- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ayy bende erkek olursa eşime benzesin istiyorum ne kocasak (bizim oralarda kocasına çok düşkün demek :)) çıktık bizdealternatıf acısından evet kıza daha cok sey var bunun elbisesi var etegı var taytı var varda varama erkege pantolon sa pantolon 2 -3 cesıt ve renklerı tshırt tulum bende bir erkek annesı olacagım inşallah :) ve bence ıkısınınde tadı bambaşka :) bi oğlum olsun sacları babasına benzesın kıvır kıvır olsun bir giyinsinler saclarını uazatayım falan bambaşka yinede gercekten :) hep dıyordum erkek kız ne farkeder o sonucta senın canının canı diye Bakıym eşimde isterse Can koymak ıstıyorum oglumun adını :)
Çocukluğumda benim hiç kız kardeşim olmayacak . Ben tek kız kalacam. 2 erkek kardeşim olacak dermişim. Hakikaten de öyle oldu . Allah çocukların ağzından çıkanı dua olarak kabul ediyor sanırım.Ne güzel sağlıkla geldin prenses...bu yük sanki hep kızlar ve erkekler ikilendi...benimde kızım kız istiyordu hep bizim de kız...ablaların duası kabul oldu...
CaNeden böyleyizneden ben sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum bi de sürekli kendime telkinler verdiğim halde kötü düşünme kötüyü çağırma diye sürekli düşünmeye çalıştıkça saçma sapan vesveselerin rüyalarım bitmiyor psikolojik yardım alacağım artık bunu düşünüyorum bebek iyi ama ben stresimle zarar vereceğim artık ona
Canım bak kacıncı haftaya geldın krıtık zamanları atlattın duzenlı kontrolune gıdıyorsun dıkkat edıyorsın artık Allaha emanet et ve rahatla stres bebege daha zararlı tabı sana da guzel dusun guzel olsunNeden böyleyizneden ben sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum bi de sürekli kendime telkinler verdiğim halde kötü düşünme kötüyü çağırma diye sürekli düşünmeye çalıştıkça saçma sapan vesveselerin rüyalarım bitmiyor psikolojik yardım alacağım artık bunu düşünüyorum bebek iyi ama ben stresimle zarar vereceğim artık ona
Çocuk babaya çok benzerse, anne babayı çok seviyormuş derler bizde deAyy bende erkek olursa eşime benzesin istiyorum ne kocasak (bizim oralarda kocasına çok düşkün demek :)) çıktık bizdeeşimde tombiktir birazcık valla onun gibi olacaksa kız çocuğundan bile daha sevimli olur
Evet evet onu da biliyorum işte bize bunda kocasak olmak deniliyor babaannem öyle derdi hep rahmetli eskiler kızarmış böyle çok eşlerine düşkün olan kadınlara :))Çocuk babaya çok benzerse, anne babayı çok seviyormuş derler bizde de
Evet evet onu da biliyorum işte bize bunda kocasak olmak deniliyor babaannem öyle derdi hep rahmetli eskiler kızarmış böyle çok eşlerine düşkün olan kadınlara :))
Yaa ben de esime benzemesini istiyorum, gorunus olarak ayri ama huyu da ona benzerse cok rahat ederim insallah. Ben de kocasakim yaniiEvet evet onu da biliyorum işte bize bunda kocasak olmak deniliyor babaannem öyle derdi hep rahmetli eskiler kızarmış böyle çok eşlerine düşkün olan kadınlara :))
Hayırlı olsun kuzum Salih bir evlat olsun adida güzelmisalternatıf acısından evet kıza daha cok sey var bunun elbisesi var etegı var taytı var varda varama erkege pantolon sa pantolon 2 -3 cesıt ve renklerı tshırt tulum bende bir erkek annesı olacagım inşallah :) ve bence ıkısınınde tadı bambaşka :) bi oğlum olsun sacları babasına benzesın kıvır kıvır olsun bir giyinsinler saclarını uazatayım falan bambaşka yinede gercekten :) hep dıyordum erkek kız ne farkeder o sonucta senın canının canı diye Bakıym eşimde isterse Can koymak ıstıyorum oglumun adını :)
Allah gönlüne göre vermiş canım ne mutlubiz nasip kısmetse 2 çocuk planlıyoruz . maddi, manevi ve sağlık olarak fazlasını kaldıramayız :) onemli olan sağlıkla sıhatle gelmeleri.
