- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Azda degilmiş kuzum naptin sen korkmuyormusun bebege birşey olmasindan hemen birakman lazim çok sık diş fırçala naneli şeker ye agzinda sürekli bir ferahlik olsun insallah birakirsin ben en son ramazan bayraminda yarim içtim hala onun vicdanindayim ogünden sonra bitti agzima sokmadimşu sigara knusnda çok vicdan azabı çekiyorum ama içmeyince çok stresli oluyorum günde 3 tane içiyorum ilk 3 ay tiksindim ama snra çok canım istedi . lanet bir durum
Cok takıpta uzulme canım benım,5.aydan sonra bebekler tam anlamıyla kılo almaya baslıyor zaten mıde bulantıların da daha yenı yenı gecıyorsa normaldır. ben 12.haftadan sonra yemek yemeye basladım ama hala daha boyle tat yok sankı agzımda yemek ıcın yıyor gıbıyım oyle canım aa bnu cektı yıyım ay keske bu olsa yesem yok ne varsa yıyorum ıste ac kalmayım dıyeMeyve falan çok yiyorum agzim boş durmuyor ama yemek konusuna gelince iki kaşik tamm doydum
Hep üzülüyordum bebege hiç balik yiyemedim diye ama bundan sonra dikkat etmeye çalişacagim dedigin gibi okadar hap kullaniyoruz kuzumuz aç kalmaz içim birazda olsa rahatladi hem bulantilar da azaldi artik bundan sonra daha dikkat ederiz balik gebelikten bu yana 3 defa yedim onlarda dışarida evde zaten kokusunda rahatsiz olurdum eti yapiyorum hafta 3 kere tavuguda iki kere falan ama benim mide küçuk galiba az bisey yedigimde doyuyorum ve hiç kendimi beslenmiş gibi hissetmiyorum belkide bu yüzden sagliksiz beslendigimi düsünmem 46kiloyum şuan 1kilo almişiz bakalim hamileligi kaç kilo ile kapatacagiz
aynen canım bencede verırız kılo dedıgın nedırkıBebişlerimiz sağlıkla doğsunlar da biz kiloları varsın 6 ayda değil 1 sene de verelim takmamaya çalışıyorum
Ben cips yediğimde bile vicdan azabı çekiyorum sigara içsem ölürdüm vicdan azabından herhaldeşu sigara knusnda çok vicdan azabı çekiyorum ama içmeyince çok stresli oluyorum günde 3 tane içiyorum ilk 3 ay tiksindim ama snra çok canım istedi . lanet bir durum
70 kiloyum bugüne bugünaynen canım bencede verırız kılo dedıgın nedırkı
Ben de balik yiyemeyenlerdenim. Hamileligimi ogrendigimden bugüne 1 kere evde yaptim(çok kötü koktuMeyve falan çok yiyorum agzim boş durmuyor ama yemek konusuna gelince iki kaşik tamm doydum
Hep üzülüyordum bebege hiç balik yiyemedim diye ama bundan sonra dikkat etmeye çalişacagim dedigin gibi okadar hap kullaniyoruz kuzumuz aç kalmaz içim birazda olsa rahatladi hem bulantilar da azaldi artik bundan sonra daha dikkat ederiz balik gebelikten bu yana 3 defa yedim onlarda dışarida evde zaten kokusunda rahatsiz olurdum eti yapiyorum hafta 3 kere tavuguda iki kere falan ama benim mide küçuk galiba az bisey yedigimde doyuyorum ve hiç kendimi beslenmiş gibi hissetmiyorum belkide bu yüzden sagliksiz beslendigimi düsünmem 46kiloyum şuan 1kilo almişiz bakalim hamileligi kaç kilo ile kapatacagiz
sagol canim@Ytmz güle güle kullan canım
Drdan güzel haberler ile gel inşallah
TesekkulerBen o bluzları sevemedim bir türlü. Hayırlı olsun
❤Gunaaydinn canimm hadi bakalim ogren insallah minigimiziii :))❤
❤Ay yeni gordum.hadi bakalim.bekliyoruz :))
❤süperr haberlerini bekliyoruz canım
❤@Ytmz canım randevun nasıl gectı senı beklıyoruzz :)
1sene ıcınde hıc kasmadan bol bol yıyerek eskı kıloma donmustum emzırdıgım surece kılo da hıc umrumda olmadı bızden beslenen bı can var sonucta zayıflayayım dıye kısıp da onu mahrum etmek bana haksızlık gıbı gelıyoraynen canım bencede verırız kılo dedıgın nedırkı
