- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.220
- 598
ya aslında otekındede bı tık bellı oluyor kucuck ama 2.sınde barız bellı oluyor pipicik :) hayırlısı neyse o olsun kuzum :)Ben 16.haftada gittigimde doktor kiz demisti. Kızım kızım diye severken su an 18. Hafta kendi doktorum erkek dediherkeslere soyledik bi de kiz diye simdi gordum aslinda pipiyi ama yine de inanasim gelmiyor 3 hafta sora detayliyi duyunca inancam galiba ... uzerine el isareti olan fotoda kiz demisti, diger fotoda erkek dedi kendi doktorum. Kesin erkek mi acaba var mi fikirde bulunabilecek
Kız erkek farketmez saglikli olsun tabi de insan şok oluyor gerçekten:) esim içeri girmedi bile kız zaten diye sora cagirdi doktor gelsin görsun diye. .hala tuhafimAaa inanmıyorumbize de 13 ve 14.haftada 2 farklı doktor kız dedi birdaha da hiç gitmedim, kontrolumuz yarın.. hep kız alışverişi yaptık aynı şoku ben de yaşar mıyım acaba
kiz erkek farketmez dedigin gibi saglikli ve hayirlisi olsun canim:) aa sen diince o gozle baktim da ilkinde de minik bir sey varmis gibi sanki... oglum diye seveyim artik bari sonradan tekrar kiza donmez diye inaniyorum çocukcagizin kafa karisti iyiceya aslında otekındede bı tık bellı oluyor kucuck ama 2.sınde barız bellı oluyor pipicik :) hayırlısı neyse o olsun kuzum :)
Ben de katiliyorum.Sezeryan dogum için çok sıkıntı olmasa da ozellikle normal dogumda esinin çektiği sanciya karsi duydugu korkunun,endisenin,caresizligin yani sira, cocuk dogdugunda ne kdr sevinip duygusal olsalar da psikolojik olarak ister istemez cinsel anlamda sogukluk yasanabiliyor. sonuçta yasanan durum tabi ki doğal ve kutsal bir durum ama çocuk cikarken yasanan şeyleri gormeseler daha iyiben eşlerin doğuma girmesine şahsen karşıyım , okuduğum bır bilimsel yazıda da fıkrım sabıtlestı. Evet belkı sancı cekerken yanında olabılır destek olabılır ama doğum sırasında ben istemem
sen yınede ayrıntılıya kaadar oglum kızım deme bıtanem de canım de , ben minikom diyorum bu aralar benımde erkek bebişim 15+2 de 16+5 de erkek dendı doktorada dedım bak doktor alısverıs yapabılırmıyım emınsınızmııkiz erkek farketmez dedigin gibi saglikli ve hayirlisi olsun canim:) aa sen diince o gozle baktim da ilkinde de minik bir sey varmis gibi sanki... oglum diye seveyim artik bari sonradan tekrar kiza donmez diye inaniyorum çocukcagizin kafa karisti iyice
Ben 16.haftada gittigimde doktor kiz demisti. Kızım kızım diye severken su an 18. Hafta kendi doktorum erkek dediherkeslere soyledik bi de kiz diye simdi gordum aslinda pipiyi ama yine de inanasim gelmiyor 3 hafta sora detayliyi duyunca inancam galiba ... uzerine el isareti olan fotoda kiz demisti, diger fotoda erkek dedi kendi doktorum. Kesin erkek mi acaba var mi fikirde bulunabilecek
Amin canim benim sagolgüüle güle giysin kuzum sağlıkla :) biliyorum bu sıteyı :)
sagol canimmAynen canım çıkartılabilir gibi görünüyor zaten. Sağlıkla giysin prensesin :)
Amin canim sagolÇok güzelmiş canım güle güle kullansin kuzucun
tamam canim@Ytmz canim kilom 57.5 anca tartilabildim de gunceller misin
Bu iyi fikir o zaman canım , bebegime devamsen yınede ayrıntılıya kaadar oglum kızım deme bıtanem de canım de , ben minikom diyorum bu aralar benımde erkek bebişim 15+2 de 16+5 de erkek dendı doktorada dedım bak doktor alısverıs yapabılırmıyım emınsınızmııevet dedi ama kesın sonuc dogumda bellı olur tamam dedim bende en azından ayrıntılıya kadar bişey dememeye calısıyorum arada dıyorum ama
Hadi hayirlisi o zaman... sagliklica kucagimiza alalım insallah:)Benim kucuk Paşa'nın da ultrasonda ilk ultrason goruntusu bu şekilde iken Dr bu erkek bebek dedi bence artık değişmez canım sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah
Yaa nasıl şuan bana da 16. Haftada kız dediler bi sürü pembiş şey aldım ben ya değişirseBen 16.haftada gittigimde doktor kiz demisti. Kızım kızım diye severken su an 18. Hafta kendi doktorum erkek dediherkeslere soyledik bi de kiz diye simdi gordum aslinda pipiyi ama yine de inanasim gelmiyor 3 hafta sora detayliyi duyunca inancam galiba ... uzerine el isareti olan fotoda kiz demisti, diger fotoda erkek dedi kendi doktorum. Kesin erkek mi acaba var mi fikirde bulunabilecek
Yaa ben bi kac parca unisex almama ragmen soktayimYaa nasıl şuan bana da 16. Haftada kız dediler bi sürü pembiş şey aldım ben ya değişirse
Canim Hayirli olsun ozel mi devlet mi acabakiz erkek farketmez dedigin gibi saglikli ve hayirlisi olsun canim:) aa sen diince o gozle baktim da ilkinde de minik bir sey varmis gibi sanki... oglum diye seveyim artik bari sonradan tekrar kiza donmez diye inaniyorum çocukcagizin kafa karisti iyice
Kiz diyen kucuk bir tıp merkeziydi canim , erkek diyen her zaman gittigim konak hastanesindeki doktorum:)Canim Hayirli olsun ozel mi devlet mi acaba
Bende bi artis olmadi canim..zaten terlemezdim.hala terlemiyorum.Kızlar terleme oranlarınız arttı mı yani hatırlamıyorum geçen yıllarda bu kadar terlediğimi gebelikle ilgili bişiy mi anlamadım, dışarı çıkmayı saymıyorum bile artık evdeyken de su gibi terliyorum duşa giriyorum duştan çıkıp gene terlemeye başlıyorum, bacaklarımdan ter damlacıkları süzülüyordu bugün yok artık dedim yani
Tesekkur ederim canim devlet te yanilabiliyorlarmista ondan sordumKiz diyen kucuk bir tıp merkeziydi canim , erkek diyen her zaman gittigim konak hastanesindeki doktorum:)
Terlemem normal, değişiklik olmadı. Ancak , soğan veya sarımsaklı bişey yediğimde kol altıma sanki soğan koymuşum gibi oluyor. Bu çok tuhaf. Eskiden böyle bir şey olmazdı.Kızlar terleme oranlarınız arttı mı yani hatırlamıyorum geçen yıllarda bu kadar terlediğimi gebelikle ilgili bişiy mi anlamadım, dışarı çıkmayı saymıyorum bile artık evdeyken de su gibi terliyorum duşa giriyorum duştan çıkıp gene terlemeye başlıyorum, bacaklarımdan ter damlacıkları süzülüyordu bugün yok artık dedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?