2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Ytmz çok önemli mi canım bilmiyorum ama ilk kilom 64 muş ben yanlış hatırlamışım sanırım değiştirmek gerekiyorsa değiştirirsin :)

Arkadaşlar bişi soracam 17 haftanın içindeyim aranızda sağlık ocağına gidip iğne vurmuş bu hafta içinde mi gitmek lazım unuttum da ben
canim kaydini yaotirdiysa eben soyluyor zaten gebelik dosyanda yazar benimki 3 eylul gidicem gebelik dosyama baktim ordada yaziyor

Aynen canım benim de öyle. Bazen soruyorlar işte kaçıncı haftadasın 13 diyorum aa az kalmış 14 te biter diolar. 14. Hafta oluyor 16 da biter diyorlar 17 deyim 20 de biter diyorlar. Diye diyeee doğurcam sanırım :)))
Yok canım benımkı gecmıycek ben anladım bugun ılac almadım lavabodan cıkamadım su bıle durmuyor mıdemde zerre hafıfleme yok ya ılac kullanmıyorsam ,kımsede gormedım boyle bısey hasta mıyım neyım haftaya doktora soylıycem cok fena ya

Bi kendimi saniyodum benden birileri daha varmis hem devlete hem kendi doktoruma ayri bide baska ozel hastanede doktorum var o rapor veriyo diye ona 9 gun oldu yarin tekrar gitcem sirf rapor almak icin
Hepimiz sıkıntılıyız eskiler doktor yüzü görmemiş ben görmeden yapamiyorum

Bende sen gibiydim ramazanda çop poşetleri dayanmadi bir yudum su grami gramina iade ediyordum acilde serum yiyordum o kesiyordu ertesi gün iyi oluyordum sonra tekrar hastane gide gele gide gele kesildi şükür eskisi gibi degilim serum denesene birde gercekten çok iyi geliyor ben içtigim hapida kusuyordum artik midedeki sarı sulara kadar kusardim Allah yardimcin olsun o günler kendimi atasim geliyordum balkondan camdan neymiş bu çocuk allahim günah etmesin nereden geldin basima dicek durumlara gelmiştim o yüzden allah yardimcin olsun en yakin zamanda gecer insallah

ben bır devlete bırde ozele gıtmeye karar verdım daha yenı henuz ondan böyle oldu arada acıle gıttım bıde
Ramazanda hergün acildeydim allaha sükür ramazan bitti ziyaretimizde bitti hem devlet hem özel ilk günden beri devlette herhafta bi doktoru ziyaret ediyoruz hatirlari kalmasin diye şaka şaka her hafta ne işin var demesinler diye

Canım 2 bucuk yasında bı oglum var asırı duskın bana durmıyor kı hastanede serjm uzun suruyor 5.haftamda hér gun serum yedım ılacla kesıldı o ılacı da bulamıyoruz nete bakıcam sımdı ısın kotusu o kadar cıkarınca mıgrenım de tutuyor

Kiyamam çok zor hep kusarken aklima çalişanlar ve çocuklular gelirdi gercekten esim hergun orucunu dışarida açti evde yemek pişiremedim gercekten allah yardimcin olsun çok zorr

Kiyamam çok zor hep kusarken aklima çalişanlar ve çocuklular gelirdi gercekten esim hergun orucunu dışarida açti evde yemek pişiremedim gercekten allah yardimcin olsun çok zorr
Allah razı olsun bızım de oyle gectı ramazan ,tek uzuntum oglumla cok ılgılenemıyor olmam bu kadar zor bı hamılelık gecırcegımı dusunmemıstım bılsem oglum ıcın daha beklerdım

ahahahha ya gitmek lazım onada devlete de takıp gozuksun ıyıdır bence gecen ılk defa gıttım ozelden geldım memnun degıldım fln dedım ilgilenmedi hiç özelden gelenlerı sevmıyorlar takıp gozuksun oraya gıdıyomusum gıbı

Kizlar 16+5 teyiz dun doktor bebismin 160 gr oldugunu soyledi cok iyi dedi siinkiler ne kadardi o zaman iyi mi szce kilosu bu haftada

Kizlar 16+5 teyiz dun doktor bebismin 160 gr oldugunu soyledi cok iyi dedi siinkiler ne kadardi o zaman iyi mi szce kilosu bu haftada
Cumartesi kontrolüm vardı 16+4 teydik bizde 174 gr dedi iyidir heraldeboyuda sanırım 15 cm demişti bende boyu acaba nasıl diye merak ediyorum

İyi bence canim ❤ benim de 17+1 de 194 g demisti tam gecen hafta bugun ❤ gucleniolar ya hissedilio ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…