Ton balığı yemek önerilmiyor hamilelikte canım haberin olsunBen de balik yiyemeyenlerdenim. Hamileligimi ogrendigimden bugüne 1 kere evde yaptim(çok kötü koktu,bir iki kere ton baligi yemisimdr.balik yerine gün icinde ceviz ve haftada 1-2 kez semizotu yemeye calisiyorum.bunlarda da omega var diye. Bir de hapimiz var yeterlidir diye ümit ediyorum:)
Napalim midemizin aldiği artik bizim için bulantilar olmasinda inşallah havalar birazdaha serinleyince bebislerde büyümeye başladiginda yeriz herşeydenBen de balik yiyemeyenlerdenim. Hamileligimi ogrendigimden bugüne 1 kere evde yaptim(çok kötü koktu,bir iki kere ton baligi yemisimdr.balik yerine gün icinde ceviz ve haftada 1-2 kez semizotu yemeye calisiyorum.bunlarda da omega var diye. Bir de hapimiz var yeterlidir diye ümit ediyorum:)
Hayırlı olsun canım saglıkla grksın guzel prensesın Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın artık ben de haftaya kesın ogrenırım ınsallah bakalım degısıklık var mıKizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Bende az yersem bebeği aç bırakıyor gibi hissediyorum1sene ıcınde hıc kasmadan bol bol yıyerek eskı kıloma donmustum emzırdıgım surece kılo da hıc umrumda olmadı bızden beslenen bı can var sonucta zayıflayayım dıye kısıp da onu mahrum etmek bana haksızlık gıbı gelıyor
Bendede vardi belagrisi kalca agrisi kasik zaten surekli oluyorda doktor magnezyum verdi vucut kendini doguma hazirladigi için legen kemiginde esnemeler oluyor oda bele vuruyormuş agrisi canim doktoruna gittiginde söyle bel agrinin oldugunu mutlakaKizlar ya benim sol kasigim belim ve kalcam cok agriyor. Aranizda bunu yasayan var mi?
Tamamen merakimdan soruyorum kuzum yanliş anlama dogum falanmi yaptin bir yilda 12kilo aldin70 kiloyum bugüne bugünevlendiğimde 58 dim 1 yılda 12 kilo vay be kütük gibi olacağım yakındır
Aa çok sevindim canım hayırlısıyla gelsin prensesKizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Yok ya ilk bebeğim olacak :) işi bıraktım evlenince ev hanımı olmak bana yaramadı sanırım, günümün büyük zamanını yeni tarifler deneyerek mutfakta geçirmeye başladım eşimde kilolu birazcık (95 kilo) ikimizde yemeği seven insanlar olduk, bi de hiç 2 kişilik yemek yapmayı beceremedim neredeyse 4 kişilik yemek yapıp sonra çöpe gitmesin yazık deyip Fazla fazla yedik ondan rahatlığında etkisi var :)Tamamen merakimdan soruyorum kuzum yanliş anlama dogum falanmi yaptin bir yilda 12kilo aldin
Maşallah kuzum bünyen müsayit galiba kilo almaya en iyisini yapmişin sağlikliyken yeniliyor herşey dogumdan sonra fazlaliklarindan kurtulursunYok ya ilk bebeğim olacak :) işi bıraktım evlenince ev hanımı olmak bana yaramadı sanırım, günümün büyük zamanını yeni tarifler deneyerek mutfakta geçirmeye başladım eşimde kilolu birazcık (95 kilo) ikimizde yemeği seven insanlar olduk, bi de hiç 2 kişilik yemek yapmayı beceremedim neredeyse 4 kişilik yemek yapıp sonra çöpe gitmesin yazık deyip Fazla fazla yedik ondan rahatlığında etkisi var :)
Evet her zaman çabuk kilo alan çabuk da veren biri oldum ona güveniyorum valla veririm sonra inşaallahMaşallah kuzum bünyen müsayit galiba kilo almaya en iyisini yapmişin sağlikliyken yeniliyor herşey dogumdan sonra fazlaliklarindan kurtulursun
İnşallah kuzum istedigin kilona cabucak ulaşirsinEvet her zaman çabuk kilo alan çabuk da veren biri oldum ona güveniyorum valla veririm sonra inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?