2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar herkese selam.bugun sabah randevum vardı.yavrumu gördüm,her şey yolunda çok şükür.16 cm ve 194 gr olmuş maşallah bebeğime.kalbi de 154 atıyordu.her yerini ölçtü doktor.bacak arasını da net şekilde gördüm.cok komikti :) cinsiyetimiz kesinleşti artık.minnoş bir kızımız olacakmış inşallah

Kızlar doğum ücretinden bahşedilmiş. Ankara medicana da ya da memorialde yapabilirim ben ama doktorum dışarıdan girecek. Sizin bahsettiğiniz fiyatlar o hastanenin dr u ile yapilirsa olacak.olan fiyatı mi
ben medicana'da yapacağım, doktorum dışarıdan ama anestezi doktorunu da kendisi getiriyor. çocuk doktoru hastanenin olacak. yani doktoruna göre de değişebilir. bana verdiği toplam rakam.

Benim alt karın bölgemde ağrı ve kasıklarda hala sancı var cuma da benim ayrıntılı var
Umarım kasılmalar azalır biter bebeklerimiz miadında gelir

hayırlı ugurlu olsun kuzum benım :) sağlıkla gelsın meleğin :)

Hosgeldin canım,yoklugun belli oldu buralarda.Ömer Mete çok güzel bir isim,adıyla yaşasın paşa.bana da kız ismi bulur musun :)
Bende özledim sizi. Allah razı olsun seninde kız olduğu netletmis gözün aydın sağlıkla gelsin kuzun benim kızım olsaydı Ayşe Dilay veya ayse melek olacaktı canım belki beğenirsin

Hangi doktora gidiyorsunuz?

Bende özledim sizi. Allah razı olsun seninde kız olduğu netletmis gözün aydın sağlıkla gelsin kuzun benim kızım olsaydı Ayşe Dilay veya ayse melek olacaktı canım belki beğenirsin

Sağol canım.bu isimler de aklımda bulunsun.simdilik aklımızda asya ve masal var.ama zamanımız var daha buluruz :)

Ben de ilk hamileliğimde eşime gir diye şaka yapmıştım. O da lütfen benden böyle birşey isteme demişti. Ben de girmesi taraftarı değilim. Herkes kaldıramaz bence.

Istene eve donuyorum.metrodayim.benimki yine kiprasmaya basladi :)) ama biraz daha yukarda gobegime daha yakin yukarimi cikiyo acaba bu zamanlarda ....bu konuda hic bilgim yok

Istene eve donuyorum.metrodayim.benimki yine kiprasmaya basladi :)) ama biraz daha yukarda gobegime daha yakin yukarimi cikiyo acaba bu zamanlarda ....bu konuda hic bilgim yok
Evet yukarı doğru cikicak son aylarda büyüme ile birlikte göğüs kafesinin altında hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…