2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şeker yuklemesine bende yorum yapayım kızlar :) benim bir arkadaşımda da çıktı kız çok zayıftı tatliyla da pek arası yok fakat onda da çıktı sonra suyu arttı diyet yapmak zorunda kaldı oda.
Aslında canan karatayda kendi acisindan haklı kadın normal şekere karşı grikozu hiç onermez .ona göre seker hiç olmamalı hayatimizda.
Benim kilom biraz fazla yaptıracağım sanırım

Yaptıracam. Yastık olay olmuş.
Evet dunde ben bakiyordum burda birisi var oda yapiyor yastikti emzik süsü cok tatlilar isim kesinlessin bende yaptiracagim

Eklentiler

• 44D5B2E2-EE29-41F0-BA3C-42F4CBF42BCF.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 68
  • B5609684-CBB9-4D44-B72B-A896021606E1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 67
  • D5AD5D0F-923F-48B5-8F4F-200BA54B0561.webp
    7 KB · Görüntüleme: 63
  • 6CC9D6FC-BB9D-41EC-913E-138221CFC590.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 11BA43C9-CE35-4FE2-8DD5-687B6D521D78.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 77
Eki Görüntüle 2180786 Dün öğrendim. İsimli de yapıyorlar. İnstagram. Dan bakın neler neler var .Allahım bütün annelere nasip etsin yaptırmayı
Canım böyle şeyler İnstagram da cidden gereksiz pahalı kapı süsü pleksi isme özel olduğu için olabilir ama az buçuk el becerim vardır o yastık maksimum 30 liraya mal olabilecek malzemeyle kendin de yapabilirsin

Yok canım ya 30tlden fazladır içine koyduğunu elyafı var sonra kumaşı güpürü var.sonra çiçekler kullanıyorsun en ucuzu o çiçeklerin 3.50falan.piyasada 5tl 7tl ye bile satılan yerler var.
Ben ikinci hamileliğimde yapmıştım fakat kullanmak nasip olmadı bebeğimi kaybettim.ama inan en az 50tl tutuyor aldıklarin.tecrubekle sabit

Yastık süs yastığı ve minicik oluyor zaten bizde yaptık ablamın çocuğuna, aysima ismi pleksi harfler tanesi 1 tl = 7 tl isim güpür kullandık böyle bir köşesine 5 tl, kurdeladan fiyonk yaptık 3 tl kurdela, ablamdan foto isteyeceğim atarım buraya, yastıklar Eminönü’nde dolu ve saten olarak süssüz olarak satılıyor 10 tl,

Doğrudur canım ben Eminönüne gidemedim yastığı diktirdim herşeyi parça parça aldım taşlar kullandim biraz o yüzden pahalı oldu sanırım hatta keşke hazır alsaydım dedim .bak bu benim yaptığım

Seninki de çok guzel olmuş bu bebeğine nasipmiş bak işte, allah sağlıkla kucağımıza almamızı heveslenerek aldıklarımızı giydirip fotolarını attığımız günleri de göstersin bizlere

Eminönünde nerede satılıyor canım? Ben de ağırlaşmadan bi gidip alışveriş yapayım. Yastık vs de alcam. Kendim yaparım daha mantıklı dediğin gibi

Riskli bir durum gorulmediyse yapilmasi gereksiz okuduklarıma gore. Aclik sekerim hep 75 civarı cikar bnm mesela. E normalde sekeri de dengeli tüketen biriyim ( meyve ve cok nadir dondurma) simdi bnm yukleme sonucum tokluk siniri olan 140 in üzerinde cikmaz muhtemelen. Hadi diyelim biraz ustunde cikti. Zaten doktorun bana uygulayacagi tedavi diyet olacaktir en fazla. E ben ztn yediklerime dikkat ediyorum o zmn normalde çikolata baklava da tuketmem. Ne anlami var bnm icin seker yuklemesinin? Tabii herkesin durumu bir degil. Aclik sekeri şüpheli olan veya normalde tatliyi hamileliginde de tuketmeye devam edenler yaptirmak isteyebilir. Ama bunun yerine hamileligin basindan itibaren yedigine ictigine dikkat eden birinin bu teste ihtiyacı kalmaz.

Bu arada kızlar hep şekerden bahsediyoruz ama ben doğuma yakın yüksek tansiyondan bebeğini kaybeden çok kişi gördüm nette.bazi doktorlar hiç takip etmemiş tansiyonu.benim doktorum takip ediyor şükür.siz de mutlaka tansiyonunuzu takip ettirin doğuma kadar ne olur ne olmaz.

Aclik tokluk ve trigliserid baktircam ztn cnm onlarda supheli bi durum cikarsa da diyetimi biraz sikilastiririm. Bazi cok yuksek seker cikma durumlarında insulin tedavisi uygulaniyor ama bu cok ekstrem bi durum. Ztn yükleme sonucu sekeri o kdr yuksek olan birinin aclik şekeri de yuksek cikiyor.

Benim ablam da aynı senin gibiydi canım.normalde de hamileliğinde de çok sağlıklı beslenen birisiydi.sekerinde de bir sıkıntı yoktu.yuklemeden sonra insulin vurulmak zorunda kaldı,sadece diyet yetmedi.yaptir diye demiyorum tabiiki ama kişiye göre değişiyor yani.herkesin kendi kararı tabiiki.

bizde yegenıme yapmıstık cokta guzel olmustu malıyetı evet daha uygun onuda gectım kendı el emegınle yapmak da başka oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…