Kizlar ben reflü yastigi ve bir annenin olmazsa olmazi emzirme onlugu almayi dusunuyorum iki tane alacagim emzirme onlugunden birini bebek cantasina birini yanimda kullanacagim malum gelen giden olur bir cikar bir koy yapmayayim diyorum
Başka odaya geçersin canım. Annem ben henüz yeni doğmuşken Ben emzirmiş konuktan az uzaklaşıp. Aynı odada az uzağındaymış, sırtını da dönmüş. Ama çıkan sesleri duyan kadın. Aaa ne güzel emiyor , seslere baak, sütü de iyi var ha demiş
Kadın gitmiş benim süt kesilmiş . Henüz 3 aylıkmışım.
Seninde oğlusun mu olacak canım ben daha devlette güzel bi doktor edinemedim denicem görecem artık bizimde bugün doktorumuz pipiyi gördüm dedi kesinleşti çok şükür
Instagramda bir bebe sayfasinda harikaa bir pembe beyaz cicekli hastane cikisi gormustum 10 lu fotografinida atmistim bi ara sordum 150 dedi biraz pahali ama alacagim insallah fotografina hep bakip durmustum kiyafetin icinde prensesimi hayal ettim
Canım ilacını iç sen sakın bırakma şöyle 18. Haftaya gel öyle bi bırak sene bakalım çünkü zayıflarsın ilaçsız çocukta beslenemez çünkü artık bizden beslenmeye başladı
Canım ılac da bulunmuyor kı esım bır suru eczane gezmıs sıcakta bulamamıs ona es deger onzyd almıs ıctım hemen 20. Haftaya kadar daha da denemem gectı mı falan dıye
Başka odaya geçersin canım. Annem ben henüz yeni doğmuşken Ben emzirmiş konuktan az uzaklaşıp. Aynı odada az uzağındaymış, sırtını da dönmüş. Ama çıkan sesleri duyan kadın. Aaa ne güzel emiyor , seslere baak, sütü de iyi var ha demiş
Kadın gitmiş benim süt kesilmiş . Henüz 3 aylıkmışım.
aaahh onlatin agzinin uzerine oglumda herkese arkami donup emzirdim annemler haric kim olursa olsun sevmem acikta emzirme hem nazar hem göz deger ayrica erkeklerin yaninda babasi haric dedesi bile olsa kiz bebeklerin altini acmayi sevmem baska yere giderim daha minik ama huyum kurusun iştee
aaahh onlatin agzinin uzerine oglumda herkese arkami donup emzirdim annemler haric kim olursa olsun sevmem acikta emzirme hem nazar hem göz deger ayrica erkeklerin yaninda babasi haric dedesi bile olsa kiz bebeklerin altini acmayi sevmem baska yere giderim daha minik ama huyum kurusun iştee
Kızlar bu arada bebegin boyunu tam olarak hesaplamak isterseniz Fl değerini 7 ile çarpıyorsunuz çünkü ölçümleri baş popo ölçüyorlar tam boyunu söylemiyorlar meşale bugün benim öyle oldu baş popo 13 cm geldi ben boyu sandım ama değilmiş normalde 23 cm gibi bir rakam çıkıyor
İlgisiz doktorlardan agzım yandığı için güya tekirdagdan istanbula gidiyorum alanında isim yapmış iyi doktor ona görüneyim diye...Allah iyilere rastgetirsin bizleri ne diyim