- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
yaptigim yoruma saygisizca cevap veren herkes hakettigi cevabi alir kusura bakmayin ukelaca cevap Veriyorsa cevabini alir teşekurler saglikla alin yavrunuzuda gerisi boşCanimin istedigi yerde yaparim tesekkur ederim. Keske azicik düşünmeyi ve sorgulamayi da bilseniz.
sizde yazdıklarımı okuyup anlamıs olsanız agzımdan sızın adınıza kesınlıkle yaptırmayın diyor bu arkadas dıye bırsey cıkmadı, sizin bulusunuz dıye bır konudan da bahsetmedım , hepımız araştırıyoruz yetmıyor farklı farklı doktorlara gıdıp gorus alıyoruz. Ve ayrıyetten hepımız özgürüz ve sırf doktor yapılacak dedı dıye uygun görmeyıp yaptırmadıgım seylerde oldu herkes bence burdakı anneler gayet özel ve blinçli anneler bu sekılde hıtap etmenız hıc doğru olmamış. KAdın programı demişsiniz aşağılamaya meyıllı bır ınsan oldugunuz zaten bu 2. cı cumlenız den sonra bellı oluyor. Kadın programı ızlemeyı bırakın ben her gün işyerınde calısıp Yurt dısı müşterilerimi idare etmeye calısıyorum. Ülke ülke onlarla uğraşıyorum. Ve evet türkçe ingilizce farketmeksizin bir çok makale yazı okuyorum. itham yapmadan önce karsınızdakının nasıl bırı oldugunu bılın ıstedım.DAha fazlada yazmaya gerek yok. Burdakı her kadın Aklı basında , bilinçli ( her gün kadın programı izliyor da olsa ) özel anneler. Herkes kendınce düşünüp tartıp karar verebilir . iyi günlerYahu ne vebali? Kimse yaptırmasin demiyorum lutfen yazılanı iyi okuyun. Bir suru bilimsel makaleyle desteklenmis bir konu ve artik bir suru doktorun da supheli gormedikleri bi hastaya önermedikleri bir durumdan bahsettim sanki benim bulusummus gibi konusmayin. Biraz arastirin ve doktorlarin her dedigini sorgusuz sualsiz kabul etmeyin lutfen. Herkes ozgur yaptırıp yaptirmamakta ama ulkede kabul goren her uygulama insan sagligi icin koşulsuz dogru olacak diye bir durum yok.
Benim tekirdag daki druma çok guvenirim oda kesinlikle yaptırın dedi bende gizli şekeri olanların açlık tokluk ile fark edilmeyeceğini biliyorumBir çok avrupa ülkesinde tartışma konusu bile değil bu şeker yükleme testi daha çok şey okudum , hiç şeker olmayan , açlık tokluk çok güzel çıkıp, bebeğini kaybedip gizli şekerden şüphelenen vs vs imkanımız varsa okuyalım yaptıralım arkadaşlar
gel görki bazı arkadaşlar saygı cercevesini geçip malesef kotu seyler söyleyebiliyor arkadaşım , ben de bır cok ayrı ayrı guvendıgım doktordan aynı yorumları aldım canım . Bebeklerımız saglıkla gelsınlerBenim tekirdag daki druma çok guvenirim oda kesinlikle yaptırın dedi bende gizli şekeri olanların açlık tokluk ile fark edilmeyeceğini biliyorum
Surda hic kimseye saygisizca cevap vermedim ama sizin direk benim.mesajimi alintilayip dalga gecer gibi acaba Avrupadakiler Turkiye ye bakıyor mu minvalinde abesle istigal yorumunuza başka turlu cevap veremezdim. Amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim, onun icin fikir paylaşımında bulunuyoruz zaten.yaptigim yoruma saygisizca cevap veren herkes hakettigi cevabi alir kusura bakmayin ukelaca cevap Veriyorsa cevabini alir teşekurler saglikla alin yavrunuzuda gerisi boş
kırmaya calısan insanlar malesefkı belli hiçbirşey yokken ortada T tanem-tane20 arkadasmıza da saygı cercevesını gecıp yorumlar yaptı ilk defa grubumuzda böyle bir arkadaşa tanıklık edıyoruz sanırsam.Zaten kendısıde normalde 2018 Aralık grubunda aktıf orda da devam etsın benceArkadaslar yaptiran yaptirir yaptırmayan yaptirmaz kirmayin birbirinizi kisinin kendi tercihidir sonucta
arkadasımın sordugu T tanem-tane20 cevabına alay eder gibi alakaya cay demle dıyp cevap vermenız saygı cercevesınde hımm pekıSurda hic kimseye saygisizca cevap vermedim ama sizin direk benim.mesajimi alintilayip dalga gecer gibi acaba Avrupadakiler Turkiye ye bakıyor mu minvalinde abesle istigal yorumunuza başka turlu cevap veremezdim. Amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim, onun icin fikir paylaşımında bulunuyoruz zaten.
