2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Hayırlı uğurlu olsun. Şansı bahtı güzel sağlıkla gelsin inşallah...

Kizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Ne guzel canim.cok mutlu oldum senin adina..masallah

Canım hayırlı olsun Rabbim minik prensesini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım bir şey soracaktım Osmaniye de hangi doktora gidiyorsun acaba

Hayırlı olsun canım saglıkla grksın guzel prensesın Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın artık ben de haftaya kesın ogrenırım ınsallah bakalım degısıklık var mı
amin canim sagol hayirli haberlerle gel insallah

Aa çok sevindim canım hayırlısıyla gelsin prenses
Amin canim bnm
Hayırlı uğurlu olsun. Şansı bahtı güzel sağlıkla gelsin inşallah...
Amin canimm sagol
Ne guzel canim.cok mutlu oldum senin adina..masallah
Bizde cokkk sevindik canimm pembe pembe ayy
Canım hayırlı olsun Rabbim minik prensesini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım bir şey soracaktım Osmaniye de hangi doktora gidiyorsun acaba
amin canim bnm ozel park hastanesi op. Dr. Sedat kiziltepe ye gidiyorum cok memnunum oglumdada gitmistim

Gozuan aydıncanım Allah hayırlı sağlıklı etsin.ne mutlu bir erkek bir kız Allahim banada nasip etsin

Hic sorma ya valla dun aksam artik panadol icip yattim da gece uyudum rahat cok sukur. O zaman dogum sancisini da mi daha cok hissedecegiz yaniii korktum simdii

Bu cumartesi gidecegim insallah soyleyecegim artik. Bana da verir belki de

Gözünüz aydın canım benimmm

gözün aydın canım sağlıkla gelsin

@Ytmz canim benim hayirli olsun prensesinnn masallah saglicakla gelsinn ❤
Tesekkur ederim.canimm benim
Gozuan aydıncanım Allah hayırlı sağlıklı etsin.ne mutlu bir erkek bir kız Allahim banada nasip etsin
Amin darisinsana canim.insallah
Gözünüz aydın canım benimmm
Sagol cnm bnmm
gözün aydın canım sağlıkla gelsin
tesekkur ederim.canimmmm

Hic sorma ya valla dun aksam artik panadol icip yattim da gece uyudum rahat cok sukur. O zaman dogum sancisini da mi daha cok hissedecegiz yaniii korktum simdii
Ben kendımce bunu ıyı bırsey olarak goruyorum,aksıne esnemesı dogumun kolay olabılecegı sonucuna ulastırıy kemıkler esneyıp o sekılde haraket etmezse dogum zor oluyormus korkmaa :)

12-15 arası 300 gr almıştım 15-18 arası 3 kilo almışım doktorda şaşırdı :)

Tam net kilo vermedi kişiden kişiye değişir sonuçta. Diyetisyene gidiyordum bugün kontrolüm vardı.

Hiç kaçamak yapmadım ne verdiyse onu yedim.
Diyetisyen bazı kişilerin metabolizma hızlarının gebelikte çok düştüğünü söyledi. Ben de o şanslı insanlardanmışım

Listeyi bundan aşağı düşüremem yürüyüşle destekleyeceğiz dedi Dikkat edip kilo almak can sıkıcı. Öyle amam aman iştahım da yok gözüm yemeklerde de kalmıyor. İlginç benim kilo alımı:)

yaa hayırlı ugurlu olsun kuzum benım saglıkla gelsınler :)

Gebelikte ani kilo alışı başka şeylerinde habercisi olabilir, tansiyonunu düzenli ölçmeyi ihmal etme canım. Yüksek seyrederse doktoruna bundan bahset lütfen.

doğumdan sonra emzirmeyle gidiyor hepsi merak etme. ben 1. de 93 kg olmuştum doğumda giydirdikleri önlüğün arkası kapanmamıştı arkadan bir önlük daha giydirmişlerdi. benim derdim insan ölçülerinde gidebilmek doğuma. yoksa kilo kalmıyor. 79.6 ile başlamıştım hastaneden eve geldiğimde 81.0 kg 1 hafta sonra 79.0 kilo olmuştum. oğlumun doğum gününde 66.6 kg idim .

Gebelikte ani kilo alışı başka şeylerinde habercisi olabilir, tansiyonunu düzenli ölçmeyi ihmal etme canım. Yüksek seyrederse doktoruna bundan bahset lütfen.
Tansiyon takip altında canım uyarın için çok teşekkürler tuzlu gıda yok bana
İlk gebeliğimde çıkmıştı tansiyon ayrıntılı usde bir damarda daralma çıkmıştı 32 haftada da yükselmeye başladı 37. haftada sezaryen oldum bunda 3 haftada çağırıyor dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…