2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım benım de ara ara oluyor doktor normal olabılır bol su ic dedı
Bana da normal diyor doktoruma güvenim tam ama ilk gebeliğimde hiç yoktu insan gene de farklı birşeyler mi var diye düşünüyor ara ara geçen ama hep bir kasık ağrısı var ayrıntılı usde daha çok içim rahatlayacak sanırım

Istene eve donuyorum.metrodayim.benimki yine kiprasmaya basladi :)) ama biraz daha yukarda gobegime daha yakin yukarimi cikiyo acaba bu zamanlarda ....bu konuda hic bilgim yok
Evet canım artık göbek deliğimizin oralara çıkıyormuş ben senden bir hafta gerideyim bugün okudum benimkinde bile artık yukarıda hissedeceksiniz bebeğinizi diyordu, seninki çoktan çıkmıştır :)

Evet canım artık göbek deliğimizin oralara çıkıyormuş ben senden bir hafta gerideyim bugün okudum benimkinde bile artık yukarıda hissedeceksiniz bebeğinizi diyordu, seninki çoktan çıkmıştır :)
Aslinda 1 2 gundur pek sessizdi..bende dusunmustum yermi degisti diye :) bugunde net fark ettim ..gezsin bakalim oralar onun

Bu sıcakta nerede üşüttüm anlamadım sırtım ağrıyor boğazım göğüs kemiklerim ağrıyır zor nefes alıyorum ve beni bekleyen 7 kilo domates + 3 kilo kırmızı biber hazırlanmayı bekliyor

İş oldumu bulunur hastalik kuzum çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine yardimci olabilecek birisi varsa yardim iste şimdiden kolay gelsin

Insallah hepımız ayrıntılı ultrason sonrası ıyıce rahatlarız

Benim bugün aynen bu şekil ağrım var oturunca kalkınca batıyor sanki karnım neden olabilir böyle bişey ağrım olmazdı okadar
Dr bebek büyümesine bağlı rahim de büyüyor normal diyor gebeliğin başından beri ara ara hep kasık ağrım var

İş oldumu bulunur hastalik kuzum çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine yardimci olabilecek birisi varsa yardim iste şimdiden kolay gelsin
Malesef ya kimsemiz yok burada resmen aynı şehirde gurbetlik çekiyoruz ailemle ben bi ucunda onlar bi ucunda İstanbul’un 2 saat sürüyor aramız

Malesef ya kimsemiz yok burada resmen aynı şehirde gurbetlik çekiyoruz ailemle ben bi ucunda onlar bi ucunda İstanbul’un 2 saat sürüyor aramız
İstanbulunda o tarafi kötü ya ayni sehirdesin ama sanki başka sehirde olmasindan daha zor allah yardimcin olsun kuzum ne diyim

Benim alt karın bölgemde ağrı ve kasıklarda hala sancı var cuma da benim ayrıntılı var
Umarım kasılmalar azalır biter bebeklerimiz miadında gelir
Amin canım inşallah.ayni şekilde bugün agrım artti bakalim geçmezse yarın gideceğim doktora detaylı sonuçlarında inşallah güzel çıkar

Benim bugün aynen bu şekil ağrım var oturunca kalkınca batıyor sanki karnım neden olabilir böyle bişey ağrım olmazdı okadar
Ayni canım bugün bendede başladı baya arttı agrım dediğin gibi oturup kalkarken batiyosanki kasiklarim patlayacak yada Ne bilim sıkışıyo gibi

Geçmiş olsun canım çok dikkat ete kendine limonlu çay iç ve dinlen.bizim hasta olmamamiz lazım cunku ilaçta kullanamıyoruz insallah çabuk atlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…