Masallah Sarılıya bayildim hepsi birbirinden güzeller içinde ne tatlı olurlar minik elleri ayakları kıpır kıpır durmazlar miss kokulular rabbim sagliklı huzurlu günlerde giymesini nasip etsin cnm
Şuan daha dolabı yok poşetlerde duruyor kıyafetkeri gidip gidip bakıyorum sarılıp kokluyorum nasıl hoşuma gidiyor Amin canım hevesle aldıklarımızı giydirdiğimizi de görmek nasip olsun inşaallah
Allah allah daha neler duyacağız bebeklerimizi sağ Salim kucaklarımıza alalım da bitsin bu tedirginlik ya canım internet araştırması yapma doktoruna danış msj at ulaşmaya falan bak, hiç olmadı araştırma hastanelerinde nöbetçi doktorlar oluyor bi git görün için rahat etsin
Günaydın kizlar BBonibonlukek
canım geçmiş olsun neyin var?Allahim bebeğini sana bağışlasın Zuhal budak polat
canım zayifmisin?magnezyum eksikliğinden olabilir mi? internete bakma arkadaşların dediği gibi.orada en kötüsü yazıyor .doktorun normal diyorsa rahat
canım zayifmisin?magnezyum eksikliğinden olabilir mi? internete bakma arkadaşların dediği gibi.orada en kötüsü yazıyor .doktorun normal diyorsa rahat
Gunaydin hanımlar
Kyvdelere geçiyoruz bayram için 3. Günü donecegiz kurban için
Eldiven alayım ben de ete dokunma işini düşünmemistim yazdığınız iyi oldu
Şuan daha dolabı yok poşetlerde duruyor kıyafetkeri gidip gidip bakıyorum sarılıp kokluyorum nasıl hoşuma gidiyor Amin canım hevesle aldıklarımızı giydirdiğimizi de görmek nasip olsun inşaallah