2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen ıse de gıdıyorsun Allah kolay gecırsın,uyku tutmadı bugun cıkarmadan uyusaydım
Valla canım iş yerinde her günüm resmen işkence. Geçer diye diye 17. Hafta bitiyor baksana ..Gecen gün izin günümde denize gittik. Denizin ortasında bile midem bulandı öyle yüzmedim bile ama deniz sallıyor ya sanırım ondan.

Oyle valla zofranı bırakayım artık dıyorum doktor da gecer bu haftalarda dedı ama yok tamam oncekı kadar kotu degılım ama hala ıyı de degılım sosyallık falan bıttı zaten,bogazımın tahrıs olması ayrı bısey su bıle yakıyor .Allah beterınden saklasın ne dıyelım saglıkla gelsın kuzular bız da bız dayanırız

Canım benim kusmalarım azaldı ama 17. Haftama girdiğimde yani çok yeni. Sende sabret 17-20. Haftalarda biter kusmaların. Mide bulantımızda biterse super olcak inşallah :)

Canım benim kusmalarım azaldı ama 17. Haftama girdiğimde yani çok yeni. Sende sabret 17-20. Haftalarda biter kusmaların. Mide bulantımızda biterse super olcak inşallah :)
Ay daha 4 5 hafta var zaten su hafta bu hafta dıye dıye yarısı gıttı gebelıgın ınsallah 20ye kadar surmez

aynen aynen helekı en sevdıgım yanı eskıden azcık gobusun cıksa saklamak ıcın ugrasırsın şimdi göbüşün gözküyormus kılolı duruyomus hıc umrunda degıl ınsanın en guzelı

aynen aynen helekı en sevdıgım yanı eskıden azcık gobusun cıksa saklamak ıcın ugrasırsın şimdi göbüşün gözküyormus kılolı duruyomus hıc umrunda degıl ınsanın en guzelı
Ne göbek meraklilari çiktik çok güzel ya içinde can var allahim ne büyüksün oraya bir hayat veriyorsun elhamdülillah

Günaydın , sonuna kadar katılıyorum bende yıllardır ( orta okul döneminden beri şu an yaşım 38 ) sigara kullanan biriydim hatta günde 1 pakete yakın ama gebelik olduğunu öğrendiğimde aynı gün kestim çünkü kendi zevkim için bebeğime zarar vermeye hakkım yok diye düşünüyorum Eşime bile evde sigara içirmiyorum ve sigaralı ortamda durmuyorum bazı şeyleri söz konusu çocuğumuz ise gerçekten istersek bahane üretmeden yaparız diye düşünüyorum .

Herkeze günaydın. Benim sinüzitlerim çok kötü durumda.nefes alamıyorum resmen gebelik dr bunla ilgileniyomu yoksa kulak burun bogazami gitmeliyim bilemedim bilgisi olan varmi

katılıyorum canım , bende yaklasık 6 sene sıgara kullandım yasım 22 , çok genc yasta baslamıstım malesef. Eşim kullanmıyor dıye bırakmamı ıstemıstı iradelı bır ınsanım cok sukur kı her zaman derdım kullanırken bıle bagımlılık degıl bu sımdı ıcmesem ıcmem istersem ayda bı tane ıcerım baska ıcmem tamamen ırade birde zevkıne içiliyor resmen baska bırsey degıl amacı yanı, bıraktıktan sonra ınsan daha ıyı anlıyor ıcmemenın hayat kalıtenı nasıl arttırdıgını :)) benim babanemde dedemde sıgaradan vefat ettı,kanserdi ıkısıde babalarımz annelermız hala ıcıyor ya cok uzuluyorumm

Herkeze günaydın. Benim sinüzitlerim çok kötü durumda.nefes alamıyorum resmen gebelik dr bunla ilgileniyomu yoksa kulak burun bogazami gitmeliyim bilemedim bilgisi olan varmi
Geçmiş olsun. Sinüzit ise kbbye gitmeniz gerekir.
Öksürük balgam vb varsa dahiliye veya göğüs hastalıkları

Kızlar ya bise sormak istiyorum. Sabah birden sokak ortasında mide bulantısı tuttu. Dedim bi parca ekmek yiyim ardından baş dönmesi göz kararması kulak çınlaması.. Nerdeyse bayiliyodum. Hemen ekmegi zotla yedim su ictim bi 5 dakika sonra geçti. Ama cookkkk kötü oldum. Kahvaltı yapmamıştım ondan mi acaba? Dr a öğleden sonra gidecem

bugüün sağlık ocagında ası vurulmaya gıttım kalp atıslarını dınlettırıyolar muaazzam bırsey yaa
Evet bizimkini baya aradi sonra buldu kalbin sesini hadi geçmiş olaun canim pazartesi günü vurulduk halen kolum yukarıya kaldirdiğimda acıyor

Benim de iki damar dar gözüküyor. Tuzlu hamur işi her şey yasak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…