2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evett ben canim, 12.haftada kiza benziyor dedi sonra 17.haftada erkek oldugunu ogrendik :)
Darısı basıma canım:)kızım var Rabbim saglıkla erkeğide taddırır insallah ama bana iki doktor benziyo dedi yüksek ihtimal sana görmeden mi dedi acaba yoksa görüp mü dedi?

Ooo masallah canım yavrun sağlıkla giydin kullnasin inşallah.olsun nasıl istiyorsan ne zaman almak istiyorsan öyle yap bu zamanlar bir daha geri gelmez

Arkadaşlar size kan ve idrar tahlili yapılıyor mu? Ben başta yaptırdım bir daha istemedi doktor tarama testi için kan verdim sadece. Sizde durumlar nasıl? Başka bir hekime gidip tahlil mı istesem diye düşünüyorum.

Kızlar
Canım ben bugün gittim dr en son ne smn tahlil istedik dedi. Gebeliğin ilk zamanları dedim. Tekrar yapıp bi bakalım deyince tekrar yptirdm. Malesef ki idrarda enfeksiyon ciktiii

Kan ve idrari her ay saglikocagi yapiyor sonucunu doktora gösteriyoruz sizin saglikocagi yapmiyormu ??

Merhaba hanımlar sağlıklı hamilelikler dilerim ben bisey soracaktım 12.haftada bebek cinsiyet tahmini yapılıp değişen oldu mu acaba
Ben varım 12. Haftada doktorum yüzde yüz kız demişti hatta alışverişe bile başlayabilirsin demişti kesin konuşmuştu 17. Haftada erkek olduğunu öğrendik

Kızlar

Canım ben bugün gittim dr en son ne smn tahlil istedik dedi. Gebeliğin ilk zamanları dedim. Tekrar yapıp bi bakalım deyince tekrar yptirdm. Malesef ki idrarda enfeksiyon ciktiii

Hadi ya neyse ki erken anlaşılmış canım ben de ondan merak ediyorum işte ya bir şeyler eksikse diye. Haftaya ben de yaptırayım en iyisi.

T tanem-tane20 canım senin aldıkların ne ki ben beşiğe kadar aldım :))) bebek arabası beşik alt açma oyun parkı uyku seti yatak hatta uyku oyuncağı lohusa tacı terliği, kuvet takımı vs. Ne alayım diyen yakınlarıma da şunu al bunu al dedm çok ısrar ettikleri için süt pompası biberon seti hastane çıkışı buharlı pişirici bunlar hediye gelecekler :))))))) erken falan diyenlere sinir oluyorum Allah korusun bebeğimi kaybedersem diye söylüyorlar da kaybetsem gözüm eşya mı görür! Her şeyin keyfi başka. Allahım pişman etmesin

Sağlık ocağı beni aradı sadece tetanoz aşısı için sizi çağıracağız dedi o kadar. O zaman sağlık ocağına gideyim ben.
Evet kuzum bizimki gebe kartina her ay randevu yaziyor aylik düzenli kan idrar yapiyor tansiyon ölçüyor Ben heryerde ayni aistem diye düşünmustüm ama degil galiba bu ay kanim 11.kusurdu doktor kan ilaci vitamin magnezyum faln verdi

Kızlar

Canım korkma ben de de çıkmıştı doktorun verdiği idrar söktürücü bişe var suya atılan o varya super bişe tertemiz etti beni bol su iç

Oyoy maşallah kuzum bişey kalmamiş senin ya biz kendimizi avutacak şeyler aldik begendikçe. Aman erken falan degil herkesin bi ömrü var rabbim. Ne kadar yazdiysa okadar yaşiyoruz dogup bir ay sonra ölende var allah korusun bizi evlatlarla sinamasin

Ben varım 12. Haftada doktorum yüzde yüz kız demişti hatta alışverişe bile başlayabilirsin demişti kesin konuşmuştu 17. Haftada erkek olduğunu öğrendik
Ay darısı basıma insallah sağlıcakla..Şen'de sağlıkla kucağına al canım benim

Ya kızlar yaaa ben 4 gündür kan ilacı kullanıyorum ferrosanol diye. Bide imom takviyesi.. kabız oldum gibi bişe ya moralim çok bozuk bol bol su içiyorum üstelik. İlacı da içmek zorundayım bunun var mı bi çaresi : (

cook tatlilar gecen sene sabun tozu ve dalin yumusatici kullandim bi sorun olmadi ama sabun tozu kalinti birakiyor bu sene allahin izniyle dalinin sivi deterjanini ve yumusaticisini kullanacagim
İki kere durulama yapınca kalıntı bırakmaz canım

Kan ilaçları kabızlık yapıyor cnm kaçınılmaz son gibi bişi kayısı ye bol.bol suda biraz beklet kuru kayısıyı sabah aç karnına ye iyigelecektir

5. Haftada yapılmıştı 14. Hafta da sağlık ocagında tekr ar yaptırdm sağlık ocagında yaptırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…