2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bugün dr a gittim 213 gr olmuş:) kan ve idrar tahlili yaptırdım. Kanda nötrofil (neu) yüksek çıkmış, dr önemli değil dedi. Bu haftalarda kan tahlili yaptıranınız var mı? Bir de nöral tüp defekti bakıcaz dedi onun sonuçları henüz çıkmadı

Çok geçmiş olsun. Ben de yarın serklaj olacam 17 haftam yarın doluyor. Biraz tedirginim. Beni biraz bilgilendirir misin bu operasyonla ilgili, zor bir işlem mi?
Tabiki ilk gebeliğin mi?
Bi defa kendin için hiç endişelenme canım acı ağrı duymuyosun kesinlikle ben ilk bebeğimi kaybettiğim için mecburdum bunu yaptırmaya bebeğine odaklan ona olumsuz duygular yollama bende çok korkuyodum o sabaha kadar içim çok rahat gittim hastaneye ameliyathanede keyfim yerinde okuyodum sürekli bildiğim sureleri çatalda bacaklarım bağlanana kadar çıktığımda kendimdeydim wc gidebildim ama benim riskim malesef yüksek o yüzden yatarak geçircem galiba çünkü biraz ağrım oluyo ve bu istenen bi durum değil kendine iyi bak bebeğin de sende Allah'a emanet ol. Unutma en azından önlem alınıyor ben birini 23. Haftada normal doğumla doğurdumve kimse bana erken doğum riskin var dememişti şükret sabret umarım sonu güzel olur.

Devlet cok zor almasi. Bu gidisle ozelde olucak gibi. Devlet zaten siyah beyaz gosteriyormus. Gitmisken canli gibi gormek de cok guzel olur :) bir de ozel gungoren hastanesini gordum nette. Aradim acmadilar birazdan tekrar ariycam fiyat icin bende.

Ben yaptirdim benimde bi kac tanes oyle dusuk yuksek fln cikmis , b12 hariç tüm değerlerin iyiymiş şimdilik multivitamjnle devam edicez dedi senin ve bebeğin ihtiyacını karşılıyor dedi değerlerine göre b12 için haftada bir iğne olucam sadece

Bizim kadin dogumcu radyolojiye yaptirma perinatoloji uzmani yapsin radyolojinin baktigi kadar burada bende bakarım demişti istersen bi arastir bu perinatoloji radyolojiyi kuZum
en mantiklisi devlet çok yüksek o paraya bebise neler alir annesi neler

Maşallah bebişe kocaman olmuş
Biz yaptirdik kuzum sadece kan degerim düşük çiktı 11.7 kan ilaci verdi

Çok pahalı ya Gaziosmanpaşa görüntüleme merkezi var oradada perinatolog yapıyormuş 350tl.arkadasim tavsiye etti .ne yapacaksın peki seni

Kızlar ben detaylı ultrason için atıl yüksele randevu aldım zar zor yer buldum kaç ay önce. 21. Haftada gideceğim

Maşallah bebişe kocaman olmuş
Biz yaptirdik kuzum sadece kan degerim düşük çiktı 11.7 kan ilaci verdi
Valla büyümüş 3 boyutlu ultrasonla bir sürü fotograf verdi vesikalık gibi pek çirkin:)))) valla yüksek çıkmış neu ama önemli değil dedi. Nmral tüp defekti için olan test canımı sıkıyor, alfa-fetoprotein die bişiye bakıyor. Yaptırdın mı sen? İnş olumsuz bişi çıkmaz

Kızlar bu arada, sağlık ocağına bildirim zorunlu değilmiş istiyorsan bildir dedi dr um. Tetanoz aşısını da sordum ona da zorunlu değil istersen yaptır dedi. Haftaiçi izin alıp hem bildirimde bulunup hem de yaptıracağım aşıyı

Çok pahalı ya Gaziosmanpaşa görüntüleme merkezi var oradada perinatolog yapıyormuş 350tl.arkadasim tavsiye etti .ne yapacaksın peki seni
350₺ daha iyiymiş ama istenlen tarihe gün bulabilinir mi oda sıkıntı, oyüzden ben riske atmak istemedim medipoldeki dr tanınmış ve kadın olduğu için orayı tercih ettim ama tabi gerçekten fahiş fiyatlar

Evet evet bizimkide öyle doktor ayni sana benziyor dedi bende neresi bana benZiyor uzayli bu dedim tamm benim olsun ozaman çok tatlı diyor İnşallah sonuçlarin iyi çikar kuZum valla ilkkez duyuyorum desem inanirmisin ne için yapiyorlar onu

Oluş api demi alanında çok iyi bir doktor kendisi prof zaten ama fiyatı çok pahalı 750.
Sen İstanbuldasin sanırım normalde hangi doktora gidiyorsun
Ben mega ya gidiyorum orada lebriz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…