2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar 18+5deyim ve hala hissedemiyorum bebgimin hareketlerini 2 gebeligimde daha ne kadar beklicem
Bende çok az hissediyorum zaten hissettiklerimde vuruşlar değil dalgalanma oluyor.elinizi karnınıza koyduğunuzda dalgalanma oluyorsa oda harekettir

Al benden de o kadar...ciddi kaygı bozuklugu yasiyorum. Her an bebegime bir sey olacakmis korkusu yasiyorum. Ultrasondan ciktigim zmm bi sure azalıyor ama sonra kaygilar geri geliyor. Bu yuzden her hafta ultrasona girdim ( lekelenmem vs oldu lac kez acile gittim) psikologa gittim bunla ilgili aslinda iyi geldiğini hissettim ama devam edemedim. Devam etmem gerekli hissediyirum. Calisiyor musun? Ben öğretmenim ve tatil bitmek üzere neyse ki. Bir an once okula baslasam diyorum belki böylece daha az kafaya takarim.

Resmen beni tarif ettin.. Ultrasonun etkisi maksimum 10 gün sürüyor, sonra gene başlıyor.. Ben de öğretmenim :) Aynen, az kaldı okulda kafamız dağılır biraz.. Yani unarım öyle olur

Resmen beni tarif ettin.. Ultrasonun etkisi maksimum 10 gün sürüyor, sonra gene başlıyor.. Ben de öğretmenim :) Aynen, az kaldı okulda kafamız dağılır biraz.. Yani unarım öyle olur
Detayli ultrason yaptirdin mi? Ptesi gunu yaptirdim ben ve onda sorun cikmadi cok sukur. O bir rahatlık getirdi neyse ki. Daha uzun surecegini dusunuyorum/umuyorum :)

Detayli ultrason yaptirdin mi? Ptesi gunu yaptirdim ben ve onda sorun cikmadi cok sukur. O bir rahatlık getirdi neyse ki. Daha uzun surecegini dusunuyorum/umuyorum :)

Detaylı ultrasonum 31 Ağustos'ta. 21+2'ye denk getirmek istedim. Arkadaşlarım genelde 21+2 gibi ayarlamaya çalış demişlerdi. Detaylı nasıl oluyor? Uzun bakıyormuş di mi?

Kızım ve benden günaydın herkesee her ne kadar haftanın son iş günü sürünerek işe gitsek de, bebeğim 1 gün daha büyüdü, kavuşmamıza az kaldı mutlu bir gün olsun

Detaylı ultrasonum 31 Ağustos'ta. 21+2'ye denk getirmek istedim. Arkadaşlarım genelde 21+2 gibi ayarlamaya çalış demişlerdi. Detaylı nasıl oluyor? Uzun bakıyormuş di mi?
Detaylıda uzun uzun bakıyor evet tek tek tüm organlarına. İyi olduğunu orda da göreceksin

Evet detaylida tek tek tum organlarini inceliyor. El ayak parmaklarina kafa icine kdr bakiliyor. Hayran hayran izledik, cok değişikti :) doktor alttan da muayene etti tum detayli ultrason randevularında o sskilde yapıyormuş o perinatolog. Acilma olup olmadigina bakti.

Ayy bak bunu ilk kez duydum o zaman hazırlıklı gideyim, belli mi olur? Söylediğin iyi oldu

Ayy bak bunu ilk kez duydum o zaman hazırlıklı gideyim, belli mi olur? Söylediğin iyi oldu
Bizim ayrintili 3 eylulde canim Ayrıntılıdan sonra bilgi verirmisin vajinal bakiyorlarmi ben ilkkez duyuyorum bakildigini saglikta olacaksin dimi ayrntilini

canım bende de aynı problem var basından berı kuyruk sokumu kuyruk sokumu dıyıp duruyordum, ortopedıye gıttım agrıyan yerımın kuyruk sokumu olmadıgını kuyruk sokumunun gayet yerınde dısarda fln olmadıgını soyledı kuyruk sokuma bakarkende resmn popomun ıcıne soktu elını , senın buyuk ıhtımal bırazdaha ustu agruyordur popo baslangıcının oldgu yer , sakrolıak eklem agrısı denıldı gebelikte ortaya cıkan bır durummuş kalça ağrısı yanı

bu sakrolıak eklemler gebelıkte hormonlardan dolayı esnemeye baslıyormus oynak hale gelıyormus bu doğumda lazım olan bıseymış aslında. o eklemler oynadıkcada kalca kemıgı sakrum da agrı yapıyor.Bende cıktı doktor belkı fıtık fln da olabılır ama bılemeyız dedı idare edıyorum sımdılık . Kuyruk sokumu dedıgın yer 2.resımdekı enn alt nokta imiş

Tum doktorlar bakiyor mu bilmiyorum ama bnm gittigim perinatolog bakiyormus rutin olarak tum gebelere detayli ultrason sonrasi. Öncesinde hemsire de bilgilendirmisti zaten gitmeden de ogrenebilirsin belki. Sart degil belki ama bence cok iyi oluyor rahim agzi uzunlugunu bilmek acisindan. Allah korusun gerekli durumdaysa serklaj vs yapilabiliyor daha bu haftalarda.

ah kuzum Allahın ıznıyle saglıkla gelecekler dunyaya yasayacak omru olduktan sonra , ben bırde psıkopat gıbı erken yapılan dogumları fln okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…