2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ya aslında otekındede bı tık bellı oluyor kucuck ama 2.sınde barız bellı oluyor pipicik :) hayırlısı neyse o olsun kuzum :)

Aaa inanmıyorum bize de 13 ve 14.haftada 2 farklı doktor kız dedi birdaha da hiç gitmedim, kontrolumuz yarın.. hep kız alışverişi yaptık aynı şoku ben de yaşar mıyım acaba
Kız erkek farketmez saglikli olsun tabi de insan şok oluyor gerçekten:) esim içeri girmedi bile kız zaten diye sora cagirdi doktor gelsin görsun diye. .hala tuhafim

ya aslında otekındede bı tık bellı oluyor kucuck ama 2.sınde barız bellı oluyor pipicik :) hayırlısı neyse o olsun kuzum :)
kiz erkek farketmez dedigin gibi saglikli ve hayirlisi olsun canim:) aa sen diince o gozle baktim da ilkinde de minik bir sey varmis gibi sanki... oglum diye seveyim artik bari sonradan tekrar kiza donmez diye inaniyorum çocukcagizin kafa karisti iyice

Ben de katiliyorum.Sezeryan dogum için çok sıkıntı olmasa da ozellikle normal dogumda esinin çektiği sanciya karsi duydugu korkunun,endisenin,caresizligin yani sira, cocuk dogdugunda ne kdr sevinip duygusal olsalar da psikolojik olarak ister istemez cinsel anlamda sogukluk yasanabiliyor. sonuçta yasanan durum tabi ki doğal ve kutsal bir durum ama çocuk cikarken yasanan şeyleri gormeseler daha iyi

sen yınede ayrıntılıya kaadar oglum kızım deme bıtanem de canım de , ben minikom diyorum bu aralar benımde erkek bebişim 15+2 de 16+5 de erkek dendı doktorada dedım bak doktor alısverıs yapabılırmıyım emınsınızmıı evet dedi ama kesın sonuc dogumda bellı olur tamam dedim bende en azından ayrıntılıya kadar bişey dememeye calısıyorum arada dıyorum ama

Benim kucuk Paşa'nın da ultrasonda ilk ultrason goruntusu bu şekilde iken Dr bu erkek bebek dedi bence artık değişmez canım sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah

Bu iyi fikir o zaman canım , bebegime devam

Yaa nasıl şuan bana da 16. Haftada kız dediler bi sürü pembiş şey aldım ben ya değişirse

Benimkine de kız dendi ama 12 14 te de kız denmişti 16 da Dr kesin isim düşünmeye başlayabilirsiniz dedi değişmez herhalde Değişirse bi şoka gireriz

Canim Hayirli olsun ozel mi devlet mi acaba

Kızlar terleme oranlarınız arttı mı yani hatırlamıyorum geçen yıllarda bu kadar terlediğimi gebelikle ilgili bişiy mi anlamadım, dışarı çıkmayı saymıyorum bile artık evdeyken de su gibi terliyorum duşa giriyorum duştan çıkıp gene terlemeye başlıyorum, bacaklarımdan ter damlacıkları süzülüyordu bugün yok artık dedim yani

Bende bi artis olmadi canim..zaten terlemezdim.hala terlemiyorum.

Bir de detayli usg yle ilgili merak eden arkadaslar vardi. Doktorum bana perinatolog birinin detayli usg yapmasinin uygun olduğunu soyledi. Radyologlar ve kendisi de bakabiliyormus detayliya ama perinatolog kadar ayrintili olmadigini, zaten bir sıkıntı olsa da yine perinatologa gonderecegini ifade etti. Onerdigi kisiler var arayip fiyat da ogrendim.biri kocaeli medical de eray caliskan(400 muayene+450 detayli usg), biri de anadolu saglik merkezinde zeki sahinoglu( o da muayene+detayli usg fiyatiymis kadikoyde kendi yerine gidildiginde 420 tl oldugu soylendi muayene ucreti de eklencek mi onu sormak lazim).

Terlemem normal, değişiklik olmadı. Ancak , soğan veya sarımsaklı bişey yediğimde kol altıma sanki soğan koymuşum gibi oluyor. Bu çok tuhaf. Eskiden böyle bir şey olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…