O yüzü mü ya hiç benzemetedim
Sağol canım cevap verdiğin için.
Bu arada herkese günaydın
Benim gittiğim yerde de Medipol mega da normal doğum 1600 sezeryan 3bini buluyor galiba.
İstanbul'da cok pahalı.acibadem falan ucuk vaziyette
Detayli icin randevu aldim ben kizlar. Hekimoglu goruntuleme merkezi varmis Capa civarinda. 300 tl mis cd 4 boyutlu resim veriyolarmis. Baska yerlere gore uygun buldum ben. Kacirmak istemedimm
Bende pıhtı vardı o yüzden düşük yapıyordum şimdi günlük iğne vuruyorum senin düşük sebebi neydi şimdi nasılsın bende hala korku var bir türlü atamadım üstümden herkes bebeğine bişeyler bakıp düşünürken hatta alırken ben hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum bebek doğsa bile bu benim mi derim galiba o durumdayım
Taşınmanın en güzel yanı evde yaramayan ne varsa elden çıkıyor ve tüm ev bir elden geçiyor
Sen nasılsın Bebişin cinsiyeti belli oldu mu adı ne olacak Allah'ın izniyle
Kızlar doğum ücreti konuşmuşsunuz . Ben ankra memorial hstanesine gidiyorum . Özel sigortam yok . Testler doğuma kadar muayeneler ikili tarama şeker yükleme nstler içinde doğum sezeryan olucak 1750 bir verdik 5 muayenede 1750 tekrar vericez doğumdada 6 yakın ödeyeceğiz . Bebeği hastane kendisi giydiriyor . Anneye kuaför hizmeti var .
Kızlar doğum ücretinden bahşedilmiş. Ankara medicana da ya da memorialde yapabilirim ben ama doktorum dışarıdan girecek. Sizin bahsettiğiniz fiyatlar o hastanenin dr u ile yapilirsa olacak.olan fiyatı mi
Kızlar doğum ücreti konuşmuşsunuz . Ben ankra memorial hstanesine gidiyorum . Özel sigortam yok . Testler doğuma kadar muayeneler ikili tarama şeker yükleme nstler içinde doğum sezeryan olucak 1750 bir verdik 5 muayenede 1750 tekrar vericez doğumdada 6 yakın ödeyeceğiz . Bebeği hastane kendisi giydiriyor . Anneye kuaför hizmeti var .
Canım seni öyle görmeseydi de -ki zaten genital bölge tarafımıza geçmiyor ki babalar baş ucumuzda elimizi tutuyor manevi bir destek- bazı erkeklerde sen artık anne oldun deyip eş gözüyle değil anne gözüyle kutsal yüce gibi görüp bir süre cinsellik istemediklerini duymuştum ama dediğim gibi seni görmesiyle alakalı değil
Benim esim gordugu icin etkilenmis canim..genital bolgemi degil ama kordonumu fln cikarirken Ben bile gordum catalda bilmiyorum zaten o perdeden bakmis Ben onu gormedim ama yorgan gibi diktiler seni dediaslinda canimin acimadigini cok guzel bi duygu oldugunu yine olsa yine yaparim dedigimi defalarca anlattim ama etkileniyorlar bence bazialri tabi Ben soguyorlar demiyorum cok yakindik sadece cinsel anlamda yaklasamiyrolar