2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sanırım verdiği tek kullanımlık ilaca diyorsun canm. Gece uyanıp icecem. Gun içerisinde de en ez 2 lt su içiyorum ama demekki eksik kaliyo
Canım korkma ben de de çıkmıştı doktorun verdiği idrar söktürücü bişe var suya atılan o varya super bişe tertemiz etti beni bol su iç

Allah gönlümüze göre versin inşallah

Inşallah sağlıcakla da kullanırsınız canm
Bencede insan heveslenince almalı bende şimdiden birkaç parca almaya basladm

Hoşgeldin annee

Darısı basıma canım:)kızım var Rabbim saglıkla erkeğide taddırır insallah ama bana iki doktor benziyo dedi yüksek ihtimal sana görmeden mi dedi acaba yoksa görüp mü dedi?
Allah hayirlisini versin insallah canim gonlune gore. Valla ultrasondan bakti benziyor dedi. gormeden derken ne dedigini tam anlayamadim ya acikcasi canim kusura bakma.

Aynen ben de aldim valla. Normalde Istanbul'da yasiyorduk, gorev icin Urfa'ya geldik. Tatil icin Hazir istanbul'dayken gezeyim de alayim dedim aldim bir suru sey valla. Ananesi de aldi.

Canım Denizli'de 1 tane perinatolog var; Çağrı Güven. Devlet hastanesindeydi ama 2 hafta kadar önce oradan istifa etti, şimdi Özel Sağlık Hastanesi' nde başlayacak. Ondan al mutlaka randevunu, hastaneyi ara onlar yönlendirir seni. Ben ondan 31 Ağustos gününe aldım; o gün 21+2 olacağım tam. Başka yerde sakın sakın yaptırma, bu işin uzmanı perinatologlar çünkü, diğerleri hep radyolog.

Aynen ben de aldim valla. Normalde Istanbul'da yasiyorduk, gorev icin Urfa'ya geldik. Tatil icin Hazir istanbul'dayken gezeyim de alayim dedim aldim bir suru sey valla. Ananesi de aldi.
Ohoh şansli bebekler annelerde çok şanşli bebişciklerde bizde bir şehir dışina çikalim hemen bebişe birşeyler bakiyoruz kuzum

Mutlaka bağlı olduğun sağlık ocağına gidip bildir. Aşılarını, kilonu vs her şeyini takip edip seni yönlendiriyorlar.
Rutin dr kontrollerime gidiyorum zaten, haftaiçi çağıracakları için gidemem diye düşündüm açıkçası. Aile hekimimi bile bilmiyoru :) bir öğrenip bildiriyim teşekkürler

Aynen senin dedigini dedi doktorumuz ben telafuz edemedim iç sesim oldun 3eylüle verdiler randevuyu rıdvan beyin odasinin hemen yan tarafından aldik randevuyu ayni doktordan bahsediyoruzdur herhalde

Rutin dr kontrollerime gidiyorum zaten, haftaiçi çağıracakları için gidemem diye düşündüm açıkçası. Aile hekimimi bile bilmiyoru :) bir öğrenip bildiriyim teşekkürler

Doktor kontrolü hariç devlet de zorunlu tutuyor. Sen uygun bi zamanında gitmeye çalış.

Aynen senin dedigini dedi doktorumuz ben telafuz edemedim iç sesim oldun 3eylüle verdiler randevuyu rıdvan beyin odasinin hemen yan tarafından aldik randevuyu ayni doktordan bahsediyoruzdur herhalde

Aynen öyle, ben de Rıdvan beyin sekreterinden telefonla aldım randevuyu. Evet aynı kişidir, başkası olamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…