2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba hanımlar sağlıklı hamilelikler dilerim ben bisey soracaktım 12.haftada bebek cinsiyet tahmini yapılıp değişen oldu mu acaba
çokça evet arkadasım en azından 16 haftalıkken daha saglıklı oluyor söylenenler , genelde kızdan erkege daha cok değişiyor ama

Oluşumada aliyoruz şekilli şüküllü şortlar gömlekler kizlara yetişilmez canim erkeginki az

Ya bana neler dediler .yok ilk çocuğukiz olan anne şanslı olurmuş,yok senin hep erkek çocuğun olur (sanki kötü biseymis),hani kızımız olacaktı .çok duydum bende böyle şeyler
Kiz olsa iyi ama erkeksede napalim artik tarzinda :) kizinda hayirsizi var erkeginde..bu cocuklar hep bebek kalmiyor ya

Bide kiz veya erkek beklemeyle oluyo sanki .. Allah ne yazdiysa o... bi kiz yapamadin bi erkek doguramadin derler bide.dimi...bak taktim yine

Merhaba hanımlar sağlıklı hamilelikler dilerim ben bisey soracaktım 12.haftada bebek cinsiyet tahmini yapılıp değişen oldu mu acaba
Benim oldu canım 12.haftada kız dendi 13 te erkek oldu 14 te yine kız dediler 16 bitince tekrar gideceğim 3 lü tarama için o zaman bakalım son karar ne olacak :)

Ay gerçekten mi maşallah hangi ara aldinben daha ogluşuma hiç bişey almadım Eylül ekimi bekliyorum
Güle güle giysin kuzucuk
Kuzum biz aceleci davraniyoruz galiba baya esya aldik
3tane battaniye
10tane zibin
6 tane alt ayakli tayt
1tane tüylü tulum
1tan tulum eldiven sapka takim
1tane battanye alt ust zibin önluk eldiven takim
4tane 17 18 numara ev ayakkabisi
2tane şort
Agiz bezi
Alinanlar begendikce aliyoruz kuzum

Amaninnn :) ben iste cok yogun oluyorum.bakamiyorum aksamda uyuyorum... au yogunluk gecsin..bende saldiricam
Ay kuzum bizimki erkek oldugu halde hiç eli boş gelmiyoruz cicişler çok tatli kiz altarnatif daha çok seni düşünemiyorum bile çok güzel bi duygu ya direk bebek reyonlarinda buluyoruz kendimizi feda olsun kuzucuklara

çokça evet arkadasım en azından 16 haftalıkken daha saglıklı oluyor söylenenler , genelde kızdan erkege daha cok değişiyor ama
sizin değisti mi neydi ne oldu?12 haftaydayım 2 doktor kız dedi bi kızım var farklıydı hamileliğim..kızındada 16 ya kadar erkek demişlerdi saglıklı olsun gerisi önemli değil ama insan farklı olsun istiyo tabi çalışıyorum Rabbim ikisinide taddırsın istiyo insan tabi hayırlı saglıklı kötülüklerden uzak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…