2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Emzirme olamadı bizde kızım 2.40o doğdu hiç düzgün tutamadı ememedi gereken sütte gelmedi minik olduğu için de sık beslenmeliydi mama yedi birde çok başka sıkıntılar oldu kilo pek veremedim sonra sonra uzman desteğiyle verdim
Sen iyi incelmişsin:)
82 ile doğuma gittim eve geldiğim de 80 idim bu işin mantığını hiç anlamadım

Kizlaaar randevum cok guzel gecti herseyi normal ve sukurler olsun saglikli suyu falan gaytlet iyi basi iyi ve cinsiyetimizi ogrendikkk kiii bir tane prensesimiz olacakmis kiz yasasin cok sevindikkk artik bir prens bir prenses annesi❤
Sağlıkla gelsin canım gözün aydın olsun

Benım de ılk gebelıgımde oyle olmustu 3_4 ay tık yok 17.haftada bırden 3_4 kılo aldım sonra duzenlıydı ama o hafta sok olmustum 17kılo aldım dogumda 10 kılo gıttı 1 seneye yakın eskı kıloma dondum stres yapma belkı bı haftaya has bı durum olmustur

Ben de öyle umuyorum canım:)
Stres yapmıyorum aslında kötü şeyler yemiyorum çünkü
Vücudun toparlanması için haklısın en az 1 sene istiyor

Oh oh maşallah rakamlar sinir tanimamis kac kg dun ilk hamile kalmadan önce

Ben de öyle umuyorum canım:)
Stres yapmıyorum aslında kötü şeyler yemiyorum çünkü
Vücudun toparlanması için haklısın en az 1 sene istiyor
Bak dıkkat de edıyormussun ne guzel ben ne bulursam onu yıyorum ıstah yok zstem tasınma arefesınde annemdeyım o da bır gun pısırse 2. Gun halı yok hasta ben de oyle hala bulantılarım gecmıs degıl yavrum ınsallah benden yete0rınce alacagını alıyordur 2 hafta daha boyle sonra da ev yerlestırme merasımı

Oh oh maşallah rakamlar sinir tanimamis kac kg dun ilk hamile kalmadan önce
benım bı arkadasımda senın kılolarında hamıle kaldı baya zayıftı yanı 46 mı neydı 30 kılo aldı yaklasık sımdı 5 aylık bebegı ama gor sımdı hepsını verdı nerdeyse biraz kaldı oda zaten 50 kılolarda olmak ıstıyordu memnun suan cok

O senden alıyordur ona eksik kalmaz senin enerjin düşer
Kolay gelsin canım taşınma zor

Kızlar kilo alımlar başladığına göre mutlaka çatlak önleyici bişeylere başlamak gerekiyor. İlk doğumumda 27 kilo almış biri olarak sürekli bişeyler sürdüm ve sürmediği yerler çatladı bu kez iyice her yerime kullanacağım. Bi kaç mağazaya sordum fiyatları karşılaştırdım ama lierac dışarda eczanelerde vs çok pahalı. İnternetten araştırdım trendyol biraz daha indirimli ama dermo eczanem var 100 liraya 200 ml sipariş ettim almak isteyenlere duyurulur. Daha uygun fiyata bulamadım. Bunun dışında hemen aktara gidip ilk hamileliğimde kullandığım yağlardan alacağım çünkü kilo artışım başlamışım ben paniklerdeyim

İnsanin gozu korkuyor ne 30mu okadar kiloyu elimde taşiyamazken bedende nasil taşirim allahm bu hamilelik ne kadar komik ve guzel bişey okadar almim ya yuvarlak birşey oluurum
Bekarken biri hamileyim diye söyledimi aaaa hiç utanmiyorda o cocuk yapmak için napildıgını biliyoruz canim utanmada kalmamis derdim kendimce şuan ise cama çikip ben hamileyim diye bagirasim geliyor insan o durumlara geldimi hiç utanilacak bir durum degilmiş diyor kendine kınamamak lazimmiş

Kuzum eczanede lierac tavsiye ettiler ama fiyati 119.99
Ve butun vucuduna uygulayacaksin uc hafta anca yetecek almadik daha önce kullandin mi bi etkisini gordun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…