- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki ilk gebeliğin mi?Çok geçmiş olsun. Ben de yarın serklaj olacam 17 haftam yarın doluyor. Biraz tedirginim. Beni biraz bilgilendirir misin bu operasyonla ilgili, zor bir işlem mi?
Ben yaptirdim benimde bi kac tanes oyle dusuk yuksek fln cikmis , b12 hariç tüm değerlerin iyiymiş şimdilik multivitamjnle devam edicez dedi senin ve bebeğin ihtiyacını karşılıyor dedi değerlerine göre b12 için haftada bir iğne olucam sadeceKızlar bugün dr a gittim 213 gr olmuş:) kan ve idrar tahlili yaptırdım. Kanda nötrofil (neu) yüksek çıkmış, dr önemli değil dedi. Bu haftalarda kan tahlili yaptıranınız var mı? Bir de nöral tüp defekti bakıcaz dedi onun sonuçları henüz çıkmadı
Bizim kadin dogumcu radyolojiye yaptirma perinatoloji uzmani yapsin radyolojinin baktigi kadar burada bende bakarım demişti istersen bi arastir bu perinatoloji radyolojiyi kuZumValla bana da pahalı geldi açıkçası bi de normalde uygun bir hastane, bende o yüzden bi devletten randevu aldım oraya soracağım yaptırabilirsem devlette yaptırırım o paraya da bebişimin bi eksiğini alırım, ama devlette sıra gelmezse de özel radyoloji merkezlerini arayıp fiyat alacağım
Maşallah bebişe kocaman olmuşKızlar bugün dr a gittim 213 gr olmuş:) kan ve idrar tahlili yaptırdım. Kanda nötrofil (neu) yüksek çıkmış, dr önemli değil dedi. Bu haftalarda kan tahlili yaptıranınız var mı? Bir de nöral tüp defekti bakıcaz dedi onun sonuçları henüz çıkmadı
Çok pahalı ya Gaziosmanpaşa görüntüleme merkezi var oradada perinatolog yapıyormuş 350tl.arkadasim tavsiye etti .ne yapacaksın peki seniMerhaba bende bikaç yerden giyat bilgisi aldım ayrıntılı ultrason için medipolde prof.dr yapıyor 745₺ kadın dr medicalpark bahçelievlerde peritanoloğ bakıyor kadın dr 600₺ medicine da erkek dr peritanoloğ 500₺ nisa hastanesinde ise kadın doğumcu ama bu konuda eğitim almış bir dr 450₺ yapıyor...
Dimi ya , birde çok ilgiliymis birde bende hayret ettim doğrusu ama nettede de aynı şekilde yorum gördüm ücretle ve memnuniyetle ilgili :)40 lira mı ayrıntılı ultrason mu gidip 5 saat bekleriz nolcakyoksa 500 tl :))
Dora daha mi iyi sanki...isim meselesi zor yaa..banada surekli onerilerde bulunuyolar..kiziyolar bide bisey begenmiyosun diyo...))
Valla büyümüş 3 boyutlu ultrasonla bir sürü fotograf verdi vesikalık gibi pek çirkin:)))) valla yüksek çıkmış neu ama önemli değil dedi. Nmral tüp defekti için olan test canımı sıkıyor, alfa-fetoprotein die bişiye bakıyor. Yaptırdın mı sen? İnş olumsuz bişi çıkmazMaşallah bebişe kocaman olmuş
Biz yaptirdik kuzum sadece kan degerim düşük çiktı 11.7 kan ilaci verdi
Afra daha güzel bence Dora’danayak basılmamış toprak demekmiş Afra
![]()
Canım duphalac 2 3 gun sonra etkı eder haberın olsunKizlar kabizlik icin doktorumu aradim duphalac verdi sabah aksam icecekmisim duzelsinde tek icerim
Kizlar kabizlik icin doktorumu aradim duphalac verdi sabah aksam icecekmisim duzelsinde tek icerim
350₺ daha iyiymiş ama istenlen tarihe gün bulabilinir mi oda sıkıntı, oyüzden ben riske atmak istemedim medipoldeki dr tanınmış ve kadın olduğu için orayı tercih ettim ama tabi gerçekten fahiş fiyatlarÇok pahalı ya Gaziosmanpaşa görüntüleme merkezi var oradada perinatolog yapıyormuş 350tl.arkadasim tavsiye etti .ne yapacaksın peki seni
Evet evet bizimkide öyle doktor ayni sana benziyor dedi bende neresi bana benZiyor uzayli bu dedimValla büyümüş 3 boyutlu ultrasonla bir sürü fotograf verdi vesikalık gibi pek çirkin:)))) valla yüksek çıkmış neu ama önemli değil dedi. Nmral tüp defekti için olan test canımı sıkıyor, alfa-fetoprotein die bişiye bakıyor. Yaptırdın mı sen? İnş olumsuz bişi çıkmaz
Oluş api demi alanında çok iyi bir doktor kendisi prof zaten ama fiyatı çok pahalı 750.350₺ daha iyiymiş ama istenlen tarihe gün bulabilinir mi oda sıkıntı, oyüzden ben riske atmak istemedim medipoldeki dr tanınmış ve kadın olduğu için orayı tercih ettim ama tabi gerçekten fahiş fiyatlar