2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyor? Doktorumuz yönlendiriyor mu acaba?

pakette olsa iyiymiş ama yine uçuk bi rakam değil, hayırlı olsun. ben de alayım aynı yerden, ostim'deydi değil mi yeri yanlış hatırlamıyorsam?
Aynen cok yuksek degil rakam sukur en azindan. Galiba ymahalle demetevler tarafinda bende adresinden baktim da. Yol bilgim sifir navigasyonu ayarlayip gidicem nasipse yine:))

Kizlar masal ismini cok begeniyorum masala uyumlu bi isim daha olurmu uzun mu olur cok

Ben de masal ismini çok beğeniyorum.listemde mevcut.tek başına daha güzel sanki ama illa ikinci isim dersen yanına üç harfli isimlerden birisini getir de çok uzun olmasın.eda,ece,ada,ela,nil,naz vs.

Aslında paketimde var %100 paket çünkü ama hastaneler ultrasonu yapacak doktorun sgk anlaşması yok diyor normalde hastanenin anlaşması olmasına rağmen. tamamlayıcı sigorta olduğu için sgk anlaşması olmazsa karşılamıyor. Sanırım 19 mayıs ve akay hastanesi karşılıyor gibi. onlar da net bir şey diyemedi geldiğinizde talep girince görebiliriz ama normalde karşılar gibi bir cevap verdiler

Günaydın güzel anneler.size birşey danışmak istiyorum.ben şimdi cinsiyet partisi yapacam ya,cinsiyetimiz belli oldu ama ya değişirse diye de korkmuyor değilim.cunku herkese partiyle açıkladıktan sonra değişirse çok komik olur.bacak arasını net şekilde gördüm,dümdüzdü hicbir çıkıntı yoktu.bu haftadan sonra çıkıntı oluşmaz dimi ???? :)

Bana hic bisey demedi ayrintili icin.. 1 eylulde randevum.o zamanmi yonlendirir acaba

Bana da hicbir şey demedi doktorum canım.sadece 20.haftada mutlaka gelmen lazım önemli bir hafta dedi o kadar.ben de burada herkes araştırıp randevu falan alınca telâşlandım aslında.benim de 3 eylülde randevum.gittigimde yönlendirir herhalde.

Gınaydın hanımlar
Aranızda ben gıbı ıdrarını yaparken karunda ve sag ve sol yanlarda agrısı olan var mı ? Saglık ocagından geldım ama sormayı unuttum okadar cok bekledım kı hasta cıksın dıye kafam dagıldı sanırum

Bana hic bisey demedi ayrintili icin.. 1 eylulde randevum.o zamanmi yonlendirir acaba
Yani aslinda soylemesi gerekirdi ama belki tam haftan geldigi icin o zaman yonlendirir canim. Benim de 1eylul kendi doktorum ama 28inde ayrintili oldugu icin doktoru bi sonraki haftaya ertelicem

Düşünüyorum canım anlamı da güzel olsun istiyorum. İsim bulma işinde zorlanıyoruz biz yaa. Bulduğumuzda da eşimle uzlaşamıyoruz bir türlü. Doğuma kadar buluruz İnşallah

kesinlikle haklısın :) şükür bizde güzel etkiler bıraktı darısı başına canım

Günaydın sağ ve sol kasıkta ağrı oluyor bazen. Özellikle çok sıkıştığımda.

Cok farkedılıyor demı agrı ?enfeksıyon mu kaptım dıye aklıma geldı ama baska belırtıde yok
Senin her zaman mı oluyor canım. Benim arada bir oluyor. Seni zorluyorsa bir doktora görün istersen. Sağlık ocağında idrar tahlili yaptır ya da. Sürekli acaba hasta mı oldum deyip durmazsın. O psikoloji kötüdür çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…