Nasil bi insan oldugumu iki mesajla cozdugunuz icin tebrikler. Benim de sizle ilgili net bir fikrim olustu elbette ama hic onemi yok. Bana kendinizi tanitmaniza da gerek yok. Karsi saldırıyı baslatan sizsiniz hic gerek olmadığı halde. Isteyen yaptirsin isteyen yaptırmasin ama burda kendi fikrimi ve dunyada kabul goren bir uygulamayi anlattigimda acaba bu arkadas nasil vebal alacak vs dediginizde siz yukleme yaptirin dediginizde ne kadar vebal alıyorsaniz o kdr vebal aliyorum merak etmeyin.sizde yazdıklarımı okuyup anlamıs olsanız agzımdan sızın adınıza kesınlıkle yaptırmayın diyor bu arkadas dıye bırsey cıkmadı, sizin bulusunuz dıye bır konudan da bahsetmedım , hepımız araştırıyoruz yetmıyor farklı farklı doktorlara gıdıp gorus alıyoruz. Ve ayrıyetten hepımız özgürüz ve sırf doktor yapılacak dedı dıye uygun görmeyıp yaptırmadıgım seylerde oldu herkes bence burdakı anneler gayet özel ve blinçli anneler bu sekılde hıtap etmenız hıc doğru olmamış. KAdın programı demişsiniz aşağılamaya meyıllı bır ınsan oldugunuz zaten bu 2. cı cumlenız den sonra bellı oluyor. Kadın programı ızlemeyı bırakın ben her gün işyerınde calısıp Yurt dısı müşterilerimi idare etmeye calısıyorum. Ülke ülke onlarla uğraşıyorum. Ve evet türkçe ingilizce farketmeksizin bir çok makale yazı okuyorum. itham yapmadan önce karsınızdakının nasıl bırı oldugunu bılın ıstedım.DAha fazlada yazmaya gerek yok. Burdakı her kadın Aklı basında , bilinçli ( her gün kadın programı izliyor da olsa ) özel anneler. Herkes kendınce düşünüp tartıp karar verebilir . iyi günler
Bunun kararını siz mi vereceksiniz pardon?? Boyle saygisizlik gormedim ya. Uzerime gelip kışkırtıp kenara cekilemezsiniz.kırmaya calısan insanlar malesefkı belli hiçbirşey yokken ortada T tanem-tane20 arkadasmıza da saygı cercevesını gecıp yorumlar yaptı ilk defa grubumuzda böyle bir arkadaşa tanıklık edıyoruz sanırsam.Zaten kendısıde normalde 2018 Aralık grubunda aktıf orda da devam etsın bence
Benimle ilk alay eden kendisidir. Amaciniz cok belli ama daha fazla yazmak size prim vermek olur.arkadasımın sordugu T tanem-tane20 cevabına alay eder gibi alakaya cay demle dıyp cevap vermenız saygı cercevesınde hımm pekı
kenara cekılmedım zaten sız burda bı soru sordunuz, cevap verdım. bu 1 olsun.Bunun kararını siz mi vereceksiniz pardon?? Boyle saygisizlik gormedim ya. Uzerime gelip kışkırtıp kenara cekilemezsiniz.
Isi "beni bilen bilir" basitligine indirgeyeceksek 2012 den beri bu forumdayım aktif olarak ve bir suru grupta yer aldim pek çok arkadasim oldu. Ama hic bir yerde insanlari boyle kiskirtip bu uye baska yere gitsin saygısızligina sahit olmadim. Size bundan sonra tek kelime cevap yazmayacagim. Gruptaki herkesten de görüntü kirliligi adına ozur dilerim.kenara cekılmedım zaten sız burda bı soru sordunuz, cevap verdım. bu 1 olsun.
nasıl bırı oldugumu bilip bilmeden hüküm giydirdiniz salak kadın muamelesı yaptınnız kadın programı ızlmıyorum arastırıyorum.Öyle doktorum nederse agzına bakmıyorum dıyip, verdiğiniz etkiye tepki verdim bu 2 olsun.
Ortada birşey yokken arkadasımıza dalga gecer gibi cevap verıp alakaya cay demle gıbı bı cumle kullandınız yaptıgınız saygısızlıkla bu cevapları aldınız buda 3 olsun.
yanı şu kı nasıl davrandıysanız onun karsılıgını aldınız. Kendınıze bı bakmanızı tavsıye ederım. Burda coğu arkadas benım nasıl bırı oldugumu az cok bilir zaten o yuzden siz bilseniz de bilmesenizde yanlıs bılsenızde cok muhım değil. Dediğiniz gibi kendımı yorarak prim gibi bi kelıme kullanmak yerıne burda grubun huzuru bozuldu. Rahatsız olan arkdaslarımız varsa hepınızden özur dilerim ama kendımı tutamadım.Konu sağlık can olunca.
