Hayırlı uğurlu olsun. Şansı bahtı güzel sağlıkla gelsin inşallah...Kizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Ne guzel canim.cok mutlu oldum senin adina..masallahKizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Canım hayırlı olsun Rabbim minik prensesini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım bir şey soracaktım Osmaniye de hangi doktora gidiyorsun acabaKizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
O bende de var ya akşam 5te yedim sonra bişey yemedim sadece meyve yedim .gece ve sabah hep vicdan yaptım çocuğu aç bıraktım diyeBende az yersem bebeği aç bırakıyor gibi hissediyorum
amin canim sagol hayirli haberlerle gel insallahHayırlı olsun canım saglıkla grksın guzel prensesın Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın artık ben de haftaya kesın ogrenırım ınsallah bakalım degısıklık var mı
Amin canim bnmAa çok sevindim canım hayırlısıyla gelsin prenses
Amin canimm sagolHayırlı uğurlu olsun. Şansı bahtı güzel sağlıkla gelsin inşallah...
Bizde cokkk sevindik canimm pembe pembe ayyNe guzel canim.cok mutlu oldum senin adina..masallah
amin canim bnm ozel park hastanesi op. Dr. Sedat kiziltepe ye gidiyorum cok memnunum oglumdada gitmistimCanım hayırlı olsun Rabbim minik prensesini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım bir şey soracaktım Osmaniye de hangi doktora gidiyorsun acaba
Canım sımdı o senden alır alacagını yemezsen sen gucsuz dusersın ama emerken sen ne yesen ona gecer o yuzden emzırme donemınde dıyet ,cocuktan calmak gıbı gelıyorBende az yersem bebeği aç bırakıyor gibi hissediyorum
Gozuan aydıncanım Allah hayırlı sağlıklı etsin.ne mutlu bir erkek bir kız Allahim banada nasip etsinKizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Hic sorma ya valla dun aksam artik panadol icip yattim da gece uyudum rahat cok sukur. O zaman dogum sancisini da mi daha cok hissedecegiz yaniii korktum simdiibel ve kalca ağrısı benden sorulurNormalmış canım doktorum dedıkı kalça kemıklerının oldugu kısımda artan hormonlar nedenıyle vucut kendını doguma hazırlamaya baslıyormus ve o hormon sayesınde esneklık oynama baslıyormus kalca kemıklerınde doğumda gereken acıklık ıcın bu yuzden de agrı yapıyormus bazıları erken hıssedebılıyormus bazısı etkılenmıyormus.Ben cok cok etkılenenlerdenım sakrolıak eklem agırısı denıldı hamıleıkte orataya cıkan belkı fıtıkda olabılırmıs fizik doktoru öyle dedi ama tabıkı muayene uzerınden tahmınler rontgen olmadıgı ıcın, ama napalım bebegımız ıcın mecbur dayanıcaz ben kendımı bu dusunceye alıstırdım bazen oturmak yatmak bıle ıskence bana dusun
Bu cumartesi gidecegim insallah soyleyecegim artik. Bana da verir belki deBendede vardi belagrisi kalca agrisi kasik zaten surekli oluyorda doktor magnezyum verdi vucut kendini doguma hazirladigi için legen kemiginde esnemeler oluyor oda bele vuruyormuş agrisi canim doktoruna gittiginde söyle bel agrinin oldugunu mutlaka
Gözünüz aydın canım benimmmKizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
gözün aydın canım sağlıkla gelsinKizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Tesekkur ederim.canimm benim@Ytmz canim benim hayirli olsun prensesinnn masallah saglicakla gelsinn ❤
Amin darisinsana canim.insallahGozuan aydıncanım Allah hayırlı sağlıklı etsin.ne mutlu bir erkek bir kız Allahim banada nasip etsin
Sagol cnm bnmmGözünüz aydın canım benimmm
tesekkur ederim.canimmmmgözün aydın canım sağlıkla gelsin
Ben kendımce bunu ıyı bırsey olarak goruyorum,aksıne esnemesı dogumun kolay olabılecegı sonucuna ulastırıyHic sorma ya valla dun aksam artik panadol icip yattim da gece uyudum rahat cok sukur. O zaman dogum sancisini da mi daha cok hissedecegiz yaniii korktum simdii
12-15 arası 300 gr almıştım 15-18 arası 3 kilo almışım doktorda şaşırdı :)kaç kilo almamız gerekiyormuş bu dönemde dr bişey söyledi mi
yemek yanında cacık veya salata yiyeceğim. yemekte çıkan pilav , makarnayı yemeyeceğim. sebze yemeği, nohut, et, tavuk vb çıkan yemeği yiyorum.
yaa hayırlı ugurlu olsun kuzum benım saglıkla gelsınler :)Kizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
panadol nedir canım kı rısklı olmasın benım bıldıgım parol ve mnoset sadece ıcılıyorHic sorma ya valla dun aksam artik panadol icip yattim da gece uyudum rahat cok sukur. O zaman dogum sancisini da mi daha cok hissedecegiz yaniii korktum simdii
Gebelikte ani kilo alışı başka şeylerinde habercisi olabilir, tansiyonunu düzenli ölçmeyi ihmal etme canım. Yüksek seyrederse doktoruna bundan bahset lütfen.12-15 arası 300 gr almıştım 15-18 arası 3 kilo almışım doktorda şaşırdı :)
Tam net kilo vermedi kişiden kişiye değişir sonuçta. Diyetisyene gidiyordum bugün kontrolüm vardı.
Hiç kaçamak yapmadım ne verdiyse onu yedim.
Diyetisyen bazı kişilerin metabolizma hızlarının gebelikte çok düştüğünü söyledi. Ben de o şanslı insanlardanmışım
Listeyi bundan aşağı düşüremem yürüyüşle destekleyeceğiz dedi Dikkat edip kilo almak can sıkıcı. Öyle amam aman iştahım da yok gözüm yemeklerde de kalmıyor. İlginç benim kilo alımı:)
12-15 arası 300 gr almıştım 15-18 arası 3 kilo almışım doktorda şaşırdı :)
Tam net kilo vermedi kişiden kişiye değişir sonuçta. Diyetisyene gidiyordum bugün kontrolüm vardı.
Hiç kaçamak yapmadım ne verdiyse onu yedim.
Diyetisyen bazı kişilerin metabolizma hızlarının gebelikte çok düştüğünü söyledi. Ben de o şanslı insanlardanmışım
Listeyi bundan aşağı düşüremem yürüyüşle destekleyeceğiz dedi Dikkat edip kilo almak can sıkıcı. Öyle amam aman iştahım da yok gözüm yemeklerde de kalmıyor. İlginç benim kilo alımı:)
Tansiyon takip altında canım uyarın için çok teşekkürler tuzlu gıda yok banaGebelikte ani kilo alışı başka şeylerinde habercisi olabilir, tansiyonunu düzenli ölçmeyi ihmal etme canım. Yüksek seyrederse doktoruna bundan bahset lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?