2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ikinci prens geliyooorrr :)
mine hnm detaylı ultrason için birşey söyledi mi canım.
ben haftaya çarşamba gideceğim bakalım bizim kız değişmeden kalmış mı:)
Sağlıcakla gelsinler prensler prenseseler hic onemli degil yaşımız genç daha inşallah bir gün bir prenseste bana nasip olur mine hanıma cuma gidicem canım devlete gittik bugün cuma günü söylerse birşey yazarim

Kızlar bu arada bebegin boyunu tam olarak hesaplamak isterseniz Fl değerini 7 ile çarpıyorsunuz çünkü ölçümleri baş popo ölçüyorlar tam boyunu söylemiyorlar meşale bugün benim öyle oldu baş popo 13 cm geldi ben boyu sandım ama değilmiş normalde 23 cm gibi bir rakam çıkıyor

Canım ilacını iç sen sakın bırakma şöyle 18. Haftaya gel öyle bi bırak sene bakalım çünkü zayıflarsın ilaçsız çocukta beslenemez çünkü artık bizden beslenmeye başladı

Kızlar merhaba, benden şu zamana kadar hiç toxoplazma,rubella testi istenmedi şuan tesadüfen yapılması gerektiğini okudum siz yaptırdınız mı 15. Haftamdayım çok mu geç kaldım yaptırmak için

Allah’ım yanıyorum ya sıcaktan ne kadar şükretsek az herhalde Doğum yaz aylarına gelmedi diye, şimdiden dayanamıyorum evde askılı ve şortla duruyorum mutfakta yemek yapmakla cebelleşmekten artık her yerimi geçtim bacaklarımdan bile ter süzülüyor aşağı ya kış gelsin artık

Evet canım bacakları oynattıklarından düz durmadığı için tam ölçmüyorlar :) Aman ya minnaklar annesi gücücücücüücükler :)))

Kızlar merhaba, benden şu zamana kadar hiç toxoplazma,rubella testi istenmedi şuan tesadüfen yapılması gerektiğini okudum siz yaptırdınız mı 15. Haftamdayım çok mu geç kaldım yaptırmak için
Evet canım yapılmalı. Ben tedbir olsun diye 1,5 Sene önce yaptırdım. Gebeliğimde de yaptırdım.

Kızlar eşim 6 kilo doğmuş. Demiştim daha önce . Benim bebiş te maaşallah uzun olacakmış. 2 ağustosta 214gr.dı. Tombik olursa nasıl doğuracam

Kizlar ben reflü yastigi ve bir annenin olmazsa olmazi emzirme onlugu almayi dusunuyorum iki tane alacagim emzirme onlugunden birini bebek cantasina birini yanimda kullanacagim malum gelen giden olur bir cikar bir koy yapmayayim diyorum

Kizlar ben reflü yastigi ve bir annenin olmazsa olmazi emzirme onlugu almayi dusunuyorum iki tane alacagim emzirme onlugunden birini bebek cantasina birini yanimda kullanacagim malum gelen giden olur bir cikar bir koy yapmayayim diyorum
Mantıklı cnm bende iki tane almayı düşünüyorum.Bu arada listeye ekler misin. Cnm müsait bir zamanda kızımız geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…