• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar bir şey soracağım. Karnınız öok sert mi yok sa eskisi gibi mi.
Benim bazen çok sert oluyor bazen yumuşak anlaamdm

Evet evet bizimkide öyle doktor ayni sana benziyor dedi bende neresi bana benZiyor uzayli bu dedim :KK70:tamm benim olsun ozaman çok tatlı diyor :KK71:İnşallah sonuçlarin iyi çikar kuZum valla ilkkez duyuyorum desem inanirmisin ne için yapiyorlar onu
Canım nöral tüp defekti için bi test rutin dedi, bakalım inş iyi çıkar. Ay ben de e.t.ye benziyor uzaylı gibi dedim yalnız değilmişim:))))

Oluş api demi alanında çok iyi bir doktor kendisi prof zaten ama fiyatı çok pahalı 750.
Sen İstanbuldasin sanırım normalde hangi doktora gidiyorsun
Ben mega ya gidiyorum orada lebriz var
Evet oluş apideb aldım günü bende medipolde yaptırıyorum takibimi ilk doç.elif benk diye bi dr vardı ona gittim girip çıkmam bir oluyordu daha sonra biraz araştırdım elif hanım ve nagihan hanım için çok iyi diyorlardı nagihan hanıma gidiyorum çok iyi bi dr memnumum inşallah sonuna kadarda fikrim değişmez lebriz hanımı duydum ama tavsiyelerini almamıştım.

Evet oluş apideb aldım günü bende medipolde yaptırıyorum takibimi ilk doç.elif benk diye bi dr vardı ona gittim girip çıkmam bir oluyordu daha sonra biraz araştırdım elif hanım ve nagihan hanım için çok iyi diyorlardı nagihan hanıma gidiyorum çok iyi bi dr memnumum inşallah sonuna kadarda fikrim değişmez lebriz hanımı duydum ama tavsiyelerini almamıştım.
Nagihani bende biliyorum çok iyidir oda. Bende doktorumdan memnunum insallah böyle devam eder

Kızlar medipol mega çok istiyor. Benim doktorum medipol kosuyolunda. İlgilenirseniz orada perinatolog hakan beyin ucreti 485 TL.

Kizlar merhaba nasilsiniz :) kizimla ugrasmaktan pek yazmaya firsatim olmuyor ama takipteyim.. Benim durmadan uyuyasim var uyku cooooook tatli geliyor bana :) kizim uyuyunca hemen sekerleme yapiyorum ya

Kızlar Silverette aldım, daha doğrusu eşimin kuzeni letgoya koymuş satmak için eşimde ondan almış, Gumuş nihayetinde bozulacak bişiy değil bebeği de 4 aylık olmuş onun çok işe yaramış, karbonatlı suyla dezenfekte ettim bebişimin doğmasını bekleyecekler şimdi :KK54:

Eklentiler

• CA970659-4CDB-4FF5-8DBD-32A4ED22A8D9.webp
    CA970659-4CDB-4FF5-8DBD-32A4ED22A8D9.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar Silverette aldım, daha doğrusu eşimin kuzeni letgoya koymuş satmak için eşimde ondan almış, Gumuş nihayetinde bozulacak bişiy değil bebeği de 4 aylık olmuş onun çok işe yaramış, karbonatlı suyla dezenfekte ettim bebişimin doğmasını bekleyecekler şimdi :KK54:
Güle güle kullan inşallah sorunsuz bir emzirme dönemin olur Bende baktım ama çok pahalı geldi

Bu nedir?

Merhaba arkadaşlar. Bende Allah ın izniyle ocak annesi olucam. Gerçi aralıkta olabilir ama hayırlısı :) benim biraz sıkıntılı geçti diyebilirim birde kaybım var. Ama rabbim nasip etti çok bekletmeden. Ben birşey sormak istiyorum 19+1 im bugün. İlk gebeliğim ama 17. Haftada hissetmeye başladım şuan çok met hissediyorum hareketlerini fakat hep kasık bölgemde. Sağ sol orta değişiyor ama hep kasıkta yani sezaryen çizgisi olur ya onun oralarda falan. Doktoruma sormayoda unuttum ve kafama çok takıldı. Acaba sıkıntımı bu ya doktorum bugğn herşey yolunda dedi ama sormayı unuttum :( uzun oldu biraz ama cevaplarsanız çok sevinirim .. hepimizinki hayırlı sağlıklı evlatlar olur inşallah :)

Ne olduğunu öğrendim. Bi tek bunu mu takıyoruz. İlaç sürmeye gerek yok mu bunu kullanınca . İşe yarıyormuş

Back
X