2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merak etme o da heyecanla sizi bekliyodryarın güzel haberlerini bekliyorz )

Yani ne diyeyim bilemedim oldukça rutin bir uygulama aslında gittiğinde sor açıklaması nedir?
HbsAg, Anti HCV, Anti HIV istedi mi bunlarda ilk kontrolde diğerleriyle birlikte rutin olarak istenir
Onlara bakıldı, hemogram, karaciger enzimleri, tiroid, demir folik asit vs. Bir sürü şeye baktılar sadece toxoplazma ve rubella ya bakmamışlar onu neden atladılar bilmiyorum gidince mutlaka soracagım

katiliyorum neyse ki benim fikrimde olan arkadasim cokmuss bencede cok yanlis ben bile utanmistim

Ben de aynı fikirdeyim.eger müsait ortam varsa bebeklerin ulu orta emzirilmesine ve altının alınmasına karşıyım.dışarıda da mecbur kalınırsa emzirme önlüğüyle emzirilir.

Canm ben ufaktan alayım dedim malum önümüz kış sıkışmayalım:)
Kaynanam, çocuğun yediği helal, giydiği haramdır dedi . İlk defa duydum . Doğrudur.
Ben Ekim sonu veya Kasım gibi odasını eşyalarını ürünlerini yapmayı düşünüyorum . Kıyafet olarak çok çok az şey almaya çalışacam.
Böyle düşündüğümüzü duyanlar ilk çocuk mu diye şaşırıyor. Çok mu sakinim ne

Hahaha tam kaynana kafası
Oglunun bütçesine halel gelmesin diye :)
Bende sakinim ama benim üçüncü ondan herhalde

Bu arada ben hala hareketlerini hissetmiyorum
Sadece düz yatınca hatta kısa surleigine nefesimi de tutuyorum hareketi izlemek için. Sanki içerde sık sık nefes alıyor gibi karnım titriyor.

Cok dogru canım en mantıklısı ben de ılk cocugumda abartmadım ona ragmen cok begendıgım bazı kıyafetlerı bıkac kez gıyebıldı cunku cabuk buyuyorlar yenı ıhtıyaclar doguyor

Hahaha tam kaynana kafası
Oglunun bütçesine halel gelmesin diye :)
Bende sakinim ama benim üçüncü ondan herhalde
Yok ya ondan değil. Laf hoşuma gitti, değişik geldi yazmak istedim. Mantıklı geldi yani. Bir tanıdık ilk bebeğine o kadar şey almis ki koca bavul dolusunu hiç kullanmadan atmış. Bizi uyarıyor güya.
Ben zaten gerekeni alacam. Bir sürü de hediye gelir. Umarım o paketlerin içinde değişim kartı olur

Bu arada ben hala hareketlerini hissetmiyorum
Sadece düz yatınca hatta kısa surleigine nefesimi de tutuyorum hareketi izlemek için. Sanki içerde sık sık nefes alıyor gibi karnım titriyor.
bende hissetmiyorum.kuzum doktorum 15 gune kadar ancak hissedersin dedi

Benim de ilk ama kiyafet konusunda ben de sakinim.Hatta akrabamin cocugu var her kiyafetini saklamis.bazilarini bir iki kere anca giymis hemen buyudukleri icin ilk zamanlar ozellikle .verdi sagolsun cogunluk onlari kullanmayi dusunuorum.heves ediyorz minik seyler aliyoez arada tabi ama genel olarak onlar olacak ins. Cok cabuk buyuyecekleri icin israf olmasin diye dusumuorum kiyafet yerine baska seylere harcarm o parayi:) bana da sasiriyorlar böyle aciklama yapip ilk çocuk diince

kiz cinsiyeti belli oldu mu tevom soylede yazayim bu arada temmuz kilonu bildirdimmi sana seni hc gormuyom buralarda sidos ta fazla girmiyo
Ah balım haklısın takıma da çok nadir oluyor bu ara misafirlerimiz var ablamlar falan..
Cinsiyet için 6 gün sonra randevum var inşallah bakalım ne olacak.
Kilom da canım maalesef 67.8
Senin cinsiyet ne canım erkek miydi ?

Canım doğru kıyafeti aşırı almaya gerek yok çünkü erken buyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…