım istedi . lanet bir durum

Herkese Gunaydin:)

Ben pek fazla yazamiyorum ama takipteyim:) Minnak kizimla ugrasmaktan pek zaman bulamiyorum

şu sigara knusnda çok vicdan azabı çekiyorum ama içmeyince çok stresli oluyorum günde 3 tane içiyorum ilk 3 ay tiksindim ama snra çok canım istedi . lanet bir durum
Benim arkadasim cok sigara icerdi ama hamile kaldi diye aninda birakti biraz istemek lazim tabiki kolay degil ama icindeki CAN icin yapmalisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…