Senin her zaman mı oluyor canım. Benim arada bir oluyor. Seni zorluyorsa bir doktora görün istersen. Sağlık ocağında idrar tahlili yaptır ya da. Sürekli acaba hasta mı oldum deyip durmazsın. O psikoloji kötüdür çünkü.
Gınaydın hanımlar
Aranızda ben gıbı ıdrarını yaparken karunda ve sag ve sol yanlarda agrısı olan var mı ? Saglık ocagından geldım ama sormayı unuttum okadar cok bekledım kı hasta cıksın dıye kafam dagıldı sanırum
Günaydın güzel anneler.size birşey danışmak istiyorum.ben şimdi cinsiyet partisi yapacam ya,cinsiyetimiz belli oldu ama ya değişirse diye de korkmuyor değilim.cunku herkese partiyle açıkladıktan sonra değişirse çok komik olur.bacak arasını net şekilde gördüm,dümdüzdü hicbir çıkıntı yoktu.bu haftadan sonra çıkıntı oluşmaz dimi ???? :)
Minik bamya :) maşallah size de canım.valla ben dünden beri çok alıştırdım kendimi.karnimi kızım diye okşuyorum seviyorum isimler arıyorum.eger değişirse ben de şoke olurum.insallah değişmez:)
Gınaydın hanımlar
Aranızda ben gıbı ıdrarını yaparken karunda ve sag ve sol yanlarda agrısı olan var mı ? Saglık ocagından geldım ama sormayı unuttum okadar cok bekledım kı hasta cıksın dıye kafam dagıldı sanırum
sabahları benımde oluyor ben bunu tuvaletın tutulmasından kaynaklı oldugunu dusunuyorum.Gecede ıkı kez fln kalkıyorum gercı ama sıkısıp kalkıyorum mesela o zamanda oluyor gün içinde yine uzun sure gıtmezsem olabılıyor
Minik bamya :) maşallah size de canım.valla ben dünden beri çok alıştırdım kendimi.karnimi kızım diye okşuyorum seviyorum isimler arıyorum.eger değişirse ben de şoke olurum.insallah değişmez:)
Mesela bende ilk olduğunda 3 gün sürdü son gun sabaha kadar uyumamıştım dr gittim sonra geçti şimdi tekrar başladı dün baya kötüydüm yine lavobaya gitmek eziyete dönmüştü bu gün azaldı ama sen kontrolüne daha çoksa yinede bi dr git istersen herkezin aynı olmuyo
Bana da hicbir şey demedi doktorum canım.sadece 20.haftada mutlaka gelmen lazım önemli bir hafta dedi o kadar.ben de burada herkes araştırıp randevu falan alınca telâşlandım aslında.benim de 3 eylülde randevum.gittigimde yönlendirir herhalde.
Yani aslinda soylemesi gerekirdi ama belki tam haftan geldigi icin o zaman yonlendirir canim. Benim de 1eylul kendi doktorum ama 28inde ayrintili oldugu icin doktoru bi sonraki haftaya ertelicem