2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sabahları cok zorluyor ama gunduz badır oluyor .. burda saglık ocagında ıdrar tahlılı yapılmıyormuş ..
nasıpse bı devlet hastanesıne gıdeyım cunku kızımda hıc böyle bırsey olmamıstı

Bennn.bazen afedersin klozette oturmak bile eziyet gibi geliyo idrar testim temiz çıktı rahimi tutan bağlarla alakalı dedi dr

Tecrübeli anneler şimdi detaylıdan sonra sırada ne var seker yüklemesimi ?? Kacinci haftafa yapiliyo biliyormusunuz.

Olsa gozukırdu bu haftada bız gecen gun net sekılde gordul pıpıyı

Olsa gozukırdu bu haftada bız gecen gun net sekılde gordul pıpıyı

Minik bamya :) maşallah size de canım.valla ben dünden beri çok alıştırdım kendimi.karnimi kızım diye okşuyorum seviyorum isimler arıyorum.eger değişirse ben de şoke olurum.insallah değişmez:)

Bende oluyor bazen enfeksıyon olabılır bol su ic ıcebılıyorsan ben hala cok su ıcemıyorum mıdemı bulandırıyor

Sabahları cok zorluyor ama gunduz badır oluyor .. burda saglık ocagında ıdrar tahlılı yapılmıyormuş ..
nasıpse bı devlet hastanesıne gıdeyım cunku kızımda hıc böyle bırsey olmamıstı
sabahları benımde oluyor ben bunu tuvaletın tutulmasından kaynaklı oldugunu dusunuyorum.Gecede ıkı kez fln kalkıyorum gercı ama sıkısıp kalkıyorum mesela o zamanda oluyor gün içinde yine uzun sure gıtmezsem olabılıyor

Minik bamya :) maşallah size de canım.valla ben dünden beri çok alıştırdım kendimi.karnimi kızım diye okşuyorum seviyorum isimler arıyorum.eger değişirse ben de şoke olurum.insallah değişmez:)
Insallah saglıkla gelsın kuzucuklar

Kotu bısey degıl demı yanı? Her wc ye gıttıgınde oluyor mu
Mesela bende ilk olduğunda 3 gün sürdü son gun sabaha kadar uyumamıştım dr gittim sonra geçti şimdi tekrar başladı dün baya kötüydüm yine lavobaya gitmek eziyete dönmüştü bu gün azaldı ama sen kontrolüne daha çoksa yinede bi dr git istersen herkezin aynı olmuyo

Gittigimde 20 hafta 5 gun olcam.o zaman soler herhalde..nerde yapiliyo hicbilgim yok..hastanede var mi acaba

Yani aslinda soylemesi gerekirdi ama belki tam haftan geldigi icin o zaman yonlendirir canim. Benim de 1eylul kendi doktorum ama 28inde ayrintili oldugu icin doktoru bi sonraki haftaya ertelicem
Eve gidince dosyama.bakicam.oraya yaziyo...belki ben kacirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…