2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy bende erkek olursa eşime benzesin istiyorum ne kocasak (bizim oralarda kocasına çok düşkün demek :)) çıktık bizde eşimde tombiktir birazcık valla onun gibi olacaksa kız çocuğundan bile daha sevimli olur

Ne güzel sağlıkla geldin prenses...bu yük sanki hep kızlar ve erkekler ikilendi...benimde kızım kız istiyordu hep bizim de kız...ablaların duası kabul oldu...
Çocukluğumda benim hiç kız kardeşim olmayacak . Ben tek kız kalacam. 2 erkek kardeşim olacak dermişim. Hakikaten de öyle oldu . Allah çocukların ağzından çıkanı dua olarak kabul ediyor sanırım.
Annem de hep allahım bir kız iki Oğlan Çocuğum olsun diye dua edermiş. Kabul olmuş ne güzel.
İnşallah benim de duam kabul olur

Ca
Canım bak kacıncı haftaya geldın krıtık zamanları atlattın duzenlı kontrolune gıdıyorsun dıkkat edıyorsın artık Allaha emanet et ve rahatla stres bebege daha zararlı tabı sana da guzel dusun guzel olsun

Ayy bende erkek olursa eşime benzesin istiyorum ne kocasak (bizim oralarda kocasına çok düşkün demek :)) çıktık bizde eşimde tombiktir birazcık valla onun gibi olacaksa kız çocuğundan bile daha sevimli olur
Çocuk babaya çok benzerse, anne babayı çok seviyormuş derler bizde de

Çocuk babaya çok benzerse, anne babayı çok seviyormuş derler bizde de
Evet evet onu da biliyorum işte bize bunda kocasak olmak deniliyor babaannem öyle derdi hep rahmetli eskiler kızarmış böyle çok eşlerine düşkün olan kadınlara :))

Evet evet onu da biliyorum işte bize bunda kocasak olmak deniliyor babaannem öyle derdi hep rahmetli eskiler kızarmış böyle çok eşlerine düşkün olan kadınlara :))
Yaa ben de esime benzemesini istiyorum, gorunus olarak ayri ama huyu da ona benzerse cok rahat ederim insallah. Ben de kocasakim yanii

Hayırlı olsun kuzum Salih bir evlat olsun adida güzelmis
Öyle tabi evlat çok baskadiyorlar .benimde ilk çocuğum olacak heyecanla kucağıma alacağım gunu bekliyorum oğlumu

biz nasip kısmetse 2 çocuk planlıyoruz . maddi, manevi ve sağlık olarak fazlasını kaldıramayız :) onemli olan sağlıkla sıhatle gelmeleri.
Allah gönlüne göre vermiş canım ne mutlu ben en az 3 demistim hep hala öyle benim kardeşim yok çocuklarımın kardeşleri olsun istiyorum

Kuzum nettende baktm öyle yaziyor ama Neden doktor buna gore hesaplayip vermiyor doktor 16cm olarak söyledi ben hesapladigimda 13lerde çikiyor
Fl si ile 7 yi carpincami 13 cikti benim kâğıtta fl si 3.25 yazıyor 7 ile çarpınca 23 e yakın bir değer çıkıyor

Kızlar bende oğlumun babasına benzemesini çok isterim huyununda çok akilliymis bana çekerse yandım ben çok yaramaz mızmız misim

Kız kardeş olmak ablası olması bence doğuştan en yakın arkadaşı hazır demek olması, 3 kız 4 erkek 7 kardeşiz 2 ablamla da konuşmadan günü kapattığımız hiç olamamıştır herşeyde destek, herşeyde yol gösterici çok güzel bişiy insanın ablasının olması

Canim bende 2 kez kayip yasadim. Ama sildim kafamdan o dusunceyi..riskli donemide atlattik cok sukur.. aklina kotu seler getirme..dua oku icin daralinca... dra gidicekken dogal olarak strese giriyoruz o da normal..

Hayırlı olsun kuzum Salih bir evlat olsun adida güzelmis
Öyle tabi evlat çok baskadiyorlar .benimde ilk çocuğum olacak heyecanla kucağıma alacağım gunu bekliyorum oğlumu
hep boyle 2 heceyı gecmeyen sade kısa isimler var aklımda babasıyla da anlaşabılırsek ınsallah :) ay amin canım amınn :)

Yanlis anlama ama boyle yazilar okuyunca cok uzuluyorum... erkek bebege eyvallah napalim bizdeki sansta bu der gibi yazilar okuyorum.eskidende dile getirmistim..kiyafet konusunda tekrar dile gelince yine dikkatimi cekti.
Giyinmek giyindirmek zevk meselesi..erkek bebekler icinde cok tarz seler var.. para varsa sorun yok :))

kızlar yenı canta favorım , alıexpreste yaklasık dolar kuruyla 200 kusur cok begenmıstım ama phalı gelmıstı, rastgele karsıma cıktı 125 kargo dahıl suan emzırme yastıgıda 35 tl imiş. (Babynest değil resimdeki ama) nasıl sızce

Anlamadim canım tabiki giyinmek giydirmek mesele değil tek duam hayırlı sağlıklı olmasi.ben iki kayip yaşadım baya uğraştık bebeğimiz olsun diye. Allahim ne verirse razıyım evladın kızı erkeği olmaz yeterki hayirli saglikli Salih olsun hepimizin ki inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…