Boşver kuzum biz insaligimizi yaptik kendisi bilir ister yaptirir ister yaptirmaz bukadar diktatör konuşmaları olmasa bu konuşma bu noktalara gelmezdi nazikce görüşler sunulur kişiyi kendi tercihiyle bırakîlîrdî maşallah siz yanlişsınız ben doğruyum diye kaç kişi hakkından gelemedikarkadasımın sordugu T tanem-tane20 cevabına alay eder gibi alakaya cay demle dıyp cevap vermenız saygı cercevesınde hımm pekı
boşverdim bile zaten ben sadece okuyan diğer insanlarında benımle aynı goruste oldugunu duydugum ıcın devam ettım yoksa uzatmazdım da bu kadar konusma tarzı da dediğin gibi üzücü bir durum olsun kuzumBoşver kuzum biz insaligimizi yaptik kendisi bilir ister yaptirir ister yaptirmaz bukadar diktatör konuşmaları olmasa bu konuşma bu noktalara gelmezdi nazikce görüşler sunulur kişiyi kendi tercihiyle bırakîlîrdî maşallah siz yanlişsınız ben doğruyum diye kaç kişi hakkından gelemedik
Hic kimseye siz yanlissiniz ben dogruyum yazmadim kac kez kendi gorusumu paylasip herkesin bunyesi farklidir tehlikeli bi durumda doktoru yukleme isteyebilir dedigim halde aradan cikip acaba avrupa bize bakiyor mu dediniz sadece. Ama niyeyse yukleme yaptirmayacak birinin gorusune zerre saygı gormedim. Ne diyeyim, forum dili bu yuz ve mimiklerimiz yok. Ses tonu yok. Anca bu kadar anlasabildik diyelim. Direk beni alintilamadiginiz sürece de bu konuyla ilgili yorum yapmayacagim artik.Boşver kuzum biz insaligimizi yaptik kendisi bilir ister yaptirir ister yaptirmaz bukadar diktatör konuşmaları olmasa bu konuşma bu noktalara gelmezdi nazikce görüşler sunulur kişiyi kendi tercihiyle bırakîlîrdî maşallah siz yanlişsınız ben doğruyum diye kaç kişi hakkından gelemedik
Benim almanyada bi kız arkadaşım vardı ve bebeği için benden bu tarz süsler istemişti en ucuz kapı süsü 150 liraydı hediyelikler şunlar bunlar hepsi 600 buluyordu bende keçeli ürünler die bi instagram sayfası vardı ordan baktım nasıl yapıldığına rengarenk keçeler organze tül silikon ve boncuk elyaf güpür ve kurdela aldım hepsini kendim yaptım okadar güzel oldukç bana maliyeti hepsinin 60 lira oldu fotolarını bulursam burdan paylaşıcam kızlar kendimiz yapabiliriz hem can sıkıntısınada bire birYastık süs yastığı ve minicik oluyor zaten bizde yaptık ablamın çocuğuna, aysima ismi pleksi harfler tanesi 1 tl = 7 tl isim güpür kullandık böyle bir köşesine 5 tl, kurdeladan fiyonk yaptık 3 tl kurdela, ablamdan foto isteyeceğim atarım buraya, yastıklar Eminönü’nde dolu ve saten olarak süssüz olarak satılıyor 10 tl,
Riski kim görecek pardonda sağlikocagında yapılıyor gitmezsen yapılmaz kusura bakmayinda kimsenin senin karnindakinin sağlıgı iyi olmuş olmamis zerre umurlarinda degil vakitini doldurup eve gitme peşinde istemiyorsan konu kapanmiştir kim riskin pesine düsecek sen istemiyorsan yaptirmayı hem ille riskin eşigindemi olmaliyiz harekete geçmek için (genelleme olmasın kimseninde hakkina girmim işini aşkla yapan mesleginin hakkini verenlerde çoktur ) hem ben size orda kötü birşey yazmadim ne kadar avrupa meraklisi olduk ülke olarak dedim genel konuştum ülke olarak ben gercekten bu konu kapansin istiyorum kirdiysamHic kimseye siz yanlissiniz ben dogruyum yazmadim kac kez kendi gorusumu paylasip herkesin bunyesi farklidir tehlikeli bi durumda doktoru yukleme isteyebilir dedigim halde aradan cikip acaba avrupa bize bakiyor mu dediniz sadece. Ama niyeyse yukleme yaptirmayacak birinin gorusune zerre saygı gormedim. Ne diyeyim, forum dili bu yuz ve mimiklerimiz yok. Ses tonu yok. Anca bu kadar anlasabildik diyelim. Direk beni alintilamadiginiz sürece de bu konuyla ilgili yorum yapmayacagim artik.
Malzemesinin bukadar kolay bukunabilecegini bilsen çoktan yapardim süslü şeyler çok tatlı geliyor evin havasini bile degiştiriyor en yakin zamanda malzeme alacagım bakalim ortaya ne cıkacakBenim almanyada bi kız arkadaşım vardı ve bebeği için benden bu tarz süsler istemişti en ucuz kapı süsü 150 liraydı hediyelikler şunlar bunlar hepsi 600 buluyordu bende keçeli ürünler die bi instagram sayfası vardı ordan baktım nasıl yapıldığına rengarenk keçeler organze tül silikon ve boncuk elyaf güpür ve kurdela aldım hepsini kendim yaptım okadar güzel oldukç bana maliyeti hepsinin 60 lira oldu fotolarını bulursam burdan paylaşıcam kızlar kendimiz yapabiliriz hem can sıkıntısınada bire bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?