sizde yazdıklarımı okuyup anlamıs olsanız agzımdan sızın adınıza kesınlıkle yaptırmayın diyor bu arkadas dıye bırsey cıkmadı, sizin bulusunuz dıye bır konudan da bahsetmedım , hepımız araştırıyoruz yetmıyor farklı farklı doktorlara gıdıp gorus alıyoruz. Ve ayrıyetten hepımız özgürüz ve sırf doktor yapılacak dedı dıye uygun görmeyıp yaptırmadıgım seylerde oldu herkes bence burdakı anneler gayet özel ve blinçli anneler bu sekılde hıtap etmenız hıc doğru olmamış. KAdın programı demişsiniz aşağılamaya meyıllı bır ınsan oldugunuz zaten bu 2. cı cumlenız den sonra bellı oluyor. Kadın programı ızlemeyı bırakın ben her gün işyerınde calısıp Yurt dısı müşterilerimi idare etmeye calısıyorum. Ülke ülke onlarla uğraşıyorum. Ve evet türkçe ingilizce farketmeksizin bir çok makale yazı okuyorum. itham yapmadan önce karsınızdakının nasıl bırı oldugunu bılın ıstedım.DAha fazlada yazmaya gerek yok. Burdakı her kadın Aklı basında , bilinçli ( her gün kadın programı izliyor da olsa ) özel anneler. Herkes kendınce düşünüp tartıp karar verebilir . iyi günler