2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
şu sigara knusnda çok vicdan azabı çekiyorum ama içmeyince çok stresli oluyorum günde 3 tane içiyorum ilk 3 ay tiksindim ama snra çok canım istedi . lanet bir durum
Azda degilmiş kuzum naptin sen korkmuyormusun bebege birşey olmasindan hemen birakman lazim çok sık diş fırçala naneli şeker ye agzinda sürekli bir ferahlik olsun insallah birakirsin ben en son ramazan bayraminda yarim içtim hala onun vicdanindayim ogünden sonra bitti agzima sokmadim

Cok takıpta uzulme canım benım,5.aydan sonra bebekler tam anlamıyla kılo almaya baslıyor zaten mıde bulantıların da daha yenı yenı gecıyorsa normaldır. ben 12.haftadan sonra yemek yemeye basladım ama hala daha boyle tat yok sankı agzımda yemek ıcın yıyor gıbıyım oyle canım aa bnu cektı yıyım ay keske bu olsa yesem yok ne varsa yıyorum ıste ac kalmayım dıye

şu sigara knusnda çok vicdan azabı çekiyorum ama içmeyince çok stresli oluyorum günde 3 tane içiyorum ilk 3 ay tiksindim ama snra çok canım istedi . lanet bir durum
Ben cips yediğimde bile vicdan azabı çekiyorum sigara içsem ölürdüm vicdan azabından herhalde
İçmemeye çalış içilen ortamlarda bulunma ki canın çekmesin kuruyemiş falan tüket ağzında bi faaliyet olursa belki o an aklına gelmez ya da sana sigarayı hatırlatacak herşeyden uzak dur kahve çikolata arkadaş ortamı, yazık bebişine o da can

Ben de balik yiyemeyenlerdenim. Hamileligimi ogrendigimden bugüne 1 kere evde yaptim(çok kötü koktu,bir iki kere ton baligi yemisimdr.balik yerine gün icinde ceviz ve haftada 1-2 kez semizotu yemeye calisiyorum.bunlarda da omega var diye. Bir de hapimiz var yeterlidir diye ümit ediyorum:)

@Ytmz güle güle kullan canım
Drdan güzel haberler ile gel inşallah
sagol canim

Ben o bluzları sevemedim bir türlü. Hayırlı olsun
Tesekkuler
Gunaaydinn canimm hadi bakalim ogren insallah minigimiziii :))❤

Ay yeni gordum.hadi bakalim.bekliyoruz :))

süperr haberlerini bekliyoruz canım

@Ytmz canım randevun nasıl gectı senı beklıyoruzz :)

aynen canım bencede verırız kılo dedıgın nedırkı
1sene ıcınde hıc kasmadan bol bol yıyerek eskı kıloma donmustum emzırdıgım surece kılo da hıc umrumda olmadı bızden beslenen bı can var sonucta zayıflayayım dıye kısıp da onu mahrum etmek bana haksızlık gıbı gelıyor

Ton balığı yemek önerilmiyor hamilelikte canım haberin olsun

Napalim midemizin aldiği artik bizim için bulantilar olmasinda inşallah havalar birazdaha serinleyince bebislerde büyümeye başladiginda yeriz herşeyden

Kizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Hayırlı olsun canım saglıkla grksın guzel prensesın Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın artık ben de haftaya kesın ogrenırım ınsallah bakalım degısıklık var mı

Bende az yersem bebeği aç bırakıyor gibi hissediyorum

Kizlar ya benim sol kasigim belim ve kalcam cok agriyor. Aranizda bunu yasayan var mi?
Bendede vardi belagrisi kalca agrisi kasik zaten surekli oluyorda doktor magnezyum verdi vucut kendini doguma hazirladigi için legen kemiginde esnemeler oluyor oda bele vuruyormuş agrisi canim doktoruna gittiginde söyle bel agrinin oldugunu mutlaka

Kizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Aa çok sevindim canım hayırlısıyla gelsin prenses

Tamamen merakimdan soruyorum kuzum yanliş anlama dogum falanmi yaptin bir yilda 12kilo aldin
Yok ya ilk bebeğim olacak :) işi bıraktım evlenince ev hanımı olmak bana yaramadı sanırım, günümün büyük zamanını yeni tarifler deneyerek mutfakta geçirmeye başladım eşimde kilolu birazcık (95 kilo) ikimizde yemeği seven insanlar olduk, bi de hiç 2 kişilik yemek yapmayı beceremedim neredeyse 4 kişilik yemek yapıp sonra çöpe gitmesin yazık deyip Fazla fazla yedik ondan rahatlığında etkisi var :)

Maşallah kuzum bünyen müsayit galiba kilo almaya en iyisini yapmişin sağlikliyken yeniliyor herşey dogumdan sonra fazlaliklarindan kurtulursun

Maşallah kuzum bünyen müsayit galiba kilo almaya en iyisini yapmişin sağlikliyken yeniliyor herşey dogumdan sonra fazlaliklarindan kurtulursun
Evet her zaman çabuk kilo alan çabuk da veren biri oldum ona güveniyorum valla veririm sonra inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…