Bende aynen uykuya veriyorum kendimi..dun 8 de uyumustum :) su saati gormem mucize..sizarim 5 10 dkya zaten.yemekten sonra yataga zor atiyorum kendimi..kayniyo midem sanki
Bende aynen uykuya veriyorum kendimi..dun 8 de uyumustum :) su saati gormem mucize..sizarim 5 10 dkya zaten.yemekten sonra yataga zor atiyorum kendimi..kayniyo midem sanki
Aynen canım oglus uyur uyumaz ben de yatıyotum bazen bırlıkte sızıp kalıyoruz,bu 4 ay boyle gıttı son aylar zaten uyku yok barı kalan donemde rahatlasak ınsallah
Kuzum eczanede lierac tavsiye ettiler ama fiyati 119.99
Ve butun vucuduna uygulayacaksin uc hafta anca yetecek almadik daha önce kullandin mi bi etkisini gordun mu ?
Bende lierac alıp o kadar para vermeye karşıydım aslında ama kullananlar var tanıdığım ve doktor vs onu önerip duruyor. Riske atmak istemiyorum bu kez zaten ilk hamileliğimde sürmediğim yerler belin yan tarafları ve bacak kısımları çatladı azda olsa. İlkinde sürekli aktardan aldım yağlarımı ben lierac kullanmadım. Bu 200 ml si diğer yerlere göre fiyatı iyi 100 ml si 100 küsür olan yerler var eczane vs
Kızlar bugün ilk kusmamı yaşadım içim dışıma çıktı denir ya öyle. Normalde hiç kusamayan kusunca deli gibi ağlayan biriyimdir. Yediğim bişeyden kaynaklı sanırım çok ağır geldi. Sürekli kusanlara dualar ettim ya o kadar kötüydü. Boğazımda bişey kalmış gibi hissediyorum ve o koku geliyor sanki burnuma çıldırıyorum
Kızlar bugün ilk kusmamı yaşadım içim dışıma çıktı denir ya öyle. Normalde hiç kusamayan kusunca deli gibi ağlayan biriyimdir. Yediğim bişeyden kaynaklı sanırım çok ağır geldi. Sürekli kusanlara dualar ettim ya o kadar kötüydü. Boğazımda bişey kalmış gibi hissediyorum ve o koku geliyor sanki burnuma çıldırıyorum
Sigara içenler bi daha düşünsün bence bu yazıdan sonra. 8-9 sene sigara kullandım. 2 yıl önce bıraktım. Konu gebelik bile değildi. Konu sigara içmenin 2. Sınıf olduğunu anladığım o zamandı. Bir gün ailemle cafeye gittik hava aşırı sıcak. Ben sigara içiyorum diye millet klimalı yerde otururken ben gelince dışarı çıkmak zorunda kaldılar. O da bir kenara bide içtiğim sigaranın dumanından rahatsız olmaları.. O zaman tam mânâsı ile bağımlı olmanın özgür olamamanın ne anlama geldiğini anladım. Ertesi gün sigarayı aniden bıraktım. Çok zor değil 1 hafta sonra canınız istemiyor. 1 ay sonra sigara içmek aklınıza gelmiyor. 3 ay sonra eskiden sigara içtiğinize inanamıyorsunuz bile. Değil milleti rahatsız etmek o dumanı karnımdaki küçücük sabiye içirecek kadar gaddar bir anne olacaksam neyime benim çocuk ? Ben büyümeden olgunlaşmadan pislik bir maddeye bağımlı olup cocuğum için sigaradan vazgecemeyeceksem o çocuk için hiç bir şeyden vazgeçemem demektir. Bırakın bu bırakamıyorum vicdan azabı çekiyorum ayaklarını. Hiç içmemeniz gereken bir zehri evladına solutan insanlar için ebeveyn olmak büyük lüks.