2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
K
Cumartesi kontrolüm vardı 16+4 teydik bizde 174 gr dedi iyidir heraldeboyuda sanırım 15 cm demişti bende boyu acaba nasıl diye merak ediyorum
Kuzum bizde BU pazartesi günü 16+3teydik 150gram (22gram altida olabilir üstüde olabilir ultrasonda oldu icin yuzde yuzde dogru degil o yuZden gramina takilma gayet iyi yani doktoralar ôyle diyor) boyuda 16cm di doktor gunune gore iyi boyu kilosu suyundada sikintin yok dedi

Kızlar dr a gittim çok sukur bebişim iyi
Tansiyon 80/60 nasıl sizce? Ölçen kişi stajerdi sanırım yorum yapmadı bilmiyorum dedi.

Kiz pek iyi oluyor bizim özeldeki 4 haftada bir muayne ediyordu simdi 6haftaya çikardi yakinda sancin başkayinca gel dicek diye korkuyorum devlete gittigim çok iyi oluyor ikili taramada bile doktor geç kaliyorsun bu haftada yaptir ikilini dedi herşeyi söylüyor çok bilgili kadin 11.haftada erkek dedi hiç tereddutsuz bazi konularda bilgilendiriyor iyi oluyor

Tansiyon 80/60 nasıl sizce? Ölçen kişi stajerdi sanırım yorum yapmadı bilmiyorum dedi.
Düşük kuzum ama normal Olmasini bekleme zaten hamilelik boyunca böyle gidecek sanirsam kendini iyi hissediyorsan bi sorun yok dediler

Eklentiler

• 304FB0F8-DDBB-49F9-9BEC-EF1E0A3C3254.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 62

Genelde tansiyonun nasıldır onu biliyorsan ona göre yorumlamak lazım. benim genel tansiyonum 9 - 6 dır mesela o nedenle bu civarlar normal benim için. sen de düzenli ölçüm yaptır böylece daha iyi anlarsın kendi durumunu.

Benim de normalde 11 in altina dustugunu hic bilmem, ne zaman olcsem 9-6. Normal diyor doktorlar hamilelikte

@Ytmz çok önemli mi canım bilmiyorum ama ilk kilom 64 muş ben yanlış hatırlamışım sanırım değiştirmek gerekiyorsa değiştirirsin :)
Gecerim. Canim
Cumartesi kontrolüm vardı 16+4 teydik bizde 174 gr dedi iyidir heraldeboyuda sanırım 15 cm demişti bende boyu acaba nasıl diye merak ediyorum
Masallah canim
İyi bence canim ❤ benim de 17+1 de 194 g demisti tam gecen hafta bugun ❤ gucleniolar ya hissedilio ❤
oyy masallah

Bizde gititk bu gün doktora 17+3 270 gr geldi benimkide bence bebekten bebeğe değişiyor bu arada bebisimiz kesin erkek dedi @Ytmz isminizde miraç diye girebilirsin canım

ikinci prens geliyooorrr :)
mine hnm detaylı ultrason için birşey söyledi mi canım.
ben haftaya çarşamba gideceğim bakalım bizim kız değişmeden kalmış mı:)

Seninde oğlusun mu olacak canım ben daha devlette güzel bi doktor edinemedim denicem görecem artık bizimde bugün doktorumuz pipiyi gördüm dedi kesinleşti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…