Fl si ile 7 yi carpincami 13 cikti benim kâğıtta fl si 3.25 yazıyor 7 ile çarpınca 23 e yakın bir değer çıkıyorKuzum nettende baktm öyle yaziyor ama Neden doktor buna gore hesaplayip vermiyor doktor 16cm olarak söyledi ben hesapladigimda 13lerde çikiyor
Kız kardeş olmak ablası olması bence doğuştan en yakın arkadaşı hazır demek olması, 3 kız 4 erkek 7 kardeşiz 2 ablamla da konuşmadan günü kapattığımız hiç olamamıştır herşeyde destek, herşeyde yol gösterici çok güzel bişiy insanın ablasının olmasıMerhabalar kızlar biz cinsiyetimizi öğrendikkkk
Bir KIZIMIZ daha olacakmış
Şimdiye kadar kimle karşılaşsam Erkek desede hatta dr bile erkeğe benziyor desede inatla Kızım geliyormuş Ablasının duaları kabul oldu kız kardeşi oluyor sağlıkla sıhhatle inşallah
Canim bende 2 kez kayip yasadim. Ama sildim kafamdan o dusunceyi..riskli donemide atlattik cok sukur.. aklina kotu seler getirme..dua oku icin daralinca... dra gidicekken dogal olarak strese giriyoruz o da normal..Neden böyleyizneden ben sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum bi de sürekli kendime telkinler verdiğim halde kötü düşünme kötüyü çağırma diye sürekli düşünmeye çalıştıkça saçma sapan vesveselerin rüyalarım bitmiyor psikolojik yardım alacağım artık bunu düşünüyorum bebek iyi ama ben stresimle zarar vereceğim artık ona
Ayy bende erkek olursa eşime benzesin istiyorum ne kocasak (bizim oralarda kocasına çok düşkün demek :)) çıktık bizdeeşimde tombiktir birazcık valla onun gibi olacaksa kız çocuğundan bile daha sevimli olur
hep boyle 2 heceyı gecmeyen sade kısa isimler var aklımda babasıyla da anlaşabılırsek ınsallah :) ay amin canım amınn :)Hayırlı olsun kuzum Salih bir evlat olsun adida güzelmis
Öyle tabi evlat çok baskadiyorlar .benimde ilk çocuğum olacak heyecanla kucağıma alacağım gunu bekliyorum oğlumu
Yanlis anlama ama boyle yazilar okuyunca cok uzuluyorum... erkek bebege eyvallah napalim bizdeki sansta bu der gibi yazilar okuyorum.eskidende dile getirmistim..kiyafet konusunda tekrar dile gelince yine dikkatimi cekti.Benimde kız olsaydı kesin onu kokoş yapardım çok süslü olurdu ama nasip oğluma bakıyorum şimdi birşeyler.magazaya giriyorum erkek kıyafetleri bir köşe de mağazan geri kalan kısmı hep kız hatta ortaya bile hep kız kıyafetleri koyuyorlar sinir oldum
Artık ikinciye kız olur insallah bizede ne diyeyim
Ooo hayırlı olsun canım çok sevindim.Hadi bakim hayirlisi benim ki kizz bu sefer
bebisim kiz sidos o gosterdigim takimlardan aliyorum
tesekkur ederim canim beniiim
Anlamadim canım tabiki giyinmek giydirmek mesele değil tek duam hayırlı sağlıklı olmasi.ben iki kayip yaşadım baya uğraştık bebeğimiz olsun diye. Allahim ne verirse razıyım evladın kızı erkeği olmaz yeterki hayirli saglikli Salih olsun hepimizin ki inşallahYanlis anlama ama boyle yazilar okuyunca cok uzuluyorum... erkek bebege eyvallah napalim bizdeki sansta bu der gibi yazilar okuyorum.eskidende dile getirmistim..kiyafet konusunda tekrar dile gelince yine dikkatimi cekti.
Giyinmek giyindirmek zevk meselesi..erkek bebekler icinde cok tarz seler var.. para varsa sorun yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?