- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
etmeye calısıyoruz kuzum ıste haftasonu salıyorum bıraz bıde esım mesaıye kalırsa aperatıf seylerle gecırıyorum aksam yemegını genelde dikkat edıyorum , öyle abur cuburum tatlım falan yok denılecek kadar az o tarz seyler zaten suanlık bu sekılde tabıCanım dikkat edersen çok almıyorsun. Dikkat etmeye çalışırız.
helloanneguru dıye bı kadın var hamılelıgınde 99 kg kadar cıkmıs tam 30 kılo almıs, ve sonrasında 6 ay ıcınde hamıle kaldıgı kıloya gerı donmus yaptıgı tek sey ıse anında fast food tatlı ekmek makarna kesmek emzirmek extra birşey yok , süt içinde sekersız komposto ıcıyormus cok sut yapıyor dıyordu ıstedıgınız her meyeden yapabılırsınızHayatımdaki en fazla kiloda hamile kaldım hiç 68 olmamıştım zaten çok kilo aldım diyete başlayayım derken bi baktım bebiş gelmiş yerleşmiş biledoktor 80 e kadar çıkabilirsin en fazla dedi 80 kilo bile çok sonra nasıl vereceğim
Zamanlar geldi artik canimm bi hafta 10gune en gec herkesin baslar ❤❤Ayy kuzum nekadar şanslisinki hissedebildin biz halen daha nasıl birşey oldugunu bilmiyoruz
yemek saatlerım suan hep aynı sabah 7bucuk kahvaltı(sadece kahvaltıda ekmek yıyıorum) oglen 12 yemek 3 çeşit saat 4 gibi (simit bazen sut) aksam 7bucuk gıbı de aksam yemegı bazen de tv ızlerken meyve. Aralarda tabı haftasonu kacamaklar oluyor bu 6 gunluk bu sekılde pazarları bazen dısarda bazen kaynanamda o gunlerım tatılhe bide işyerinde ceviz fındık badem fln var aklıma gelırse onlardan attıyorum agzıma sence nasıl?
Ben de hissetmiyorum daha ya, merak ediyorum hep.Ayy kuzum nekadar şanslisinki hissedebildin biz halen daha nasıl birşey oldugunu bilmiyoruz
yanı saglıklımıdır konusuna gelınce evet bı dusunuyor ınsan, bu sıcakta bı kere balık yemıyorum yıyemem yanı. kendım evde mutlaka haftadad bır tavuk ve bikere kıymadan herhangı bırsey yapıp yerim mutlaka.Benim avantajım ısyerınde de etlı yemekler gelıyor ordan oglen alıyorum yıne bıraz proteın fılan. onun harıcınde bazende hıc bellı olmuyor yapıyorum patates kızartmasını ranch sos ketcap kahvlatılık akşamları yiyorum yanı kacamagım oluyor dedıgım gıbı esım mesaıye fln kaldıgında.Çalısınca bıde zaten aksam yemek yapmak cok zor oluyor benım ıcın en azından o gunlerı gecıstırıyorumBelli bi saatin var güzel ama sagliklimi bilmiyorum
Benim ne saatim var ne saglikli sabah kahvaltida sen gibi ekmekti pogacaydi yiyorum peynir yok yumurta yok arada gunde bir bardak süt iciyorum öyle haftada iki kez balik yiyim hergun kirmizi et sebze yiyim yok canim ne isterse onu yiyorum doktor saglikli beslen diyor ama böyle giderse sagligi yakalayamiyacagim sanirsam sende varmi peki böyle haftada belli balikti etti vs
bel ve kalca ağrısı benden sorulurKizlar ya benim sol kasigim belim ve kalcam cok agriyor. Aranizda bunu yasayan var mi?
Evett, sol kasığım sürekli ağrıyor. Özellikle de sabah kalktığımda, çok üzerinde durmadım.Kizlar ya benim sol kasigim belim ve kalcam cok agriyor. Aranizda bunu yasayan var mi?
Evet nasil birşey oldugunu okadar merak ediyorum kiBen de hissetmiyorum daha ya, merak ediyorum hep.
Meyve falan çok yiyorum agzim boş durmuyor ama yemek konusuna gelince iki kaşik tamm doydumyanı saglıklımıdır konusuna gelınce evet bı dusunuyor ınsan, bu sıcakta bı kere balık yemıyorum yıyemem yanı. kendım evde mutlaka haftadad bır tavuk ve bikere kıymadan herhangı bırsey yapıp yerim mutlaka.Benim avantajım ısyerınde de etlı yemekler gelıyor ordan oglen alıyorum yıne bıraz proteın fılan. onun harıcınde bazende hıc bellı olmuyor yapıyorum patates kızartmasını ranch sos ketcap kahvlatılık akşamları yiyorum yanı kacamagım oluyor dedıgım gıbı esım mesaıye fln kaldıgında.Çalısınca bıde zaten aksam yemek yapmak cok zor oluyor benım ıcın en azından o gunlerı gecıstırıyorumzaten aldıgımız duzenlı bır vıtamın var.Vitamının amacı zaten anneler duzenlı ve yeterınc saglıklı beslenemedıgı ıcın dısarıdan eksıgı karsılayabılelım dıye ıcıyoruz. bu sekılde dıye tabıkı saglıksız beslenmek dogru olmaz.Abur cubura tatlıya ekmege fln gomulmek bunun bebegede bı yararı yok anneye de. Dikkat et sadece alabbıldıgın yıyebıldıgın bebeğinin ihtiyacın oldugu kadarını ye cokta kasma bence
Bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar da biz kiloları varsın 6 ayda değil 1 sene de verelim takmamaya çalışıyorumhelloanneguru dıye bı kadın var hamılelıgınde 99 kg kadar cıkmıs tam 30 kılo almıs, ve sonrasında 6 ay ıcınde hamıle kaldıgı kıloya gerı donmus yaptıgı tek sey ıse anında fast food tatlı ekmek makarna kesmek emzirmek extra birşey yok , süt içinde sekersız komposto ıcıyormus cok sut yapıyor dıyordu ıstedıgınız her meyeden yapabılırsınız
TAM HAREKETLERİNİ NASIL HİSSEDİYORSUN CANIM NE GİBİ MESELAZamanlar geldi artik canimm bi hafta 10gune en gec herkesin baslar ❤❤
Benim arkadasim cok sigara icerdi ama hamile kaldi diye aninda birakti biraz istemek lazim tabiki kolay degil ama icindeki CAN icin yapmalisin..şu sigara knusnda çok vicdan azabı çekiyorum ama içmeyince çok stresli oluyorum günde 3 tane içiyorum ilk 3 ay tiksindim ama snra çok canım istedi . lanet bir durum
sırf canın istedi diye bebeğinin sağlığını nasıl riske atabiliyorsun? Gerçekten hamileyken sigara içenleri anlayamıyorum.şu sigara knusnda çok vicdan azabı çekiyorum ama içmeyince çok stresli oluyorum günde 3 tane içiyorum ilk 3 ay tiksindim ama snra çok canım istedi . lanet bir durum
Ya ben daha cok icerden bisey bi noktaya yaptigi baskiyi hissediyorum ayagiyla yafa eliyle vurmasi gibi. Ara ara da titresimli bisey bi his geliyo :)TAM HAREKETLERİNİ NASIL HİSSEDİYORSUN CANIM NE GİBİ MESELA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?